Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah ya.. hamiş insanların kocaman göbişlerine bakmak istemiyorum artık Rabbim aratmasın inşallah senelerce olmayanlar var.. olmayan herkese annelik babalık duygusunu tattırsın Rabbiimmm.. beklemek çok zor çokkk o bebiş bi gelsin poposuna poposuna vurucam..

ah canım ya kıyamam valla aynı bende senin gibiyim şuan.. geçen akşam geziyoruz bi çocuk gördüm içim gitti resmen ama tutup ta sevmeye cesaret edemedim nasıl çekindim anlatamam
ama kendi çocuğun olsa
amannnnn neyseee depresyon havasına girdik yine
inşallahhhh en kısa zamanda anne oluruz bizlerde kuzucum yaaa bol bol dua edelim tamam mı arkadaşım

inşallah canımmm... yarını bi atlatalım da.. şimdi iş yerindeyim bu gün tek polikliniğiz. onun için bakamam kk ne. görüşürüz müsait olnca olrmu..

inşallah canımmm... yarını bi atlatalım da.. şimdi iş yerindeyim bu gün tek polikliniğiz. onun için bakamam kk ne. görüşürüz müsait olnca olrmu..

tamam kuzucum kendine çok dikkat et görüşürüz öpüyorum kolay gelsin

Aynen canım, bana da çok dediler yaptırma diye ama doktorum yaptır diyince yaptırdım işte. Aman ne iyi yapmışsın ya, yat güzel güzel, gebeliğin riskliyse hiçbir şeye dokunma aman. Benim de karın şişliğim falan oluyor biraz, yemek yiyemiyorum midem iyice küçüldü. 3 kilo falan verdim şimdiden. Öyle işte canım, kromozom sonuçlarını haber ver olur mu merak ederim çok.

tamam kuzucum kendine çok dikkat et görüşürüz öpüyorum kolay gelsin

Sılacım günaydın, senden ne haber? Topiği aldın uçurdun walla bravo. Her açışımda listeye bakıyorum sende bir şeyler var mı diye. Artık şu işe bir el at, tedavilerine başla , seni de listede görmek istiyoruz canımcım :)

günaydın bitanem iyiyim valla çok şükür sen nasılsın
hehhehe valla doğru diyosun topik uçtu gidiyor
kız karar verdim anne olacağım dr bakıyorum şimdi o listeye hamileeee sılaaaa diye yazacağım inşallahhhh en kısa zamanda

İnşaallah canım inşaallah :)

hoş geldin canım aramıza
çok geçmiş olsun tatlım ya inşallah en kısa zamanda anne olursun sende

Kuzucum benim bir arkadaşım 3 aylık hamileyken bile eczaneden aldığı teste pozitifi görmemişti onunki bir tek kanda çıkıyor bakarsın seninkide kanda çıkar inşallah canım

Kuzucum benim bir arkadaşım 3 aylık hamileyken bile eczaneden aldığı teste pozitifi görmemişti onunki bir tek kanda çıkıyor bakarsın seninkide kanda çıkar inşallah canım

canım evet öyle olanlar varmış bende duydum ya bakalım hasta olmadım henüz sabah bi test daha yapacağım ilk idrarla

canım evet öyle olanlar varmış bende duydum ya bakalım hasta olmadım henüz sabah bi test daha yapacağım ilk idrarla

canım kan dan baktır kac gun gectı gunun normal degıl belkı hamılesındırrbenım 14 gunum asılamda yarın bat gunum test yapmıyorum beklıycemmm bakalım ama hala goguslerım sıs ve sert ılacların etkısı devam edıyormudur anlamadımmmm bakalım hayırlısı:126::126::18::18::18::18::18:

valla benim batım battı resmen
sabah bi tane daha yapayım da test sonra dr ye giderim zaten
hayırdır inşallah ya ne çabuk geçti günler :) hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum canım ilaçların etkisi değildir sanmıyorum

nazar27 tatlım tam 99 msj yazmışsın özel msj yazmana son bir msj kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…