- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
Aaa neden yaptirmadin sinemde yaptirmamis aile hekimligindeki ebe hemsireler yapio asiyi asi karti verip dosyana isliolar, tahlil falan icin cagiriyorlar muayeneye cagiriyorlar cok ilgililer ben seviyorum :) dogumdan sonrada bazilari evine gelip bebek bakimi hakkinda bilgi veriyormus.
bekliyorummmm kaçıncı konuya yazışım bu bilmiyorum vallahii bebek beklemek ne zormuşş.. umutla adet günümü bekliyorum kaç kez idrar testi yaptım sonuç tek çizgiiayın 15ine kadar nasıl bekliyeceğim bilmiyorum :18:
canım Allah hayırlı zamanda evlat sahibi yapsın sizi..
belki klişe bi laf olacak ama inan bekleyince gelmiyo..ben 2 hamileliğimdede adet tarihimin geçtiğini 7 ve 2 gün geçtikten sonra farkına vardım..ikiside benim için süpriz gibi oldu anlayacağın
ilk denememiz ya belkide oyüzden bu sabırsızlığım canımm.. bakalım allah nasip ederse olurr
hiç aklında olmadığı bi anda süpriz yapar meleğiniz size
kızlar hepinize iyi mutlu ve huzurlu bi akşam diliyorum.. yarın görüşürüz kocaman öpüldünüzzz... bugün değmeyin benim keyfime.. gidip kocama börek yapicammmmm isteyen buyursun gelsinnnn
Kuşum sen çalışmıyosun değil mi bildiğim kadarıyla? bu saatte uyanıyosun maşallah sana, Çalışıyorum diye 7 de kalkıyorum ama ben evdeyken 11 den aşağı kalkamıyorum ya, bünye alışık gece 12-1-2 de uyumaya, sabahları da tembelliğeHaliyle 12 ye kalıyor kahvaltılarım çok düzensizim ya, nasıl anne olcam ben
günaydın kuzum valla öyle ya bu aralar keyfim gıcırAaaa mutluyum da mutluyum deyip geziyo bizim kız, bilmiyoruz sebebini ama Allah her daim böyle mutluluk versin sana canım
Günaydin bacılar
Hiç merak etme bende öyleyim kuzumm..kocami gönderiyorum alıyorum elime teli yaoyunda ya burdayim..bende 11den 12den aşağı kalkmiyorum yataktan. .
ilkinde onlar beni aradı buldu çağırdı..bunda aramadılar sormadılar bende küstüm gitmedim :)
günaydın kuzum valla öyle ya bu aralar keyfim gıcırallah herkesi mutlu ve huzurlu yapsın inşallahhhh evlerimizden de çocuk sesini eksik etmesin aminnnn
günaydınnn kuzummm nasılsın
canım kaç günün geçtikızlar iki gün önce yaptırdığımda 2,18 çıkan beta hcg sonucum bugün 22 çıktı ve idrar tahlilimde de silikte olsa 2 çizgi var bu değerdeki artış normal mi ya da kaç olursa kesin hamileyim diyebilirim ne olur biri bana yardımcı olsun(
canımmm cok meraklandımmm masallahhh nedır bu mutluluk hayırdır yoksahaber ver
canım kaç günün geçtideğerin yükselmiş hamilesin bence ya tebrik ederimmmm
valla bilmiyorum canım ya onun için daha erken kuzum batıma çok var ama bu halimi çok seviyorum
tatlım banada soylede uygulayım cok sevındım bu halıne sırrını ver hemennnn
kızlar iki gün önce yaptırdığımda 2,18 çıkan beta hcg sonucum bugün 22 çıktı ve idrar tahlilimde de silikte olsa 2 çizgi var bu değerdeki artış normal mi ya da kaç olursa kesin hamileyim diyebilirim ne olur biri bana yardımcı olsun(
sırrım yok tatlım mutlu oluyorum herşeyden en ufak şey bile beni mutlu ediyor... sağım da solumda melekler beni tebessüm etmeye zorluyor sanki içim kıpır kıpırhiç birşeyi kafama takmıyorum olumsuz hiç bişeyi aklıma bile getirmiyorum sende böyle ol kız hepiniz böyle benim gibi mutlu olursunuz inşallahhhhhhh rabbim hanemizden bereketi huzuru ve o yumurcakların sesini eksik etmesin inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?