- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Yürüyüş çok iyi geliyor ben bu sefer çok yürüdüm iyi geldi qgri hissetmedim pekAğrıdan uyandım az önce, regl olmuşum... Umarım tatlı krizlerini sorunsuz atlatabilirim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yürüyüş çok iyi geliyor ben bu sefer çok yürüdüm iyi geldi qgri hissetmedim pekAğrıdan uyandım az önce, regl olmuşum... Umarım tatlı krizlerini sorunsuz atlatabilirim....
Bu aralar kızım bana yapıştı pek bisey yapamıyorum. Bol bol su içiyorum 2 litre en az içiyorum artık onu oturttu alışkanlık haline geldi. Ama 2 haftadır spor yapamıyorum bizimki bana çok yapıştı yemek bile yaptirmiyorZincirKirma nerelerdesin neler yiyip iciyorsun bakalım, sesin cikmiyor
Çok geç bugün 4 tane kurabiye yedim akşama yarım kase corba içtim sadece az önce :)ZincirKirma bende yok ama temin edince katilirim ölçüm yaparım, siz yapın kızlarr
su cok önemli en azından onu tüketmek bile metabolizmamizi hizlandiriyor sen yine de hamura, tatlıya cok düsmemeye calis e mi?
allah seni ya, kız yeme :))) sen emziriyor musun yani yesil cay icebiliyorsan ananas ve açaili bi yeşil çay var. doğuş ya da doğadan satıyo sanırım sallama çay. inanılmaz ödem attırıyo öneririmÇok geç bugün 4 tane kurabiye yedim akşama yarım kase corba içtim sadece az önce :)
Evet kesinlikle kilo demek negatif enerji demek.zorlansakda olucak tombis balina gibiyiz walamavisim cok normal bi sürec cünkü enerjini ikiye bölüyorsun artik, besliyorsun bakıyorsun toplayıp toparlıyorsun.. valla senin yerinde kim olsa kilo vermeye filan kalkısamazdı, nadirdir doğumdan sonra kendisinde direkt bu istikrarı enerjiyi bulan, depresif geçiyor genellikle insanların sana maşallah diyelim. yaza kadar inceldikçe kendini dinç hissedeceksin bebisin biraz daha büyümüs olcak, git gide açılır silkelenir vücudun ruhun..
ben mesela dikkat ediyorum kilolu olduğum dönemler mutsuz biraz daha hantalim depresife meyilliyim.. daha hafif olduğum dönemler canlanıyorum iyi hissediyorum..
yemeklerin gerçekten psikolojimizde cok etkisi var...
Benimde olcu alicak mezuram yok alayim bari hic ihtiyacim olmamisdi walaBu arada kızlar olcu alalım bence gerçek kilo kaybı tartidan ziyade mezro ölçülerinde belli oluyormus
Göğüs, basen,kol,bel,üst bacak şeklinde
kızlaar cok yaramazsınız kızlar ahahahah neyse afiyet olsun güzelim ama şeker olmasın yilbasi evdeyseniz ve pasta hazır alınmayacaksa rafine şekersiz unsuz çok lezzetli pastalar yapıyolar nette öyle bir sey yapabilirsin ya da dısardan glutensiz pasta alabilirsin
şüşkoyken mont giymekten nefret ediyorum
Hahaha yaa demi bari guzel seyler olsaydi da deyseydi dun gece ki pislanligim esimde diyorki sanki savas basladi bisi olmaz amm abartindedim icimdeki siskoluk savasi hadi bakalim guzeluyandım hazırlandım kendimi evden attım aksam dörde kadar dersim var, ağzıma su bile süremedim... bugün napıcam ya... yoldayım simdi. okulda belki sandwich yerim napim.
Hahaha yaa demi bari guzel seyler olsaydi da deyseydi dun gece ki pislanligim esimde diyorki sanki savas basladi bisi olmaz amm abartindedim icimdeki siskoluk savasi hadi bakalim guzel
Diyet li bir gun diliyorum siskoyken mont giymek mi bana montlarim olmuyor hamilelikdeki montumla idare ediykrum hala almadim da zayiflicam diye
eve gidiyorum ve ayıptır söylemesi KÖPEK GİBİ AÇIM
gidip kabak, peynir filan yiyecegim azıcık da makarna
Neler alcaksin kiz Ben alisveris yapmayi cok seviyorum Bnde guzel seyler almak istiyorum . Kac kilo olmayi bekliyorsun ?hahaha iyisini yapmışsın bu sezon zaten her marka aynı tip mont çıkardı iyice kalın gösteriyo insanı. benim de almak istediğim bir iki sey var zayıflamayı bekliyorum