Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben senin canını sıkmak için sölemedmki sadece okuduğm bişydi sen bukadr canını sıkcaksan bidaha yorum yapmam kusura bakma cnm bnm
canım sen benı uzmedın yaaa lutfen unutalım bu konu yu.agrıların olcak evet hep hıssedeceksın kasılarını bende oyle oldu 10_11 gun surdu sonra gectı ısteeekızlar napıyonuz bugün yne kimsecikler yok gibi bnm kasık ağrım dinmek bilmedi ya aşılamadn sonra hepmi böle oluyoki ani hareket edemyorum bn böle çok ayakta kalamıyorum hemen sancı gryo
kızlar yatsı namazı ıcın abdest alamaya gırgımde KIRMIZILARI gordumm ama su gıbı sonra kahverengı akıntı gıbıybı sımdii gıtmıs gıbı saka gıbı anlamadım ki neler oldugunu sabahı beklıycem artıkk tam olursam doktara dogru tekrar ıgneler kontrollerr vee yıne asılama RABBIM gırdıgımız yolda elımızı bos cevırve ınsallahhh.
kuzum senden çok umutluydum kırmızıların gelmesine çok üzüldüm gitmiş diyosun
inş yerleşme kanamasıdır dua ediyorum sana
ewet canım sabahı bekleyım dıyorum dum gene bısey yok anlamadım kı bu zamana yerlesme olurmukı dun batımın gunuydu:26::26::26::26:
canım ya bende seni çok merak ettim ne oldu şimdi gelen giden var mı? çok mu oldu bu akıntı dediğin şey belkide yerleşme kanamasıdr ya bi dr ye gitsen
canım ne beyazlık var ne kırmızı anlamadı kı dr.ıkıncı gunu gıdıyoruz yaa benım 2 gun sayılıyormu sımdı
belki testte çıkmamıştır tatlım hemen umutsuzluğa kapılma inşallah kırmızılar gelmez ve inşallah ta hamilesindirkızlar test yaptımmm ama sonuc negetiffama hala o kanamadan baska kanama olmadı kafam karıstı nıye kımse yokkk bugun nerdesınızzzz
ben şuan 21 günümdeyim döngüm 30 gün beyaz akıntım oluyo afedersiniz baya fazla üstlere bulaşacak kadar acaba yumurtlama zamanım bittiği için mi bu şekilde veya duphaston ilacımı yapıyor kızlar bir bilginiz varmı
kızlar test yaptımmm ama sonuc negetiffama hala o kanamadan baska kanama olmadı kafam karıstı nıye kımse yokkk bugun nerdesınızzzz
Arkadaşlar yardim edin adet olmadım daha.umutlanmak istemiyorum.normalde 26 gunde bir adet olurum.gecen ay ilac kullandigim icin 30. Günde oldum.bu ayda mi oyle olur acaba. 23 ekim ilk adet tarihi.kafam durdu hesap yapamiyorum.