• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanımlar, gebe arkadaşlara bir sorum olacaktı ;
Ağızda tatsızlık oluyormuş ya hani,nasıl bi tatsızlık? Bir kaç gündür ağzımda kasap köftelerindeki çabuk donan ağır bir yağ oluyor ya hani öyle bir tad var.

Ağızda tatsızlık oluyormuş ya hani,nasıl bi tatsızlık? Bir kaç gündür ağzımda kasap köftelerindeki çabuk donan ağır bir yağ oluyor ya hani öyle bir tad var.

Genelde metalik bi tat oluyormus ama herkeste degil sanirim cunku bende olmadi hic

bende de olmadı hiç,hatta bende hamilelik belirtisi bile olmadı regl gecıkmesı dışında belirtiler değişiyor kişiden kişiye takılma bencce

canım bende oldu, ama turşu yerken oldu, pas tadı vardı turşu yerken, iğrendim o yüzden, ağzım buruş buruş olmuştu.. ama herkeste olmuyor bildiğim kadarıyla

mis gibi pazarlarımız olsun kızlarr :)
bir sorum olacak 3lü tarama testine giriyorum pzt günü de bu demir ve vitamin haplarının bir etkisi varmı acaba bugun kullanmasam da yarın kandan sonramı devam etsem
bilgisi olan varmı ??
ah birde ya hazırlık yapanlar nereden başlıyor ben bitanecik tulum aldm daha cok erken geliyor bana 16 haftamız bitecek
gercı kafamda odası renkler hersey oturdu ama :))) yinede sorayım dedim

mis gibi pazarlarımız olsun kızlarr :)
bir sorum olacak 3lü tarama testine giriyorum pzt günü de bu demir ve vitamin haplarının bir etkisi varmı acaba bugun kullanmasam da yarın kandan sonramı devam etsem
bilgisi olan varmı ??
ah birde ya hazırlık yapanlar nereden başlıyor ben bitanecik tulum aldm daha cok erken geliyor bana 16 haftamız bitecek
gercı kafamda odası renkler hersey oturdu ama :))) yinede sorayım dedim

günaydın cnm valla ben kullandım demir vitamin hatta kan sulandırıcı..
zaten 3lü kan testinin sonucunu almaya gittiğimde tekrar kan alıp demirime baktılar ve artık gerek olmadığını söylediler ve bütün ilaçları kestim..
ooo sen hızlısın ben daha hiç bişi almadım :D

kızlar ben adet oldum :( ne zaman gelicek bizim bebiş .. duam onunla..Rabbim inşallah nasip eder..

napıyonuz kızlar kimse yok yine sessiz sedasız bi topik oldu burası valla:9::9::9:

soğan kürünü denedim midem alt üst oldu içemedim valla ıyyy ne biçim bişi o öyle içebilene helal olsun :54::54::54::54:

canım hamurla ve diş ile alakalı görülen rüyalar bebişe yorumlanırmış kv öyle derdi inş hamilesindir kuzum
ama sen yinede çok kaptırma bilinç altının oyunlarıda olabilir bunlar
sabah ilk idrarınla test yapta yaz iyi haberlerini bekliyorum negatif olursada sakın üzülme daha önümüzde çok ay var
bu ay olmazsa öbür ay olur inş tamammı tatlım :16::16::16::16::16::16:

napıyonuz kızlar kimse yok yine sessiz sedasız bi topik oldu burası valla:9::9::9:

soğan kürünü denedim midem alt üst oldu içemedim valla ıyyy ne biçim bişi o öyle içebilene helal olsun :54::54::54::54:

ılıkken dik kafana ya canoo :31: inan ne kadar faydasını görcen emin ol :16: Lütfen azcık sık dişini bebeğim :68: :68: :68: :68: :68:

mrb arkadaşlar adetten sonraki gün ani adetle birlikte7. ve 8. ggün ilişki oldu sadece ve kasıklarımda iğne gibi batmalar var...ilişki sonrası 2 gün sarı akıntım oldu...yumurtlama dönemim değildi ama adet sonrası günler hamile kalan var mı? bi sonraki adetime 10 gün var idrarda çıkar mı gebelik? bir de adet sonrası kalınan hamileliklerde genelde kız mı erkek mş bebek oluyor çok çeşitli söyleyenler var

canım bıraz ılık ıc ve tadına bakma bır kerede dık tedene yoksa ıcemezsınnn...

mrb arkadaşlar adetten sonraki gün ani adetle birlikte7. ve 8. ggün ilişki oldu sadece ve kasıklarımda iğne gibi batmalar var...ilişki sonrası 2 gün sarı akıntım oldu...yumurtlama dönemim değildi ama adet sonrası günler hamile kalan var mı? bi sonraki adetime 10 gün var idrarda çıkar mı gebelik? bir de adet sonrası kalınan hamileliklerde genelde kız mı erkek mş bebek oluyor çok çeşitli söyleyenler var

vallaha canım burda herkes bır evlad sahıbı olmak ıcın ugrasıyor kımımız pıs kokulu sogan soyu kımımız bısuru ılac kımımızde asılama yada tup yanı kız erkek fark etmez rabbım hepımıze hayırlı evlat nasıp etsın sen de ınsallahhh hamılesındır cınsıyete takılmaaa bence Rabbımden hayırlısı gelır ınsallahhhhh...

kızlar bugün rüyamda önümde hamur tahtası vardı hamurla uğraşıyordum.. sonra içeri kardeşim girdi.
benim alt çene ön dişimin birisini elimle tuttum sallanıyordu.. tutup çıkarttım kucağıma düştü.. onu alıp kardeşime verdim gülerek. bu ne dmek sizce yorumlara baktım ama sizede sormak istedim:31::31::31:
hayırlara vesile olsun canımmm.. şer sede Rabbim iyiye yorsun :)

günaydın herkese...

Al benden de o kadar. :50::50::50::50::50::50::50:
yeni BAT=13 aralık

benimde 18 aralık :19: çarşamba gününe randdevu aldım gidicem bakalım bdha doktoruma.. ama şuan bitik durumdayım dün hafif pembemsi geldi normalde direk koyu gelirdi öyle geldi ve sonra geçti.. bdha gelmedi.. bende acaba dedim. yerleşme kanaması faln mı? sbah bi kalktım ki .. görmeseydim iyyidi.. moralim cok bozuldu ama bu da iyi bisey. belki önümüzdeki ay.. ne bileyim. o kadar ağrım warki keşke dün gelseydi de bu güne ağrım baya geçseydi şimdi bide çalışmak bu halde.. amaannn cok gerginimm.. bitsin bu gün..:23: :18::19:

Back