Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi gün bizimde göbişlerimiz yere değer mi ki ? hamile bayan görünce cok dikkatli bakasım gelio sürekli onu inceliyorum.. bizim ne zaman olucakkkk ? anne olmak istiyorum

Canım selamlar, haberler nasıl, iyidir inşaallah...

selam kızlar,

herkese günaydınnn..
sıla dan haberi olan var mı?
bugun test yapıcaktı.:18:

canım ben ocak ayında gitçem doktora. ben de 19'unda bekliyordum ama 17'sinde geldi. aralık ayında da olmazsa ocak'ta doktor ne diyecekse ona göre yol izliycez.
kısmet hepimiz için...

bi gün bizimde göbişlerimiz yere değer mi ki ? hamile bayan görünce cok dikkatli bakasım gelio sürekli onu inceliyorum.. bizim ne zaman olucakkkk ? anne olmak istiyorum

ohhhhh yaaa yanı duygudayız bende delı gubı bakasım gelıyor hamılelere vee her yer hamıle dolu benden baska sankı benımda asılamadan 13 gun gectı ama test yapmıycam zaten 21 batım gelırse gelecek dua edın lutfennnn.BIREGUN HEPIMIZ ANNE OLURUZ INSALLAH ama yakın zamanlarda tabıkı

Bnde kan verdim kuzum bugun sonuc cıkınca bakalım keser ınsallah
1 tulum aldım ya daha bısey almadım

selamlar herkese aylardır siteye girmiyordum. şimdi bir bakayım dedim. nasılsınız görüşmeyeli. Nasıl gidiyor çalışmalar? :)

ne heyecanlı bekleyişler bunlar :) inşallah güzel haberler verirsiniz kızlar. slm bu arada. aranıza bende katıldım. allah isteyen herkese nasip etsin. beklemek çok zor, her ay aynı umut. büyük sabır işi. ben ağustos ta kimyasal gebelik yaşadım. henüz hamileliği bile anlayamadan düştü bebeğim. üstünden 3 ay geçti ancak henüz yok.bu ay çok umutluydum, olmadı. dün sabah test yapacaktım baktım ki gerek kalmamış 10 aydır istiyoruz ilk defa bukadar büyük hayal kırıklığı yaşadım, diğerini saymazsak. çalışmalara devam napalım...

hosgeldın tatlım kımyasal gebelık derken.cok gecmıs olsun tatlım hayırlısıyla hepımız hamıle oluruz sorun ne acaba bız 4 yıllık ewlıyız ve 2,5 yıldır ugrasıyoruz 13gun once aslıma yapıldı carsam ba adetımın gunu bakalım hayırlısı dua et olurmu.tabıkı calısmalara devam Rabbım ne zaman ol derse olacak ınsallahhh

Son düzenleme:

hoşbuldum canm, kimyasal gebelik döllenme olup rahme henüz yerleşmeden kanamayla düşüp sonlanan gebelik. çok yeniyken yani. keseyi bile görmemiştik. kanda çıktı hamilelik değerlerim.

inşallah inşallah inşallah hamilesindir canm. çok iyi anlıyorum seni. günler geçmiyo sanki dimi? kafanı rahat tut düşünmemeye çalış. günü gelince çift çizgiyi görürsün inş. dualarım hepimiz için.

kızlar bugün rüyamda idrar testi yapıyorum hemen ikinci çizgi beliriyor ben çok şaşırıyorum olamaz falan diyebilinç altında da yoktu böyle birşey

Bu bekleyiş ve sonu.. ne zor yaa...
canım ben ocak ayında gitçem doktora. ben de 19'unda bekliyordum ama 17'sinde geldi. aralık ayında da olmazsa ocak'ta doktor ne diyecekse ona göre yol izliycez.
kısmet hepimiz için...
hakkımızda hayrlısı olsun inş. tez vakitte hamiş kalırzz

ınsallah canım bılmıyorum kı ne dusunecegımı sasırmıs durumdayımmm su annn dua etmekten baska elımden bısey bgelmıyor

Canım hoş geldin aramızaa, bu topik uğurlu topik, inşallah sende burdan hamiş olarak çıkacaksın sen kafanı rahat tut, stres en büyük engel.. en olmadık zamanda bulur seni bebişin

Yalnız değilsiniz canım birsürü insan yıllarca bekliyolar, Allah imtihan ediyor geç veriyor ki kıymetlerini bilelim, düşünsenize millet çocuğunu çöpe atıyor kimisi de yıllarca bekliyor, Allahım bir an önce kucağınızı doldursun canım, az zaman kaldı aşılaman baya olmuş; iyi haberler ver bize

kızlar bugün rüyamda idrar testi yapıyorum hemen ikinci çizgi beliriyor ben çok şaşırıyorum olamaz falan diyebilinç altında da yoktu böyle birşey

Hayrolsun rüyan canımmmm

Kuzum dua edelim hayırlısını isteyelim, Allah hayırlı evlat versin, acılarını göstermesin, düşünsenize verdikten sonra acısını görmek mahveder insanı Eminim Sende en kısa zamanda hamiş olcaksıınn, karnın burnunda Ayrıca 'Allah gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz '

canım ben de ruyamda testım 2 cızgı cıkıyor ve 2.cızgı cok koyu ama ben yatmadan once asılama yaptırıp hamıle olanların yazılarını okumus tu yanı tamamen bılınc altı benım kı ınsallahhh vardır dıyelım

ewet canım 13 gun oldu bakalım hayırlısı ama goguslerım cok sıs anlamadım hemde sert acaba dıyorum sonrada ılacların etkısımı acaaba dıyorum heveslenmeyı bırakıyorum yanııı ewet buda bızım ımtahanımız rabbım baska dert vermesın bunun ustesın den gelecegız ınsallahhh hep bırlık te bır bırımızee dua edelım hepınız dualarımdasınız ınsallaahhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…