valla benim batım battı resmen
sabah bi tane daha yapayım da test sonra dr ye giderim zaten
hayırdır inşallah ya ne çabuk geçti günler :) hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum canımilaçların etkisi değildir sanmıyorum
iyiyim ben valla sen nasılsın? az kaldı büyük buluşmanızaslm nasılsınız arkadaslar
ne bılıyım yaa umıtlenmek ıstemıyorum pınkksugar ben arastırdım asılama yaptıranlarda oyle gogus falan sısmesı olmazmıs normal gebelık belırtısı olmazmıs dedı kafam karıstı ne farkı olacakkı normal gebelıkten
iyiyim ben valla sen nasılsın? az kaldı büyük buluşmanıza
bence bu biraz saçma ya sonuçta gebelik yaşıyosun belirtiler de kişiden kişiye değişir.. sakın böyle şeylerle kafanı meşgul etme bitanem olur mu
iyiyim ben valla sen nasılsın? az kaldı büyük buluşmanıza
bence bu biraz saçma ya sonuçta gebelik yaşıyosun belirtiler de kişiden kişiye değişir.. sakın böyle şeylerle kafanı meşgul etme bitanem olur mu
vallaha ne yalan soyleyım bu yoruma canım sıkıldı bırazzzz asılamada belırtı olmuyor dıyın ceee
ıyım cnm ewet az kaldı
canını sıkmana hiç gerek yok güzelim ya sende daha fazla belirti olmalı die düşünüyorum o ilaçların etkilerinden dolayı
bakalım hayırlısı bır kac gun den bellı olur artıkk :18::18::18::18:
tatlım çokmu sıkboğaz ediyozki seni acaba ama kuzum sende git artık bi dr a bekle bekle stres olduk burda güzel haber ver bize
zekiii arkadaşınız sınavdan 95 aldı
yarında bi sınavım var bu biraz daha zor şans dileyin bana olurmu hepinizi öpüyorum muahhhhhhhh
yok canım ne sıkboğazı:26: canım bi dr buldum bakalım ona gideceğim inşallah.. yarın sabah bi test daha yapayım da ona göre gideceğim.. varsa vardır yoksa da işte tedavi sürecim başlayacak hayırlısıyla anne olacağım inşallah:13::13::13:
inş bebeğim emeklerin sonuç verirde kucağın dolar
oooo maşallahhh benim arkadaşıma hadi bakalım bu başarıyı diğer sınavdan da bekliyorum
ayyy inşşş kuzucum toplamda 4 sınav olucaz hepsini böyle yüksek puanlarla atlatırım inş
yok canım ne sıkboğazı:26: canım bi dr buldum bakalım ona gideceğim inşallah.. yarın sabah bi test daha yapayım da ona göre gideceğim.. varsa vardır yoksa da işte tedavi sürecim başlayacak hayırlısıyla anne olacağım inşallah:13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?