• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pınkksugar canım ben de cektırdım aslında canım tatlı degıldır ama canım cok yandı aglaya aglaya cekıldı cıktıgımda da esıme sarıp agladım ne kadar ama sen asılama yaptırıyordun nerelerdesın hıc yoksun asılama yapılmıs olması lazım neden rahım fılmını gec yaptırdın

cnm bn filmi geç çektrmemki aşılamadan 3 ay önce çekmşlerdi bi arada çektrcektm rahim filmi aleti yok demşlerdi tamiremi ne gtmşti işte anca çektrebldm 3 ay falan oldu yawrum bn cumartesi günü aşılama yaptrdm 2 gündür ytyodum çok sancım oldu bnm halada yatyorum aslnda ayakta durup bi işte yapamıyorum hemen kasıklarma ağrı gryo

cnm bn filmi geç çektrmemki aşılamadan 3 ay önce çekmşlerdi bi arada çektrcektm rahim filmi aleti yok demşlerdi tamiremi ne gtmşti işte anca çektrebldm 3 ay falan oldu yawrum bn cumartesi günü aşılama yaptrdm 2 gündür ytyodum çok sancım oldu bnm halada yatyorum aslnda ayakta durup bi işte yapamıyorum hemen kasıklarma ağrı gryo

gecmıs olsun canım ınsallahhh olumlu olur sonuclarımızzz bana 13 gun oldu bakalım hayırlısı benım de 2gun sonra agrılarım basladı vee bır kac gun once gectı agrılarım ama goguslerım cok sıs be sert sımdı beklıyorum 21 i bat gunum test yapmadan beklıycemmmm ınsallahh:49::49::49::49::49:

gecmıs olsun canım ınsallahhh olumlu olur sonuclarımızzz bana 13 gun oldu bakalım hayırlısı benım de 2gun sonra agrılarım basladı vee bır kac gun once gectı agrılarım ama goguslerım cok sıs be sert sımdı beklıyorum 21 i bat gunum test yapmadan beklıycemmmm ınsallahh:49::49::49::49::49:

inşallah hamilesindir cnm bnm ama bn biyerde okudum aşılamayla hamile kalanlarda hemen gebelik belirtsi olmuyomuş bide göğüsler falan şişmiyomuş bakalım bze nolcak bnmde bugün 3. günüm bnm bi tane yumurtam çok büyüdü diğerleri onn kadar büyük değildi aşılama yaplcağı gün bakıldı adam küçük yumurtalarn boyutunu göremedm büyük yumurtan çok büyümş baskı yapıyo görnmyo dedi kçük yumurtalar çatlamıuş büyük olan çatlamamştı bu şeklde aşılma yapldı yarn kontrole çağrdı o büyük yumurtaya baktı çatlamşmı dye yoksa kist olcak dedi inşallah çatlamştır bebeğim ya yarn belli olcak işte :18::18::18::18::18::18:

inşallah hamilesindir cnm bnm ama bn biyerde okudum aşılamayla hamile kalanlarda hemen gebelik belirtsi olmuyomuş bide göğüsler falan şişmiyomuş bakalım bze nolcak bnmde bugün 3. günüm bnm bi tane yumurtam çok büyüdü diğerleri onn kadar büyük değildi aşılama yaplcağı gün bakıldı adam küçük yumurtalarn boyutunu göremedm büyük yumurtan çok büyümş baskı yapıyo görnmyo dedi kçük yumurtalar çatlamıuş büyük olan çatlamamştı bu şeklde aşılma yapldı yarn kontrole çağrdı o büyük yumurtaya baktı çatlamşmı dye yoksa kist olcak dedi inşallah çatlamştır bebeğim ya yarn belli olcak işte :18::18::18::18::18::18:

bılemem ben de o kadar asılam yaptıranları okudum ama boyle belırtı falan olmuyor dıyenı hıc gormedım sonuc ta asılamanın normal gebelıkle ne farkı olabılır kı anlamadım ben asılama olduktan sonra hıc cagırmadı dr.rum senınkıne anladım madem kıst olabılma durumu var neden asılama yaptı karısık ınsallahhh kıst olmamıstırrr:26::26::26::26::26::26:

bılemem ben de o kadar asılam yaptıranları okudum ama boyle belırtı falan olmuyor dıyenı hıc gormedım sonuc ta asılamanın normal gebelıkle ne farkı olabılır kı anlamadım ben asılama olduktan sonra hıc cagırmadı dr.rum senınkıne anladım madem kıst olabılma durumu var neden asılama yaptı karısık ınsallahhh kıst olmamıstırrr:26::26::26::26::26::26:

bnde anlamadm cnm bnm işte yumurtam 19 mlmdi oda çok büyümş dei inş kist olmaz dedi çatlama iğnesnden sonrada çatlamamştı zaten inş çatlmştr yarn belli olcak çatlayan yumurtalar var dye yaptı işte aşılamayı büyük yumurtada heralde çatlar dye düşnyo bişmyomki yawrum ya inş çatlaştr yarn belli olcak anya konya :31::31::31::31::31:

Kuzum dua edelim hayırlısını isteyelim, Allah hayırlı evlat versin, acılarını göstermesin, düşünsenize verdikten sonra acısını görmek mahveder insanı :50: Eminim Sende en kısa zamanda hamiş olcaksıınn, karnın burnunda :49: :49: :49: Ayrıca 'Allah gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz ' :16:

hayırlısı inşallah.. cok istiyorum bebiş sahibi olmayı.. hamileliği tatmayı :14::14: Rabbim tez vakitte versn inşallah bebiş çok teşekkr ederim desteğn için:38:

bnde anlamadm cnm bnm işte yumurtam 19 mlmdi oda çok büyümş dei inş kist olmaz dedi çatlama iğnesnden sonrada çatlamamştı zaten inş çatlmştr yarn belli olcak çatlayan yumurtalar var dye yaptı işte aşılamayı büyük yumurtada heralde çatlar dye düşnyo bişmyomki yawrum ya inş çatlaştr yarn belli olcak anya konya :31::31::31::31::31:

cok buyumus dedıgı omu benı de 19mm dı catlatma ıgnesını yaptıgımda bende hıc bılmıyorum valaahhaaa RABBIM hayırlarla sonuclandırsın ınsallaahhhh

Günaydın canım naptın ne zaman gideceksin doktora?

Canım selamlar, haberler nasıl, iyidir inşaallah...

merhaaba canım benimm. çok uzun oldu görüşmeyeli. bu gün doktora gittim çok şükür süper bi doktor diğer doktorun bakmadığı şeylerin hepsine baktı ve plasentada yani bebek eşinde biraz yetmezlik olabilir bu sebepten değerlerin çok düşük çıkması dedi. sonuç olarak cvs yaptırdım evde yatıyorum şuanda çarşamba günü sonuç çıkacak ama sonuç iyide çıksa artık riskli gebeyim :) olsun buna da şükür bin kere.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat keyfin yerinde mi ?

merhaaba canım benimm. çok uzun oldu görüşmeyeli. bu gün doktora gittim çok şükür süper bi doktor diğer doktorun bakmadığı şeylerin hepsine baktı ve plasentada yani bebek eşinde biraz yetmezlik olabilir bu sebepten değerlerin çok düşük çıkması dedi. sonuç olarak cvs yaptırdım evde yatıyorum şuanda çarşamba günü sonuç çıkacak ama sonuç iyide çıksa artık riskli gebeyim :) olsun buna da şükür bin kere.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat keyfin yerinde mi ?

Anladım canım, üzüldüm okuyunca ben de çok meraklandım, bebişin iyiymiş ya çok şükür, diğer sonuçların da iyi çıkar inşaallah. Çalışmaya devam edebilecek misin peki sen? Ne dedi doktor, yatman gerekli falan gibi şeyler söyledi mi? Beni sorarsan ben de cumartesi günü gittim ikili testime, ultrason sonuçları iyi ama kan tahlilim henüz çıkmadı, merak içindeyim, korkuyorum kötü şeyler çıkarsa diye. Onun dışında iyiyim çok şükür, bulantılarım falan oluyor tabi ama bebiş kendini belli ediyor diye seviniyorum . Bulantılar olmasaydı heralde yaşıyor mu yaşamıyor mu diye kendimi yer bitirirdim. Sende durumlar nasıl canım, bulantıların ne durumda?

vallaha canım burda herkes bır evlad sahıbı olmak ıcın ugrasıyor kımımız pıs kokulu sogan soyu kımımız bısuru ılac kımımızde asılama yada tup yanı kız erkek fark etmez rabbım hepımıze hayırlı evlat nasıp etsın sen de ınsallahhh hamılesındır cınsıyete takılmaaa bence Rabbımden hayırlısı gelır ınsallahhhhh...
kesinlikle öyle hayırlısı sağlıklı olması en önemlisi..telefonda bi program var da orda yazıyo kız erkek diye ingilizce tabi..bir tek o günler yazmıyodu ondan merak ettim...bakalım hamile miyim zaten polikistik olma ihtimalim de var doktora gttğimde yok temiz dedi ama tüylenme kilo artışı vardı....hayırlısı olsun bir hafta sonra bat zamanı sağ kasığımda ağrı oluyo zaman zaman ve bugün hep yorgundum evde olduğum halde....bakalım kısmet

canım ben de ruyamda testım 2 cızgı cıkıyor ve 2.cızgı cok koyu ama ben yatmadan once asılama yaptırıp hamıle olanların yazılarını okumus tu yanı tamamen bılınc altı benım kı ınsallahhh vardır dıyelım :49::49::49::49:

