Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bnde vajinusmusu yeni yendm.iki güne bi çalısıoruz da ben üstte oluorum sizce üstte olunca hamile kalabilirmiym

sen üstte olunca daha rahat ediyosun ama hamilelik için eşinin üstte olması daha mantıklı canım biraz daha zaman geçsin kasma kendini, daha yeni yenmişsin zaten, bidaha ki aya kadar alışırsın inş.

Canım keçiboynuzu pekmezi değilde kürünü uygula bence.. Pekmez çok kaynadığı için bir faydası olmuyormuş..

İstersen tarif verebilirim;

3 ay Uygulanacak;

ilk hafta sabah aç akşam aç karnına 3 bardak klosrsuz suyu (içme suyu) kaynatıyoruz içine 6-7 tane keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atıyoruz ve 3 dakika! kaynatıyoruz. Daha sonra 20 dakika bekletip süzüyoruz ve içiyoruz. Bu arada keçiboynuzlarının taze ve kırık olmamasına dikkat ediyoruz

İlk haftadan sonra akşam yatarken 1,5 bardak suya 3-4 keçboynzuu kırıyoruz.. 3 Ay devam

Şifa olsun

Son düzenleme:
Kızlar gunaydınn :) miğdesi bulanan arkadasa tavsiyem beyaz leblebi ben onunla gezer olmustum :) ve cubuk kreker susamsız olan baya rahatlatır
Stresli olanlara tavsiyem olmayın kızlar bebek etkileniyor stres yapmak size birsey kazandırmaz bırakın kim ne yapıyorsa yapsın siz artık bebek odaklı dusunmek zorundasınız ve emin olun bebekten onemlı hiçbirseyde yok
Hani aşk aşk diyorlar ya ben aşkın anlamını bebekle birlikte anladım tabi eşinizi seviyorsunuz ama annelik inanın bambaska bazen gozum eşimi bile gormuyor ama dengeliyoruz buda önemli bir yere odaklanmayın eşiniz sizin kadar bebekle bir degıl anlayamaya biliyorlar bazen haksızlık etmeyin anlamaları için yani içinde bulundurmak için yardım isteyin evi süpürsün makinayı bosaltsın o zaman yavastan kavrıyorlar ve dısarıda kalmamıs oluyorlar ama asıl anladıkları zamaan usg zamanı
Oyuzden dert etmeyin tadını cıkarın zira biz öyle yapıyoruz
Kızlar ayrıca tavsiyem tamam doğal soğan suyu vs ıcıyorsunuz ama inanın tek basına olcak iş degıl daha neyiniz oldugunu bilmeden içenler var yapmayın allah askına önce bir doktora gidin bol bol rabbime dua edin böyle ot soğan falan içmeler oyle olsa herkes hamile kalırdı öncelikle bırakın doktor teshıs koysun sonra siz alternatif tıpa yönelirsiniz kendi basınıza lütfen bırseyler yapmayın zira bilmeden bebek bile düşürebilirsiniz bu yöntemler yüzünden
Hepinizi kocaman opuyorum :))

caydınımmm hamiş misin hamişsen eğer o tarihte bi skntı war sat yazman lazım. muhtemel döllenen tarihi deil :) çok sevindm senin adnına ayy hadı bakalm inş sağlıklı shhatli kucağna almayıda nasıp eder Rabbim..

bende braz önce kalp atışlarını dinledim. dha çok yeni başlamış dedi ama kulağma gelen ses belkide en güzel sesti.. hiç şimdiye kadar bu kdar duygulanmamıştım diyebilrm. ilk kalp atışını dymaynca çok telaşlandım kalbim kütküt atmaya başladı sonra onun sesini duyunca.. çok tuhaf bsey ya.. rabbim herkese nasip etsn bu duyguyu

Tarifini için teşekkür ederim canım hemen başlıyorum yaaaa hamile kalmak meğer ne zormuş yaaaa

Değilim gülüm yaa uğur getirsin diye yaptım bakalım bi de böle deniyeyim

Ayy canım çok sevindim adına allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah en kısa sürede bizim içinde dua et olur mu

Uyarı için teşekkürler.. Şahsen ben dr a gittim muayenemi oldum hormon testlerim yapıldı çok şükür temiz.. Eşimde bu ay gidecek inşallah o da normal çıkar.. Geriye beklemek kalıyo 1 yıl olmaması normalmiş acele etmemek lazımmıışş.. Biraz daha olmazsa rahim filmim çekilecek ama içimde bi his yakında olacak dio

Bu ay soğan kürüne başladım kendime inanamıyorum o şeyi nasıl içiyorum die ama bakalım inş işe yarar kocişede keçiboynuzu kürü uyguluyorum

Gellll sen ne çektiğimi birde bana soorr.... Kaçıncı denemen?

