Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim batıma bu günü saymazsak 3 gün kaldı çatlatma iğnesi yapmıştık klomen tedavisi gördüm canımmm ama bat yklaştıkca ümidim kesildi diyebilirim... hic hamile gbi hissetmiyorum kendimi. kesin gelicek kırmızılaraynen canımmm sagmalık resmen ben 6 kasımda yapıldı bır haftam kaldı sonuca 38 dıleklerın ıcın sagol tatlım ama fazla umıtlenmek ıstemıyorum acıkcası karemel sen ne ılacı kullanmıstın catlatmamıydı yanlısmı hatırlıyorum haydı hepımız bırlıkteınsallahhhh
benim batıma bu günü saymazsak 3 gün kaldı çatlatma iğnesi yapmıştık klomen tedavisi gördüm canımmm ama bat yklaştıkca ümidim kesildi diyebilirim... hic hamile gbi hissetmiyorum kendimi. kesin gelicek kırmızılar
Arkadaşlar merhaba.benide aranıza alın :) 24 yaşındayım .adet olma tarihim 13 kasım dı ve hala adet olmadım .. 30 gun suruyor adet olmam ben suan 34. Gundeyim .. felaket bel ve karın agrım var 3 gun once bayıldım mide bulantım cok ..3 aydır deniyoruz ama benim tsh sorunum var doktor onun yuksek olmasi hamile kalmana engel degil dedi.. ve dun gece test yaptim .ilk bes dakika tek cizgiydi sonraki 1 saatte tekti.. atmaayi unutmusum sabah ikinci cizgi silikti.. tabi ben itibar etmedim ilk 5 dk kada cikmayinca ..kan testide yaptrmak isymtemiyrum .oyle kkararsizm ki
benim batıma bu günü saymazsak 3 gün kaldı çatlatma iğnesi yapmıştık klomen tedavisi gördüm canımmm ama bat yklaştıkca ümidim kesildi diyebilirim... hic hamile gbi hissetmiyorum kendimi. kesin gelicek kırmızılar
aynen yaaa beklemek o kadar zor ki.. ben takmıyorum artık hep takınca sonu hayal kırıklığı oluyor. kafamızın rahat olması lazımm... ama o da biraz zor tabi.. hele çevrende herkes hamilemisin diye soruyorsa dha zor oluyor inşallah beklentilerimiz boşa cıkmazzzbanada v1 hafta kaldı ben karmasık duygular dayım canım hem haıle hısstmek ıstıyorum hemde hayalkırıklıgı yasrım dıye cookk korkuyorummm:18::18::18::18::18:hadı hayırlısı hem normal sekılde hamıle kalan lar hıssetmıyor bıle gunu gecene kadar ınsallahhh hamıleyızdır ıkımızde offfffff beklemek cok zorrrrr
walla takıldığım yok zaten ama içimde öyle bi his yok sanki bu ay adet olucam gibi gelio. hic gebeymişim gibi gelmio. hamile kalcakmışım gibide.. çatlatma iğnesi yaptırdım bn bu ay hormonlarım tawan yapmış durumda.. insallah Rabbim bebişimizin yokluğunu aratmaz kimseyee...Hissetmezsinki en basta birden olur ne olacaksa o konuda fazla takilma :)
iyiyiz canımmm sen nasılsın sende ne war ne yokslm güzel anneler ve anne adayları nasılsınız inşallah
aynen yaaa beklemek o kadar zor ki.. ben takmıyorum artık hep takınca sonu hayal kırıklığı oluyor. kafamızın rahat olması lazımm... ama o da biraz zor tabi.. hele çevrende herkes hamilemisin diye soruyorsa dha zor oluyor inşallah beklentilerimiz boşa cıkmazzz
walla takıldığım yok zaten ama içimde öyle bi his yok sanki bu ay adet olucam gibi gelio. hic gebeymişim gibi gelmio. hamile kalcakmışım gibide.. çatlatma iğnesi yaptırdım bn bu ay hormonlarım tawan yapmış durumda.. insallah Rabbim bebişimizin yokluğunu aratmaz kimseyee...
Kızlar tespih çekerken el varis mi dicem ya varis mi dicem yardım edermisiniz
iyi akşamlar arkadaşlar. umarım iyisinizdir. yarın benim için büyük bir gün ikili testimde trisomi 18 13 riskim 1:27 çıktı.doktorum şaşırdı kaldı beni bir perinatoloğa yönlendirdi. yarın randevum var. lütfen bana dua edin olur mu ?? biliyorum bazılarınız beni hiç tanımıyosunuz bazılarınız sadece nick imi bilirsiniz ama müminin mümine duası en makbul olanıymış. inşallah güzel haber alabilirim .şimdiden teşekkür ederim .
iyi akşamlar arkadaşlar. umarım iyisinizdir. yarın benim için büyük bir gün ikili testimde trisomi 18 13 riskim 1:27 çıktı.doktorum şaşırdı kaldı beni bir perinatoloğa yönlendirdi. yarın randevum var. lütfen bana dua edin olur mu ?? biliyorum bazılarınız beni hiç tanımıyosunuz bazılarınız sadece nick imi bilirsiniz ama müminin mümine duası en makbul olanıymış. inşallah güzel haber alabilirim .şimdiden teşekkür ederim .
Pistt Günaydın hatunlar Nasılsınız bakıyım
Hele sukur gelebildin biz iyiyiz de sen nasilsin :)
Bidahaki randevun ne zaman ogrenelim artik su cinsiyetiBende iyiyim bebişim..yuvarlanip gidiyoruz iste