Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar arkadaşlar. umarım iyisinizdir. yarın benim için büyük bir gün ikili testimde trisomi 18 13 riskim 1:27 çıktı.doktorum şaşırdı kaldı beni bir perinatoloğa yönlendirdi. yarın randevum var. lütfen bana dua edin olur mu ?? biliyorum bazılarınız beni hiç tanımıyosunuz bazılarınız sadece nick imi bilirsiniz ama müminin mümine duası en makbul olanıymış. inşallah güzel haber alabilirim .şimdiden teşekkür ederim .
benimde 18 aralık çarşamba gününe randdevu aldım gidicem bakalım bdha doktoruma.. ama şuan bitik durumdayım dün hafif pembemsi geldi normalde direk koyu gelirdi öyle geldi ve sonra geçti.. bdha gelmedi.. bende acaba dedim. yerleşme kanaması faln mı? sbah bi kalktım ki .. görmeseydim iyyidi.. moralim cok bozuldu ama bu da iyi bisey. belki önümüzdeki ay.. ne bileyim. o kadar ağrım warki keşke dün gelseydi de bu güne ağrım baya geçseydi şimdi bide çalışmak bu halde.. amaannn cok gerginimm.. bitsin bu gün.. :18:
bi gün bizimde göbişlerimiz yere değer mi ki ? hamile bayan görünce cok dikkatli bakasım gelio sürekli onu inceliyorum.. bizim ne zaman olucakkkk ? anne olmak istiyorum
günaydın cnm valla ben kullandım demir vitamin hatta kan sulandırıcı..
zaten 3lü kan testinin sonucunu almaya gittiğimde tekrar kan alıp demirime baktılar ve artık gerek olmadığını söylediler ve bütün ilaçları kestim..
ooo sen hızlısın ben daha hiç bişi almadım
ne heyecanlı bekleyişler bunlar :) inşallah güzel haberler verirsiniz kızlar. slm bu arada. aranıza bende katıldım. allah isteyen herkese nasip etsin. beklemek çok zor, her ay aynı umut. büyük sabır işi. ben ağustos ta kimyasal gebelik yaşadım. henüz hamileliği bile anlayamadan düştü bebeğim. üstünden 3 ay geçti ancak henüz yok.bu ay çok umutluydum, olmadı. dün sabah test yapacaktım baktım ki gerek kalmamış 10 aydır istiyoruz ilk defa bukadar büyük hayal kırıklığı yaşadım, diğerini saymazsak. çalışmalara devam napalım...
hosgeldın tatlım kımyasal gebelık derken.cok gecmıs olsun tatlım hayırlısıyla hepımız hamıle oluruz sorun ne acaba bız 4 yıllık ewlıyız ve 2,5 yıldır ugrasıyoruz 13gun once aslıma yapıldı carsam ba adetımın gunu bakalım hayırlısı dua et olurmu.tabıkı calısmalara devam Rabbım ne zaman ol derse olacak ınsallahhh
Bu bekleyiş ve sonu.. ne zor yaa...ohhhhh yaaa yanı duygudayız bende delı gubı bakasım gelıyor hamılelere vee her yer hamıle dolu benden baska sankı benımda asılamadan 13 gun gectı ama test yapmıycam zaten 21 batım gelırse gelecek dua edın lutfennnn.BIREGUN HEPIMIZ ANNE OLURUZ INSALLAH ama yakın zamanlarda tabıkı
hakkımızda hayrlısı olsun inş. tez vakitte hamiş kalırzzcanım ben ocak ayında gitçem doktora. ben de 19'unda bekliyordum ama 17'sinde geldi. aralık ayında da olmazsa ocak'ta doktor ne diyecekse ona göre yol izliycez.
kısmet hepimiz için...
hoşbuldum canm, kimyasal gebelik döllenme olup rahme henüz yerleşmeden kanamayla düşüp sonlanan gebelik. çok yeniyken yani. keseyi bile görmemiştik. kanda çıktı hamilelik değerlerim.
inşallah inşallah inşallah hamilesindir canm. çok iyi anlıyorum seni. günler geçmiyo sanki dimi? kafanı rahat tut düşünmemeye çalış. günü gelince çift çizgiyi görürsün inş. dualarım hepimiz için.
ne heyecanlı bekleyişler bunlar :) inşallah güzel haberler verirsiniz kızlar. slm bu arada. aranıza bende katıldım. allah isteyen herkese nasip etsin. beklemek çok zor, her ay aynı umut. büyük sabır işi. ben ağustos ta kimyasal gebelik yaşadım. henüz hamileliği bile anlayamadan düştü bebeğim. üstünden 3 ay geçti ancak henüz yok.bu ay çok umutluydum, olmadı. dün sabah test yapacaktım baktım ki gerek kalmamış 10 aydır istiyoruz ilk defa bukadar büyük hayal kırıklığı yaşadım, diğerini saymazsak. çalışmalara devam napalım...
hosgeldın tatlım kımyasal gebelık derken.cok gecmıs olsun tatlım hayırlısıyla hepımız hamıle oluruz sorun ne acaba bız 4 yıllık ewlıyız ve 2,5 yıldır ugrasıyoruz 13gun once aslıma yapıldı carsam ba adetımın gunu bakalım hayırlısı dua et olurmu.tabıkı calısmalara devam Rabbım ne zaman ol derse olacak ınsallahhh
kızlar bugün rüyamda idrar testi yapıyorum hemen ikinci çizgi beliriyor ben çok şaşırıyorum olamaz falan diyebilinç altında da yoktu böyle birşey
bi gün bizimde göbişlerimiz yere değer mi ki ? hamile bayan görünce cok dikkatli bakasım gelio sürekli onu inceliyorum.. bizim ne zaman olucakkkk ? anne olmak istiyorum
kızlar bugün rüyamda idrar testi yapıyorum hemen ikinci çizgi beliriyor ben çok şaşırıyorum olamaz falan diyebilinç altında da yoktu böyle birşey
Canım hoş geldin aramızaa, bu topik uğurlu topik, inşallah sende burdan hamiş olarak çıkacaksın sen kafanı rahat tut, stres en büyük engel.. en olmadık zamanda bulur seni bebişin
Yalnız değilsiniz canım birsürü insan yıllarca bekliyolar, Allah imtihan ediyor geç veriyor ki kıymetlerini bilelim, düşünsenize millet çocuğunu çöpe atıyor kimisi de yıllarca bekliyor, Allahım bir an önce kucağınızı doldursun canım, az zaman kaldı aşılaman baya olmuş; iyi haberler ver bize
Hayrolsun rüyan canımmmm
Kuzum dua edelim hayırlısını isteyelim, Allah hayırlı evlat versin, acılarını göstermesin, düşünsenize verdikten sonra acısını görmek mahveder insanı Eminim Sende en kısa zamanda hamiş olcaksıınn, karnın burnunda Ayrıca 'Allah gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz '