• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün sabah kırmızı kartı yedim.. o kadr kötüydüm ki sanki canımdan can aldılar.. ağrıdan öldüm resmen. öğlene geçti ağrım.. ve dün akşamdan beri doğru düzgn hiç gelmedi :19: noluo bna anlamıyorum çatlatma iğnesinin etkisinden kaynaklanan bsey mi acep ? kafam karıştı.. yarın doktora gidicemmmmm :44:
Canım devlet hastahanesine mi muayene oluyorsun bu ay ben gittim duphaston did binilaç yazdı olmazsa önümüzde ki ay yumurta takibinyapıcak kaçıncı aydan sonra yazıyor o iğneyi benim 5. Ayım

Canım devlet hastahanesine mi muayene oluyorsun bu ay ben gittim duphaston did binilaç yazdı olmazsa önümüzde ki ay yumurta takibinyapıcak kaçıncı aydan sonra yazıyor o iğneyi benim 5. Ayım
ben özele gidiyorum özel bir hastane dha doğrusu benim yumurtalarım gelişmediği için ilk ay yumurta takıbı yapmak için klomen verdi sabah akşam içtim yumurtam anca 13mm büyüdü. çok yetersiz bu ay atlat önümüzdeki ay dozu arttırıcaz dedi bu ay da sabah 1 akşam 2 içtim klomenden 14.gün 17mm ve 18mm 2 yumurtam oluşmuş. 2 gün sonra sabah vur iğneyi akşam ilişki dedi.. sonra gün aşırı dedi. batım ayın 18iydi yani dün.. pat diye geldi. insan bi bekler demi. geldiği gbi de gitti hemen anlamadım... senin durumun nasıl bilemiyorum canım. eğer yumurtaların istediği olgunluğa geldiyse çatlatma iğnesni verir doktorun. sen nereye gidiyorsun devlet hastanesine mi ?

ne bılıyım yaa umıtlenmek ıstemıyorum pınkksugar ben arastırdım asılama yaptıranlarda oyle gogus falan sısmesı olmazmıs normal gebelık belırtısı olmazmıs dedı kafam karıstı ne farkı olacakkı normal gebelıkten

cnm bnm açıklama şu şekldeydi vücuda hormon iilacı aldğmmız için farklıklık gösteryomuş dye ama sen moralin bozma özür dilerm snden böle üzülmeni istemem ama olurda yazıyo olmazda yazyo heryerde bişe yazyo okumucam bdahda gıcık oluyo insan zaten herkeste farklı belrti oluyomuş aynı şeyler olmuyomuşki inşallah göğüslern sütle dolmuştur yawrum dua edyorum bn sana :18::18::18::18::18::18::18: stresle beklyoz işte inş hayrlsı olur bizim içn

ben özele gidiyorum özel bir hastane dha doğrusu benim yumurtalarım gelişmediği için ilk ay yumurta takıbı yapmak için klomen verdi sabah akşam içtim yumurtam anca 13mm büyüdü. çok yetersiz bu ay atlat önümüzdeki ay dozu arttırıcaz dedi bu ay da sabah 1 akşam 2 içtim klomenden 14.gün 17mm ve 18mm 2 yumurtam oluşmuş. 2 gün sonra sabah vur iğneyi akşam ilişki dedi.. sonra gün aşırı dedi. batım ayın 18iydi yani dün.. pat diye geldi. insan bi bekler demi. geldiği gbi de gitti hemen anlamadım... senin durumun nasıl bilemiyorum canım. eğer yumurtaların istediği olgunluğa geldiyse çatlatma iğnesni verir doktorun. sen nereye gidiyorsun devlet hastanesine mi ?

Canım ben devlet hastanesine gittim dr ilgilendi daha önce 80 tl veriyodum özele bu ay maddi olarak dara düşünce devlete gittim 5. Ayım hiç yumurta takibi yaptırmadım kist vs bişey yok bu ay dr duphaston verdi bu ay olmazsa yumurta takibi yapacak hormon testlerini tekrarlıcak onlarda bi önceki tahlilde normal çıktı canım o bat zamanı kırmızılar geldiği zaman ağlatıyo yıkılıyo insan seni anlıyorum canım inşallah rabbim inşallah tez zamanda bizede nasip eder

kızlar varmı bana cevap verecekk :1: bu ay serophen kullanıyorum ama 12. günüm 10 mm di yumurtam :47: bende o günden beri günde 1 kere çörek otunu çiğneyerek yutuyorum.acaba büyütürmü yoksa kist yaparmı offf çok karmakarışık bi durum napacam benn :5:

kızlar varmı bana cevap verecekk :1: bu ay serophen kullanıyorum ama 12. günüm 10 mm di yumurtam :47: bende o günden beri günde 1 kere çörek otunu çiğneyerek yutuyorum.acaba büyütürmü yoksa kist yaparmı offf çok karmakarışık bi durum napacam benn :5:

Bu yumurtanın ne kadar büyüdüğüne nasıl bakıyorlar canım

günaydın kızlar:16::16::16:
dün telden kk ya giremedim ama yazılanları okudum..
merakta bıraktım sizi de haber veremedim kusura bakmayın ya misafirim vardı kan testine gidemedim..
akşam eczaneye gittim test aldım yaptım maalesef tek çizgi yine negatifi gördüm:50::50:
yine olmazsam yarın sabah bi test daha yapacağım sonra doğru dr ye.. hemen hasta olsam da bari tedavime başlasak:31::31:
çocuk aşkım depreşti zaten ilk kez istiyor gibiyim:31:
şimdi iyi bi dr arıyorum.. bakalım hayırlısıyla meleğim inşallah gelir..

kan verseydın direk ya idrarda belli olmuyor ay ben çatladım hatun burda :)

nasıl yani regl oldun ve hemen bittimi ? gebe kalmış olmayasın bence test yap

Son düzenleme:
kızlar napıyonuz bugün yne kimsecikler yok gibi bnm kasık ağrım dinmek bilmedi ya aşılamadn sonra hepmi böle oluyoki ani hareket edemyorum bn böle çok ayakta kalamıyorum hemen sancı gryo :5::5::5::5::5::5:

Back