Bu ay 4. Denemem olcak istemiyorum derken gördüğüm bir rüya değiştirdi kararimi bebeğim olmuş emziriyordum rüyası bile öyle guzeldiki işte o gün bugündür olsun istiyorum sen ne zamandır deniyorsun canım

Hayırlısı cnam herşeyden önce... Benim 8. deneme oldu bu bakalım bekliyoruz merakla

Dr a gittin mi ? Folikasit alıyor musun?

Biz esimle birlikte kullaniyoruz canim hem ac hem tok yiyoruz farketmiyo valla tadida cok güzel

arkadaşlar bnde vajinusmusu yeni yendm.iki güne bi çalısıoruz da ben üstte oluorum sizce üstte olunca hamile kalabilirmiym
Yeni alistiğin icin üstte olman normal canim kontrol sendeyken canin yanmicak saniyosun seni iyi anliyorum bende 3 hafta yaşadim o sorunu senin gibi üstte olunca yendim simdi hersey yolunda..
Hamile kalmaya gelince üstteyken zor altta olman lazim cocuk icin acele etme önce sorununu cöz kendini hazirla gerisi gelir zaten...

canım seniüzmak istemem ama 26 mm büyük biraz.çatlaması zor olabilir.kist olabilir amaöbürü çatlar inşallah.kistin olursa soğan suyu iç.

Sağ ol canım.büyük olduğu için doktor iğne yazmadı iğne hormonu tetikler daha büyütürmüş.kendi haline bıraktık mecburen hayırlısı artık

benimkiler dopinkli galiba bilemedim neden bu kadar büyüdü.diğer yumurtam ona kanıp şişmeye çalışmasa bari

kızlar tuhaf olan da doktora gittim çatlamış kendiliğinden küçülmüş.küçülünce de çatlamış sayılıyormuş.26 olan yumurtam 16ya düşmüş.inşallah o da küçülür kiste dönüşmez.ilk klomen kullanışım.Rabbim sağlıklısını ve hayırlısını versin sabrediyorum.Allah muradımıza nail etsin

Canım hayırlısı olsun tez zamanda bebıs gelir inşallah :)
Kimse yanlıs anlamasın kotuluk vs degıl bn cok korkarım boyle bıtkisel seylerden ve hep uyarırım once doktor derım :)

Sağ ol canım.büyük olduğu için doktor iğne yazmadı iğne hormonu tetikler daha büyütürmüş.kendi haline bıraktık mecburen hayırlısı artık

klomen benim yumoşlarıda çok büyütüyo.geçen ay düşük dozunu içtim (serophen)ama gene olmadı.bu ay sadece rahim filmi çekindim.inşallah hapa falan gerekkalmaz :)

dopinklimi güldürdün beni valla
iyi yaa küçülmüş işte bak herşey yolunda demekki canım bu ay olmamş olabilir ama daha önümüzde çok ay var bigün olucak ben inanıyorum

kızlar pazartesiden beri deneme yapıyoruz doktorun önerisi böyleydi...iki gündür belimde bi ağrı var gebelik oluşuyosa bu kadar çabuk kendini gösterirmi hani yerleşiyosa falan bi kaç günde belde ağrı yaparmı..
hamile arkadaşlar böyle bişey yaşayanınız oldumu..

Son düzenleme:

yok gülüm ya öle hemen belli etmez kendini keşke öle olsa.bnce senn bel agrın yorgunluktandır sen farketmemişdr ama vücut yorulmştr pzrtsden beri çalışıoz dion normal:))

yok gülüm ya öle hemen belli etmez kendini keşke öle olsa.bnce senn bel agrın yorgunluktandır sen farketmemişdr ama vücut yorulmştr pzrtsden beri çalışıoz dion normal:))

yok bee hergün değil bigün arayla çok yormuyorum kendimi yani
belim ağrıyoya acaba dedim ama erken tabi şimdi belli olmaz benimki bi umut işte..bilgisayar karşısında çok oturuyorum sandalyede belki ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…