Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım ben asılam oldum carsamba gunu onun etkılrı benımkı Allah yardımcımız olsun bebısss

merhaba arkadaşlar,
benimde adetime tam 1 hafta var. umarım kırmızılar gelmezler. nedendir bilmem bu ay diğer aylara göre içimde daha fazla umut var...
tekrar negatifi görmek istemiyorum.
rabbim inşallah bizle beraber isteyen her kuluna evlat nasip etsin..

Allah o güzel duygudan kimseleri mahrum bırakmasın. Siz ne kadar inanırsanız o kadar kolay olur. Allah'dan umut kesilmez. İnternette çok değişik pozisyonlar var hamile kalmak için. Komik oldu biraz yazmam ama ben de denedim hepsini. Allah'a şükür çok güzel bi kızım var büyüyor bile. Hepinizin gönlüne göre versin. Maildeki yazını görünce yazmak istedim. O bekleyiş çok heyecanlı çünkü :)

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
ben 6,5 senedir evleyim ve evliliğimin 4,5 senesini bebek sahibi olmaya çalışarak geçirdim.. yumurta takibi ile hamile kalma, aşılamalar vs. aslında 2. aşılamam tutmuştu ama gebeliğim devam etmedi. 11 haftada bebeğim beni bıraktı.. ama hiç umudumu kaybetmiyorum.. sürekli dua ediyorum.. rabbim inşallah bir gün bana ve benim gbilere de yaşatacak bu duyguyu inanıyorum..
sizinde kızınızı Allah bağışlasın, rabbim uzun ömürler versin

Amin Cümlemizin. minnacık bebeklerin annelerinden gördükleri eziyetleri görünce dua etmeden geçmiyorum. Allahım isteyen kıymet bilene evlat ver diye. Allah'ım aratmasın. İnşallah hayırlısı ile dilekleriniz olur.

canım hayırlı ve sağlıklı olur,kucağına alırsın inşallah

Ciddiyetsiz ilişki mi Allah müstehakını versin

sılacım bitanem coook tesekkur ederım ayrıca neeee adetin mi geçikti ay rabbim inşallah tez zamanda nasip eder inş hamilesindir
afro canım aynen 3 4 tane limon yediğimi biliorum aynen sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil rabbim aynı şekilde kolay doğum sağlıklı evlat nasip etsin hepimize

cano cok tesekkurler bitanem umarım sende en kısa zamanda hamiş olursun rabbim bekletmez seni

naz naz tatlım bende bu yıl erkek yılı gibi duymustum kımi duysam erkek valla kız kalmadı ortalıkta yahu

ayrıca darısı olmayanların başına inşallah içten dua ediyorum kızlar :)

Artik bebise biseler almaya baslarsin ufak ufak :) biraz zor erkek bebege biseler almak cunku ne zaman bi magzaya girsem her yer pembe en guzel seyi kiz cocuklarina yapmislar ufak bi bolumu erkege ayrilmis :)

canım rabbim güzel kalbine göre versin inşallah
hiçbir zaman umut kaybetmeyeceksin hem aynı heyecan olsun içinde herseyın zamanı var rabbim hayırlısı ile evladına kavustursun seni

canım rabbim güzel kalbine göre versin inşallah
hiçbir zaman umut kaybetmeyeceksin hem aynı heyecan olsun içinde herseyın zamanı var rabbim hayırlısı ile evladına kavustursun seni

teşekkür ederim cümlemizin kalbine göre verir inşallah..

Artik bebise biseler almaya baslarsin ufak ufak :) biraz zor erkek bebege biseler almak cunku ne zaman bi magzaya girsem her yer pembe en guzel seyi kiz cocuklarina yapmislar ufak bi bolumu erkege ayrilmis :)

ben dün öğrendikten sonra hemen bir tulum seti aldım desem
hatta daha abartıcaktım eşim benden fena dedim dur sen benı frenliceksin ben seni değil :)
bir yandan insan korkuyorda erken daha cok almayayım diyor allahıma emanet gerçi rabbim korusun ama insan dayanamıyor
en zoru isime geldi asıl sıra ooo cok iş var çok :)
aslında cok varya ben istanbulda olduğum için zara,h&m ,carters bunlara cok bakıyorum chicco nun kıyafetleride %100 pamuk
aslında cok para vermek istemiyorum 1.aylık kıyafeti birdaha asla giyemiyor giydiği süre belli ama almaya gelince insan dayanamıyor c&a çok uygun ve o da organik pamuk kullanıyor bnm için 6 aya kadar hatta 8 ürünün içeriği önemli zaten cok cabuk gelişiyorlar yinede erkek ya bi armani gömlek alırım artık ilerde çerveve yaparım gömleğini

Bende abartmamaya calisiyorum 7. Aydan sonra baslicaz ama simdiden bir suru tulumu pijama takimi var minik minik c&a ya bende bakim organik pamuk madem birazda ordan alim allahim giydirmeyide nasip etsin insallaahhh

Bende abartmamaya calisiyorum 7. Aydan sonra baslicaz ama simdiden bir suru tulumu pijama takimi var minik minik c&a ya bende bakim organik pamuk madem birazda ordan alim allahim giydirmeyide nasip etsin insallaahhh

oy ne güzel :))) evet canım c&a 2 senedir falan bu şekilde çalışmaya başladı hemde her aya uygunda var zaten bizim bebekler bahar olduğu için bol bol tulum giyecek birde sıcak olacak kış olsa daha zor valla
amin canım inşallah sağlıkla giysinler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…