sılam hoşgeldin. dün sabah bi kalktım ki kırmızı kartı yemişim.. ama bu günde hiç gelmemiş. bu nedir dedim ya.. yarın doktora gdicem
hoşbuldum güzelim
hayırdır inşallah canım ya git dr ye de için rahat etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sılam hoşgeldin. dün sabah bi kalktım ki kırmızı kartı yemişim.. ama bu günde hiç gelmemiş. bu nedir dedim ya.. yarın doktora gdicem
inşallah ya.. hamiş insanların kocaman göbişlerine bakmak istemiyorum artık Rabbim aratmasın inşallah senelerce olmayanlar var.. olmayan herkese annelik babalık duygusunu tattırsın Rabbiimmm.. beklemek çok zor çokkk o bebiş bi gelsin poposuna poposuna vurucam..günaydın karamelim hasta olmuşsun ya şok oldum resmen bu yeğenim niye böyle yapıp bizi kandırdı yaa
o bi gelsin bunların hesabını ayrıyeten soracağım
sakın üzülme tamam mı canım belki bu ay beraber hamiş kalırız hem fena da olmaz hani dimi
inşallah ya.. hamiş insanların kocaman göbişlerine bakmak istemiyorum artık Rabbim aratmasın inşallah senelerce olmayanlar var.. olmayan herkese annelik babalık duygusunu tattırsın Rabbiimmm.. beklemek çok zor çokkk o bebiş bi gelsin poposuna poposuna vurucam..
inşallah canımmm... yarını bi atlatalım da.. şimdi iş yerindeyim bu gün tek polikliniğiz. onun için bakamam kk ne. görüşürüz müsait olnca olrmu..ah canım ya kıyamam valla aynı bende senin gibiyim şuan.. geçen akşam geziyoruz bi çocuk gördüm içim gitti resmen ama tutup ta sevmeye cesaret edemedim nasıl çekindim anlatamam
ama kendi çocuğun olsa
amannnnn neyseee depresyon havasına girdik yine
inşallahhhh en kısa zamanda anne oluruz bizlerde kuzucum yaaa bol bol dua edelim tamam mı arkadaşım
inşallah canımmm... yarını bi atlatalım da.. şimdi iş yerindeyim bu gün tek polikliniğiz. onun için bakamam kk ne. görüşürüz müsait olnca olrmu..
ahh kuzucum hamilesin çok mutlu oldum senin adına :) benim hiç bulantım olmadı sadece et balık tavuk kokusu hoş gelmiyo tadı garip geliyo o bile geçti gitti.ben mayıs ayında işten ayrılmıştım zaten. evde yatıyorm şimdi koca bakıyo sağolsun.2 gün yatıcam sonra kromozom sonuçları çıkacak zaten.. inşallah kromozom bozukluğumuz yoktur.. wallaa ben o ikili test salaklığına bi kere kandım bi daha aldanmam.bir daha baktırmayı testi fln düşünmyorum.nasıl olsa bebeğim hertürlü benim hertürlü allahın bana verdiği bir nimet bi daha yaptırmam yani. sende sonuç ne çıkara çıksın bozma moralini usg si normalçıktıktan sonra o kan sonuçları benim anladığım bir çok faktöre göre değişiyormuş.bulanıdan başka bi sıkıntın oluyor mu?
tamam kuzucum kendine çok dikkat et görüşürüz öpüyorum kolay gelsin
Sılacım günaydın, senden ne haber? Topiği aldın uçurdun walla bravo. Her açışımda listeye bakıyorum sende bir şeyler var mı diye. Artık şu işe bir el at, tedavilerine başla , seni de listede görmek istiyoruz canımcım :)
günaydın bitanem iyiyim valla çok şükür sen nasılsın
hehhehe valla doğru diyosun topik uçtu gidiyor
kız karar verdim anne olacağım dr bakıyorum şimdi o listeye hamileeee sılaaaa diye yazacağım inşallahhhh en kısa zamanda
ne heyecanlı bekleyişler bunlar :) inşallah güzel haberler verirsiniz kızlar. slm bu arada. aranıza bende katıldım. allah isteyen herkese nasip etsin. beklemek çok zor, her ay aynı umut. büyük sabır işi. ben ağustos ta kimyasal gebelik yaşadım. henüz hamileliği bile anlayamadan düştü bebeğim. üstünden 3 ay geçti ancak henüz yok.bu ay çok umutluydum, olmadı. dün sabah test yapacaktım baktım ki gerek kalmamış 10 aydır istiyoruz ilk defa bukadar büyük hayal kırıklığı yaşadım, diğerini saymazsak. çalışmalara devam napalım...
amin canım benim
sende 200 den düşmüşsün yaa hayırlısıyla bi bakmışsın ki kucağında n
aa evet hiç farketmemiştim :) kucağıma almadan inanamayacağım galiba, insan inanamıyor gerçekten.
Kuzucum benim bir arkadaşım 3 aylık hamileyken bile eczaneden aldığı teste pozitifi görmemişti onunki bir tek kanda çıkıyor bakarsın seninkide kanda çıkar inşallah canım
canım evet öyle olanlar varmış bende duydum ya bakalım hasta olmadım henüz sabah bi test daha yapacağım ilk idrarla
canım kan dan baktır kac gun gectı gunun normal degıl belkı hamılesındırrbenım 14 gunum asılamda yarın bat gunum test yapmıyorum beklıycemmm bakalım ama hala goguslerım sıs ve sert ılacların etkısı devam edıyormudur anlamadımmmm bakalım hayırlısı:126::126::18::18::18::18::18: