• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim bebeğim bende iyiyim çok şükür iyi gidiyor hamilelik mide bulantıları ve mide yanmalarıyla anlaşıp gidiyoruz :) işte ayın 18'inde doktor kontrolüm var

her dakikasını güzelce yaşa :) doktor kontrolün de güzel geçsin. bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah. Allah yardımcın olsun :34:

Son düzenleme:
aminnn kuzucum dualarını eksik etme:16::16::16: inşallah vakti gelince rabbim bizlere de anne olmayı nasip eder:38:

sizler cansınız ya iyiki sizleri tanımışım dualarım hep sizlerle inşallah neyse kuzucum benim çıkmam lazım bizim cimcimenin okul saati yaklaştı öpüyorum hepinizi :* :*

sizler cansınız ya iyiki sizleri tanımışım dualarım hep sizlerle inşallah neyse kuzucum benim çıkmam lazım bizim cimcimenin okul saati yaklaştı öpüyorum hepinizi :* :*

bizlerde seni iyi ki tanımışız bebeğim allah razı olsun.. bende çok öpüyorum hem seni hem cimcimeni:54::54::54::54:

ay kıyamam cnm inş hayrlsı olur ya senin daha bata var ya nye bukdr çabuk başladıki ağrıların aşılamadan sonra ölemi oluyoki acaba bnde cumartesi doktora gttm işte 3 tane yumurtam olmştu boyutu belli değildi yarında kontrolüm var bakalım boyutlar belli olcakmı yarın inş hayrlsı olur bebeğim ya[/hayırlısı olsun benım 2 tane olmustu bır 9mm bırı 12,5 du kucuk olan kayboldu buyuk olan kaldı ıste 10mm den oncesı sayılmıyor mus:2::2::2::2::2:

tamam canım eklerim yaşını da yazar mısın:34:

hayırdır inşallah ne gördün sarı şekerim:54:
bende iyiyim valla kahvaltımı yaptım oturuyorum:54:

hoşbuldum kuzucum iyiyim valla ne olsun:24::24::24: ayy mide bulantısı mı dedinnnn:46::46:
valla mide bulantısına sevindim gerçekten:21: peki çok oluyor mu bulantın?

mrb tatlım iyiyim ben sen nasılsın bakalım:42:

benıde ekleyın kızlar bu lısteye bat 21 kasım yas 26

kızlarrr yaaa benım yuzum de sıvılceler olmaya basladı hıc olmazdı hemde ıkı uc tane bırda burnumun ucu kızardı yuvarlak bır sekılde sıvılcee degıl anlamdım acaba ılacların mı etkısı nedır bu bılen varmı ama hala belım ve kasıklar da agrı var hafıf memıslerde sagmalık oysakı daha 21 kasım bat bu nedır boylr beklemek cok zorr Allahımmm yardımm etttt bıze:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kızlarrr yaaa benım yuzum de sıvılceler olmaya basladı hıc olmazdı hemde ıkı uc tane bırda burnumun ucu kızardı yuvarlak bır sekılde sıvılcee degıl anlamdım acaba ılacların mı etkısı nedır bu bılen varmı ama hala belım ve kasıklar da agrı var hafıf memıslerde sagmalık oysakı daha 21 kasım bat bu nedır boylr beklemek cok zorr Allahımmm yardımm etttt bıze:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
canım hiç bi bilgim yok ama dediğin gibi ilaçların yan etkisi olabilir.. okudun mu yan etkilerinde var mıymış :34:

sende ben gbi çatlatma iğnesi mi yaptırmıştın ? :44: bende de göğüslerim kaşınır derecesinde ağrımaya başladı dha dün başladı üstelik bu kadr ağrımazdı hic. yani elim hep göğsümde.. böle olmazdım. herneyse mide bulantım da başladı. dün istifra ettim hatta ama bilemiyorum işte belki iğnenin etkisi belkide bebişin etkisi. ama ben 11. gün sanıodm 12. günmüş bu gün:52:

evet kızlar an itibari ile cinsiyetimizi öğrenmiş bulunup ye ekşiyi çıkar ayşeyi tezinide çürütmüş bulunduk :))
PRENSİM GELİYOO :)))))

Kızlar Beta HCG testi yaptım :9: Hemşire yüzüme bakıp, senin suratına bakılırsa test yapmana gerek kalmamış hamilesin sen dedi :17: Mide bulantısından pek suratsızdım da :9: az önce aldım sonucu 1000 çıktı (adetten 3 gün sonra) Allah herkese yaşatsın bu güzel duyduyu.. Rabbim kimseye aratmasın :nazar:

Back