günaydın kuzum valla öyle ya bu aralar keyfim gıcırallah herkesi mutlu ve huzurlu yapsın inşallahhhh evlerimizden de çocuk sesini eksik etmesin aminnnn
günaydınnn kuzummm nasılsın
Günaydın canımm
iyiyim bebekim sendeki ne mutlulukmus Allah daim etsin mutlu birini görünce banada bulaşıyo
Nasilsin kuzum bebis nasil
kımse yokmuuuuuuuuuu
ben varım canım başkada kimse yok ne oldu buraya anlamıyorum kimse uğramıyo artık
Cano ve canesra, kızlar buraya girip çıkıyoruz ama ben girdiğimde de kimse olmuyor, yani denk gelemiyoruz, saatlerimiz uymuyor sanırım
herkesciklere günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
mandalililililiiii nammmm :)
günaydın kuzum nasılsınnbebeiş napıyor büyüyormu
Günaydın kuşummmBu alıntı bildirimleri gelmiyor artık, ondan nerde ne yazılmış beğenilmeden göremiyorum ya, herneyse; bebiş bu hafta annesini de babasınıda ne çok korkutuyor, düşük tehlikem var hala, ilaç kullanıyorum işte, değişik bir durum, hormonlar altüst oluyor, şimdiden 2 kilo verdim iştahsızlıktan, bi de bir tembelim ki sorma; evde eşim yapıyor her işi
sen nasılsın bakim
günaydın canım hoşgeldinnherkese kocamann günaydınnnn
evet evet bnde ondan begendim seni
ne düşükmüyapma canım ya dikkat et kendine rapor falan al bir süre işe gitme istersen
eşinede maşALLAHrabbim huzurunuzu mutlulugunuz kaçırmasın. çok yakışıyosunuz birbirinize
maalesef daha yeni raporum bitti ya, evde dinlendim diye biraz iyiyim şimdi, inşallah bi daha bu kadar endişelendirmezözledim seni artık çok görüşemiyoz face den de
öyle oldu walla. bnm evimde internetim falan yok hiç nete giremiyorumöznurla msjlaşıyoruz telefondan
dikat et kendine kuzum
gunaydın hatunlarrrr HAYIRLI CUMALARR:13:
burdayız kızlar ama herhes farklı zamanlarda gırıyor ben gırdıgımde de kımse olmuyorrr
:) Kızlar hani artık alıntı bildirimlerini alamıyoruz ya, göremiyoz dolayısıyla yazılanları, onun için birine cevap yazınca onun yorumunu beğenelim ki fark edelim, yoksa uçup gidiyor yazılanlar, ayrı saatlerde de girince denk gelemiyoruz maalesef.. bi de ben sizi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?