Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende pazartesi gidip kayıt yaptırcagım bak ıı olmus gittiğin canım :) inşallah agrımaz merak etme sen :)

Gözün korkmasin fındığım ama gece uyuyamadim kolumdan..bide eşim hasta grip olmuş..Aynı zamanda dişi ağrıyo ama hangi disi olduğu bulunamıyo pazartesi tekrar gidicez bakalım..

Gözün korkmasin fındığım ama gece uyuyamadim kolumdan..bide eşim hasta grip olmuş..Aynı zamanda dişi ağrıyo ama hangi disi olduğu bulunamıyo pazartesi tekrar gidicez bakalım..

hazırladım ben kendimi hadı bakalım :)
sende dikkat et cok yatma üstüne 2.güne anca gecer dıyorlar eşine de cok cok gecmıs olsun

kızlar ılıskıden kac gun sonra hamıle oldugunuzu ogrendınız.mesela ılıskıden bes altı gun sonra hamılelık belırtısı olurmu yasayan oldumu peki.lutfen cevap beklıyorum hamıle arkadaslar

kızlar ılıskıden kac gun sonra hamıle oldugunuzu ogrendınız.mesela ılıskıden bes altı gun sonra hamılelık belırtısı olurmu yasayan oldumu peki.lutfen cevap beklıyorum hamıle arkadaslar

Yaşayan var mı bilmiyorum canım ama ben adetime 3-4 gün varken adet olacakmış gibi sancılanmalara başladım.. hatta niye erken olcam ki dedim; adet günüm geçti, sancılarda kesildi adeti 3 gün geçince test yapınca öğrendim, onun dışında herkeste olan göğüs şişmesi, ağrısı, mide bulantısı yoktu bende taa ki hamileliğin 6. haftasına kadar.. İnşallah hamişsindir canım

canım 5 6 gün döllenme zamanı bile anca oluyor kanalda yani o kadar erken hissedilmesi cok zor gibi 2 hafta sonra net belirtiler oluyor
benim göğüslerde vs yoktu hiç bir belirti ateş ölçtüm hapşurma krizlerim vardı en sonda akıntı oldu

inşallah sende belirtiler vardır erkenden anlarsın canım :)

bugun canım cok sıkkındı kızlar bebek hıssettı resmen
bildiğiniz tekme atıyor ya vuruyor
sonra birdaha üzüldüm onu da üzdüm diye genelde pozitifimdir ne bileyim hamilelik şeysi oldu ama küçük prensim rahatsız oldu duygusal olma dedi galiba :))

Merhaba hanımlar, aranızda normal adet görüp (üstüne görme de diyebiliriz) hamiş kalmış olan var mı acaba? Benim adetim pembe renk ile başlardı normalde her zaman... bu defa kahve akıntı ile başladı direk.... Bir güne yakın bişey gelmedi,sonra ilk gün çok az kırmızı geldi, ikinci gün çok yoğun ... Üçüncü gün yok denecek kadar az . 4-5-6 hiç bişey yok (normalde 6 gün sürer) kafam karıştı, ilk defa böyle bişey yaşıyorum :S
Buna benzer bir şekilde hamiş kalan var mı acaba aramızda :)

bende suan seninle aynı durumdayım korunmayı bırakalı 2 ay oldu,ama ben bu ay olacagına cok odaklanmıştım cünkü yaklasık 15gündür kasık agrılarım oldu ara ara bende hiç olmazdı.ama bugün adet oldum herzamankinden daha acık renkte ama geliyo baya acaba oldugu halde hamile kalan varmı.çünkü mide bulantısı vs.psikolojik olur ama kasık agrısı olmaz heralde:)ama gögüslerimde agrı mide bulantısı falan yok.sanırım ben kendimi kandırıyorum bu ay calışmaya devamyılbaşına hamile girmek istiyodum,neyse hakkımızda hayırlısı...

canım acıkcası ben sadece agır bır ılac kullanınca bu şekilde oldum o da 1 kere
onun harici böyle bir durum yaşamadım kendi adıma
üstüne görme de adet şeklinde normal olanda var 1 gün görende var
anca test ile anlarsın adet dönemine yakın zamanda birde belirtin olursa
inşallah olur :)

evet dimi inş.öledir zaten karın ve gögüs şişmesi sonraki haftalarda da olabiliomuş,ama bn aşırı agrıya dayanamdım kırmızı geldigine göre olmuşumdur die agrı kesici doralex içtim inş.bişi olmaz ya

Yani hamişken aynısını yaşadın mı canım? Bugün 6. Günüm ve dediğim gibi 6 gün süren adetim resmen 1,5-2 gün sürdü ve başlangıçta hep pembe başlayan reglim ilk defa direk kahverengi ile başladı. 1 seneye yakındır deniyoruz, doktorada gittim sorun yok bu ay adet olmadan önce 10 güne yakın kasık ağrılarım ve azda olsa bulantım vardı. Şimdide bulantı ve bel ağrısı ile devam ediyor. Kafam karıştı açıkçası yine psikolojik bir hüsran bu sanırım

tebrik ederim canım allah saglıkla kucagına almayı nasip eder inş.yüce rabbim bizede yaşatır bu duyguları inş.içinde senden bi parcanın hareketlerini hissetmek hayali bile çok güzel:)

kızlar merhaba perşembe günü 22 çıkan bhcg cumartesi 99 çıktı ve doktorum kesin dedi ama tabi daha göremeyiz dedi çok mutlu oldum inşallah sonuda hayırlı olur.

bu arada ben grip oldum sanırım ama ne yapacağımı bilmiyorum ilaç kullanamayacağım ama tecrübeli olanlarınız bana yol gösterebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…