:1::1:olabilir canım benim inş hepimiz hamiş kalırız artık beni çok yordu hevesim çok kırıldı:14:

Anladım canım, üzüldüm okuyunca ben de çok meraklandım, bebişin iyiymiş ya çok şükür, diğer sonuçların da iyi çıkar inşaallah. Çalışmaya devam edebilecek misin peki sen? Ne dedi doktor, yatman gerekli falan gibi şeyler söyledi mi? Beni sorarsan ben de cumartesi günü gittim ikili testime, ultrason sonuçları iyi ama kan tahlilim henüz çıkmadı, merak içindeyim, korkuyorum kötü şeyler çıkarsa diye. Onun dışında iyiyim çok şükür, bulantılarım falan oluyor tabi ama bebiş kendini belli ediyor diye seviniyorum . Bulantılar olmasaydı heralde yaşıyor mu yaşamıyor mu diye kendimi yer bitirirdim. Sende durumlar nasıl canım, bulantıların ne durumda?

ahh kuzucum hamilesin çok mutlu oldum senin adına :) benim hiç bulantım olmadı sadece et balık tavuk kokusu hoş gelmiyo tadı garip geliyo o bile geçti gitti.ben mayıs ayında işten ayrılmıştım zaten. evde yatıyorm şimdi koca bakıyo sağolsun.2 gün yatıcam sonra kromozom sonuçları çıkacak zaten.. inşallah kromozom bozukluğumuz yoktur.. wallaa ben o ikili test salaklığına bi kere kandım bi daha aldanmam.bir daha baktırmayı testi fln düşünmyorum.nasıl olsa bebeğim hertürlü benim hertürlü allahın bana verdiği bir nimet bi daha yaptırmam yani. sende sonuç ne çıkara çıksın bozma moralini usg si normalçıktıktan sonra o kan sonuçları benim anladığım bir çok faktöre göre değişiyormuş.bulanıdan başka bi sıkıntın oluyor mu?

kızlar bu saat olmuş bu saaate kadr bile kimse gelmemş akşamları hiçbrnz girmiyosunz ya sılam sende haber et artk ama ya hani pazartesi günü kan testi yaptrcam demştn haber vermedn bize :5::5::5::5:

canım hamurla ve diş ile alakalı görülen rüyalar bebişe yorumlanırmış kv öyle derdi inş hamilesindir kuzum
ama sen yinede çok kaptırma bilinç altının oyunlarıda olabilir bunlar
sabah ilk idrarınla test yapta yaz iyi haberlerini bekliyorum negatif olursada sakın üzülme daha önümüzde çok ay var
bu ay olmazsa öbür ay olur inş tamammı tatlım :16::16::16::16::16::16:

selam kızlar,

herkese günaydınnn..:3::3:
sıla dan haberi olan var mı?
bugun test yapıcaktı.:18:

Gunaydın kızlar sanırım herkes Sıla'yı bekliyor :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hadi hyrlısı inş. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

O Bugün dr a gidicekti.. kanımca gelmedi kırmızılar ondan doktora gitti yoksam gelirdiiii:49::49:

Sılammm nerdesin kuzum güzel haberlerini bekliyoruz senden inşallah güzel haberlerle geliceksin

38 s canım n yaptın varmı bir gelişme???

kızlar bu saat olmuş bu saaate kadr bile kimse gelmemş akşamları hiçbrnz girmiyosunz ya sılam sende haber et artk ama ya hani pazartesi günü kan testi yaptrcam demştn haber vermedn bize :5::5::5::5:

günaydın kızlar:16::16::16:
dün telden kk ya giremedim ama yazılanları okudum..
merakta bıraktım sizi de haber veremedim kusura bakmayın ya misafirim vardı kan testine gidemedim..
akşam eczaneye gittim test aldım yaptım maalesef tek çizgi yine negatifi gördüm:50::50:
yine olmazsam yarın sabah bi test daha yapacağım sonra doğru dr ye.. hemen hasta olsam da bari tedavime başlasak:31::31:
çocuk aşkım depreşti zaten ilk kez istiyor gibiyim:31:
şimdi iyi bi dr arıyorum.. bakalım hayırlısıyla meleğim inşallah gelir..

Son düzenleme:
sılam hoşgeldin. dün sabah bi kalktım ki kırmızı kartı yemişim.. ama bu günde hiç gelmemiş. bu nedir dedim ya.. yarın doktora gdicem :14:

günaydın kızlarrr :3:

günaydın karamelim:54::54: hasta olmuşsun ya şok oldum resmen bu yeğenim niye böyle yapıp bizi kandırdı yaa:47::47::47:
o bi gelsin bunların hesabını ayrıyeten soracağım:27::27:
sakın üzülme tamam mı canım belki bu ay beraber hamiş kalırız hem fena da olmaz hani dimi:32::32::32::32:

Back