Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım nasılsın? geçmiş olsun bi dr yi arasaydın ya bu konuda hiç bi bilgim yok:26:

aa tesadüff :) evlilik tarihlerimiz de aynı cnm :) insallah bakalımm :))

Bebeklerimizi de beraber bekleriz inşallah:)))
kızlar sizde hoşgeldiniz aramıza umarım hemen gelirler de fazla bekletmez melekleriniz annelerini

İnşallahhh :))
Hoşbulduk bu arada..

8 günüm kaldı.. Hayırlısı olsun:)

ohhh çok şükür herşey normalmiş canım benim çok sevindim.. şu yeğenime söyleyelimde gelsin artık[/QUOTE]

yani bi bahanesi kalmadı artık.sadece Rabbimin ol demesi gerekiyo

maşallah canım bunu da aşabildin sonunda,rahim filminden sonra bir çok kişi bir şey yapmadan hamile kalıyor sende kafanı dağıt en azından 3_5 ay umarım bebişlenir evin şenlenir...

sağol tatlım benim amin inşallah.kuzum Kafamda büyük bi sorundu zaten

Canım geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kavuşursun bebişine.. İlerleyen zamanda benimde çektirmem gerekecek biraz bilgi verir misin nasıl oluyor?

amin canım benim inşalllah sağolasın.ben narkozlu çektirdim canım ya.çünkü canım fazla yanıyor benim o yüzden risk alamadım.narkozlu çektirirsen yanında biriyle git mutlaka biraz mide bulantısıoluyor ve baş dönmen oluyor. yanında birilerineihtiyacın oluyo canım.eğer narkozsuz çektirirsen tüplerin açıksa pek ağrın olmuyomuş galiba ama bide benim rahim ağzında darlık varmış genişletmişler.doktorum iyikide uyumuşun diyor.sonrada kanamam ve hafif ağrım oldu canım.inşallah sende hayırlısıyla çektirirsin ve açık çıkar tüplerin

geldi kırmızılar

yıne olmadı 9.ayda mutsuzlukla bitti

inşallah tatlım.senin bat ne zaman ya kız yeğenimiz görünmüyomu ufukta
valla gecikmem olmazsa 21 inde batım
valla ben şuan gözümün önünü göremiyorum gözlerim yanıyor.. uyuyacağım biraz onra görüşürüz tatlım

çok şükür tatlım iyi gidiyor kilo verme durdu dün gittim doktara her şey iyi şimdilik 3 hafta sonra renkli usg gircem bakalım

hah iyi bari canım ya dikkat et kendine ooo ne güzel görüş gününde slm söyle benden

canımsın tatlım söylerim :)ellerinden öper teyzesi

Son düzenleme:

tamam şekerim uyu sen .3 günün kalmış hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…