Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar, gebe arkadaşlara bir sorum olacaktı ;
Ağızda tatsızlık oluyormuş ya hani,nasıl bi tatsızlık? Bir kaç gündür ağzımda kasap köftelerindeki çabuk donan ağır bir yağ oluyor ya hani öyle bir tad var.
Ağızda tatsızlık oluyormuş ya hani,nasıl bi tatsızlık? Bir kaç gündür ağzımda kasap köftelerindeki çabuk donan ağır bir yağ oluyor ya hani öyle bir tad var.
mis gibi pazarlarımız olsun kızlarr :)
bir sorum olacak 3lü tarama testine giriyorum pzt günü de bu demir ve vitamin haplarının bir etkisi varmı acaba bugun kullanmasam da yarın kandan sonramı devam etsem
bilgisi olan varmı ??
ah birde ya hazırlık yapanlar nereden başlıyor ben bitanecik tulum aldm daha cok erken geliyor bana 16 haftamız bitecek
gercı kafamda odası renkler hersey oturdu ama :))) yinede sorayım dedim
naaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz napıyonn![]()
napıyonuz kızlar kimse yok yine sessiz sedasız bi topik oldu burası valla
soğan kürünü denedim midem alt üst oldu içemedim valla ıyyy ne biçim bişi o öyle içebilene helal olsun![]()
napıyonuz kızlar kimse yok yine sessiz sedasız bi topik oldu burası valla
soğan kürünü denedim midem alt üst oldu içemedim valla ıyyy ne biçim bişi o öyle içebilene helal olsun![]()
mrb arkadaşlar adetten sonraki gün ani adetle birlikte7. ve 8. ggün ilişki oldu sadece ve kasıklarımda iğne gibi batmalar var...ilişki sonrası 2 gün sarı akıntım oldu...yumurtlama dönemim değildi ama adet sonrası günler hamile kalan var mı? bi sonraki adetime 10 gün var idrarda çıkar mı gebelik? bir de adet sonrası kalınan hamileliklerde genelde kız mı erkek mş bebek oluyor çok çeşitli söyleyenler var
hayırlara vesile olsun canımmm.. şer sede Rabbim iyiye yorsun :)kızlar bugün rüyamda önümde hamur tahtası vardı hamurla uğraşıyordum.. sonra içeri kardeşim girdi.
benim alt çene ön dişimin birisini elimle tuttum sallanıyordu.. tutup çıkarttım kucağıma düştü.. onu alıp kardeşime verdim gülerek. bu ne dmek sizce yorumlara baktım ama sizede sormak istedim![]()
günaydın kızlarrr.. kırmızı kartı yedim![]()
günaydın herkese...
Al benden de o kadar.
yeni BAT=13 aralık