• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belirtilerin nelerdi peki? Hayırlı olsun bu arada :16::nazar:

Ayyyy inşallah valla bakarsın gerek kalmaz :24::24:

En buyuk belirtim reglimin gecikmesiydi :) aslinda belirtim varmis ama ben anlamadim hamile degilimdir diye planli bir hamilelik olmadigi icin. Kokuya hassasiyet, sicak basmasi, istahsizlik, goguslerde sislik ve agri gibi.

kızlar şeker yüklemeside düşük çıktı şükür artık 1 ay sonra doktor kontrolümüz
darısı hepinizin tez zamanda başına inşallah
2.doz tetanoz aşımız var arada o da artık korkutmuyor geriye doğum kaldı :D

En buyuk belirtim reglimin gecikmesiydi :) aslinda belirtim varmis ama ben anlamadim hamile degilimdir diye planli bir hamilelik olmadigi icin. Kokuya hassasiyet, sicak basmasi, istahsizlik, goguslerde sislik ve agri gibi.

Bakalım benimde 2 günüm kaldı hayırlısıyla anlıcaz eklemlerim çok ağrıyo bu ara :31:

canlarım nasılsınız ? sizleri çokkk özledmmm ben ve bebeğim çok iyiyiz. herşeyimiz yolunda ama şu sıralar çok yogun bi iş tempomuz war.. uyumaya fırsatımz bazen olmuyor ama sağlık olsn. sizlerde ne war ne yok ??

canlarım nasılsınız ? sizleri çokkk özledmmm ben ve bebeğim çok iyiyiz. herşeyimiz yolunda ama şu sıralar çok yogun bi iş tempomuz war.. uyumaya fırsatımz bazen olmuyor ama sağlık olsn. sizlerde ne war ne yok ??

karamel maşallah 9 haftalık olmuşsunuz bile. ben bir aydır girmiyodum geçen ay adetten sonra baya üzüldüm takmıcam dedim. kafam rahat olsun dedim. bu siteye bile girmedim. şimdi adet 2 gün geçti sabah test yapıcam inş. vardır. burdan paylaşırım

karamel maşallah 9 haftalık olmuşsunuz bile. ben bir aydır girmiyodum geçen ay adetten sonra baya üzüldüm takmıcam dedim. kafam rahat olsun dedim. bu siteye bile girmedim. şimdi adet 2 gün geçti sabah test yapıcam inş. vardır. burdan paylaşırım

ayyy kuzummmmm hadi inşallah bakalım öncede gecikmelerin oluyormuydu hiç ? bende aynısnı yapmıştım :1: girmedim topiğe az biraz işime baktım dşünmedm hic bseyi. bi baktım ki hamileyimmm :49: Rabbim olmayan herkesn yüzünü güldürsn kucaklarnı umutlarnı boş brakmasın. sabırsızlkla bekliyorum :16: ayyyy çoookkkk heycanlandım şimdiiiiiiiiiiiiiiiii :38:

Son düzenleme:
günaydınn hanımlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı..nasılsınız bakalım..
yeni hamişler hayırlı olsun bebişleriniz..
ben hala beklemedeyimmm :5::5:

günaydınn hanımlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı..nasılsınız bakalım..
yeni hamişler hayırlı olsun bebişleriniz..
ben hala beklemedeyimmm :5::5:

sen nerelerdesin yaaa yakalayamıyoruz senii kuzum :)
biz iyiyiz bebiş isteyenler var tedavı olanlar var
benim gibi hazırlıkları tam gaz sürenler var idare ediyoruz asıl sen neler yapıosun neler yaptın gittinmi doktora neler oldu insaşşah tez zamanda olur kuzum sıkma canını kafana da takma

günaydın millet.

benim meret geldi yine ayın, 15'inde gösterdi kendini. ve dediğim gibi 16'sında geldi. yeni bat 12 şubat :31::31::31::31::31:

hayırlısı olsun canım üzülme dua edelım bır zamanı var enhayırlı zaman inş.. Bende kırmızılarıbeklıyorum bakalım gelıcekmı

hayırlısı olsun canım üzülme dua edelım bır zamanı var enhayırlı zaman inş.. Bende kırmızılarıbeklıyorum bakalım gelıcekmı

herkes için hayırlısı olsun. üzülmüyorum çünkü allahtan reglim düzenli bu aralar. benim daha çok o canımı sıkıyo, yani düzensiz geldiğinde kendimi kötü hissediyorum.

inşallah gelmez seninkiler. mutlu haberlerini verirsin inşallah canım :42:

herkes için hayırlısı olsun. üzülmüyorum çünkü allahtan reglim düzenli bu aralar. benim daha çok o canımı sıkıyo, yani düzensiz geldiğinde kendimi kötü hissediyorum.

inşallah gelmez seninkiler. mutlu haberlerini verirsin inşallah canım :42:

inş. Hayırlısı. Evet benımde bazen 1-2 gün şaşabılıyor regl. Düzensızken bellı belırsız oluyor hersey. Bende pek hamıle oldugumu sanmıyorum ama bakalım ne cıkıcak teste :)

günaydın millet.

benim meret geldi yine ayın, 15'inde gösterdi kendini. ve dediğim gibi 16'sında geldi. yeni bat 12 şubat :31::31::31::31::31:

Benimde geldi maalesef 1 gün erken ama erken olması gecikmesinden daha iyi insan ümitlenmiyor hiç değilse :53:

Ne yapalım kısmet alnımıza ne yazılmışsa o çalışmalara devam :16::16::16:

Yeni bat 9 şubat:ssz:

Evet en ıyısı erken gelıp heveslenmemek büyük hayalkırıklıgı oluyor.. Bende kırmızıları beklıyorum 2 gün gecıyor reglden. Bakalım hayırlısıyaa

Selam kızlar :54: napıyosunuz bakim, ne zamandır yazamadım,

Sinem, sıla, cano, esra, aryael, isyan ve ismini saymadığım diğer kızlar çok özledim sizi,

umarım iyisinizdir hepiniz :54: :54:

bebiş haberi vercek olan yok mu bakimm?? :21:

reglıme 4 gun var ve ustelık tum belırtılerde mevcut ama benım ıcımde hala bır umut var acaba hamılemıyım dıye dusundukce de mıdeme agrı gırıyo : (

benim de 4 gün geçti sabrettim yapmadım, yarın sabah test yapıcam. zaman geçmiyo sanki:) inş. ikinci çizgiyi görürüm. ve inşallah sizlerde... hepimiz bu ay güzel haberler veririz kızlar

Back