ohhhhhhh ıyıymısss vallahaa sevdım bu olayııı canımmmm daima mutlu ol ınsallaaahhh darısı bıze.yok bende cok kafama takmıyorum ama yınede aklımda duruyorr oyle ısteee.Rabbım nasıp eder ınsallahhhh
amin kuzum inşallahvalla ne kadar takmasan da bi yerde öyle bi takılıyor ki bütün takmadığın anların acısını çıkartıyor resmen
amannnn kafamız rahat olsun huzurumuz yerinde olsun da onlarda bunu görüp hemen gelsin göbişlerimize
aayyy ınsallahhh etrafımda o kadar hamıle haberı alıyorum nasıl takmayım canımmm yaa ımrenıyorumm vallahhaaa bırgun dıyorum ben de hamıle olabılecekmıyım acaba dıyorummm
aynen bende öyleyim valla imreniyorum bzim apartmandakilerde durmadan doğuruyor sanki bana inat
sıra bendeymiş öyle diyolar bende hayırlısı diyorumbizde anne oluruz kuzum üzülme sen
vallahaa yaaa mıllet bebek dusunuyoruz dıyo sonra kı ayyy duyuyorumkı hamıle otur kafayıı yeeee yanııı tam yemelıkkkk mıllet catır catır doguruyor benden sonra evlenen arkadaslar 2 yı dogurdu
aman yokkk ne depresyonuuu durrr durrr SUSUTUUUUMMMM....:118:
nabersinizzzz
iyiyizzzzzzzz hattta süperizzzz havasını sevdiğim senden naber
havamıı sev tabii kuzucujmmmmbende seni seveyimmmmmmm
kar yağdı burayaaaaaa:121::121::121:
uyyyy sev beniiiii bebekimmmm
neyyyy kar mı burda yalancı güneş var buz gibiiiiiiii
hemde 15 cm çapında falannnnn kuzucummmmm
canım onemli olan kacıncı günündesin gectı mi gecmedi mi tarihleri tam yazsan daha iyi olur aslında
ama gayet güzel yükselmiş kendini delik deşik ettirme diye diyorum :)
ama cok cok güzel sonucun genellikte 50 60 yukarısı oldumu rahatlıyor insanlar ama belli de olmuyor tabi
inşallah yükselir canım benm
konyadan manzaralar...
bu dün yağarkennn
Eki Görüntüle 884361
buda bugünden erirkenn
Eki Görüntüle 884362 Eki Görüntüle 884363
yani benim çatlatma iğnem 22 kasımda vurulmuştu. sat da 9 kasım ama pko olduğum için su gün benim bat ım diyemiyorum
cmt tekrar test yaptıracağım sanırım o zaman için daha rahat edecek
şimdi eşime falan söyleyemiyorum tabi
yani benim çatlatma iğnem 22 kasımda vurulmuştu. sat da 9 kasım ama pko olduğum için su gün benim bat ım diyemiyorum
cmt tekrar test yaptıracağım sanırım o zaman için daha rahat edecek
şimdi eşime falan söyleyemiyorum tabi
Benide kimse aramadi ben gittim 4 haftalikken falan:)) kusme sen asini kim yapacak ozaman :))
yapmasınlar aşı bana yaaa çok acıyomuşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?