Birlikte zayıflayalım =)

ZincirKirma ZincirKirma nerelerdesin neler yiyip iciyorsun bakalım, sesin cikmiyor:deli:
Bu aralar kızım bana yapıştı pek bisey yapamıyorum. Bol bol su içiyorum 2 litre en az içiyorum artık onu oturttu alışkanlık haline geldi. Ama 2 haftadır spor yapamıyorum bizimki bana çok yapıştı yemek bile yaptirmiyor:KK43:
Yediklerime de çok dikkat edemedim haftaya salı diyetisyene gidecem geçen ay da regl günümün 3. Gününde gitmiştim. Ozaman kilo durumunu yazarim

ZincirKirma ZincirKirma bende yok ama temin edince katilirim ölçüm yaparım, siz yapın kızlarr
su cok önemli en azından onu tüketmek bile metabolizmamizi hizlandiriyor sen yine de hamura, tatlıya cok düsmemeye calis e mi? :KK6:
Çok geç bugün 4 tane kurabiye yedim akşama yarım kase corba içtim sadece az önce :)

saat 18:00 akşam öğünüm: kabak yemeği yedim, yağı ve salçası vardı biraz. yanında bir kase yoğurt yedim.
peynir yedim bi sürü..
diyette doktorlar pek önermiyo ama cok düskünüm peynire ya yiyip duruyorum.

yeme işini kapattım bugün. su da içemedim pek ama yatana kadar içicem artık.

Canlar kizlarim bugun de yaramazlik yaptim 😬😬😬😬 Ben kakaolu pasta yedim kucuk bir dilimdi. Cok israr edildi misafirlerim cok ozel insanlardi kiramadim . Cok israr oldu 🙈🙈🙈Ama ztn yilbasinda yiyecekdim onun yerine simdi yemis sayicam yilbasinda yemicem . Ve de guzel diyetsiz bir yemek yedik . Ama bol salataya
Daldim kucuk porsiyon yemek icin

mavisim cok normal bi sürec cünkü enerjini ikiye bölüyorsun artik, besliyorsun bakıyorsun toplayıp toparlıyorsun.. valla senin yerinde kim olsa kilo vermeye filan kalkısamazdı, nadirdir doğumdan sonra kendisinde direkt bu istikrarı enerjiyi bulan, depresif geçiyor genellikle insanların sana maşallah diyelim. yaza kadar inceldikçe kendini dinç hissedeceksin bebisin biraz daha büyümüs olcak, git gide açılır silkelenir vücudun ruhun..

ben mesela dikkat ediyorum kilolu olduğum dönemler mutsuz biraz daha hantalim depresife meyilliyim.. daha hafif olduğum dönemler canlanıyorum iyi hissediyorum..
yemeklerin gerçekten psikolojimizde cok etkisi var...
Evet kesinlikle kilo demek negatif enerji demek.zorlansakda olucak 😂😂tombis balina gibiyiz wala😂😂😂

kızlaar cok yaramazsınız kızlar ahahahah neyse afiyet olsun güzelim ama şeker olmasın :deli: yilbasi evdeyseniz ve pasta hazır alınmayacaksa rafine şekersiz unsuz çok lezzetli pastalar yapıyolar nette öyle bir sey yapabilirsin ya da dısardan glutensiz pasta alabilirsin

kızlaar cok yaramazsınız kızlar ahahahah neyse afiyet olsun güzelim ama şeker olmasın :deli:yilbasi evdeyseniz ve pasta hazır alınmayacaksa rafine şekersiz unsuz çok lezzetli pastalar yapıyolar nette öyle bir sey yapabilirsin ya da dısardan glutensiz pasta alabilirsin
şüşkoyken mont giymekten nefret ediyorum :KK23:
uyandım hazırlandım kendimi evden attım aksam dörde kadar dersim var, ağzıma su bile süremedim... bugün napıcam ya... yoldayım simdi. okulda belki sandwich yerim napim.
Hahaha yaa demi bari guzel seyler olsaydi da deyseydi 😂😂dun gece ki pislanligim esimde diyorki sanki savas basladi bisi olmaz amm abartin😂😂😂dedim icimdeki siskoluk savasi 🤪 hadi bakalim guzel
Diyet li bir gun diliyorum 😇 siskoyken mont giymek mi bana montlarim olmuyor hamilelikdeki montumla idare ediykrum hala almadim da zayiflicam diye 🤣🤣

Hahaha yaa demi bari guzel seyler olsaydi da deyseydi 😂😂dun gece ki pislanligim esimde diyorki sanki savas basladi bisi olmaz amm abartin😂😂😂dedim icimdeki siskoluk savasi 🤪 hadi bakalim guzel
Diyet li bir gun diliyorum 😇 siskoyken mont giymek mi bana montlarim olmuyor hamilelikdeki montumla idare ediykrum hala almadim da zayiflicam diye 🤣🤣

hahaha iyisini yapmışsın bu sezon zaten her marka aynı tip mont çıkardı iyice kalın gösteriyo insanı. benim de almak istediğim bir iki sey var zayıflamayı bekliyorum

X