• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nasılsınız çok güzel bi hava var dışarda gezmeye gidicem gitmeden bi halinizi hatrınızı sorayım dedim:8::8::8::8:

sabah eşimle dr a gittik eşimin maçtan arkadaşı özelde uzman bi dr evimede
çok yakın bundan sonra ona gidicem bütün tahlillerime baktı
yumoşlarda klomen için gayet uygunmuş eşimden spermiogram istedi
yeniden yaptırcaz varikosel falan varmı emin olalım sonra sana yoğunlaşırız dedi
okadar çok ilgilendiki daha önce hiç bi dr bu kadar ilgilenmemişti
doğal yollada hamiş kalabilirmişim ama beklemek istemediğimiz için klomene başlıcaz
eşimin testi adetin 5inden önce olursa hemen sonucuna bakıp ilaca başlıcaz 5ini geçerse öbür aya kalıcak
sonuçlar iyi olsunda bi ay geç olsun napalım :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

ay kıyamam cnm inş hayrlsı olur ya senin daha bata var ya nye bukdr çabuk başladıki ağrıların aşılamadan sonra ölemi oluyoki acaba bnde cumartesi doktora gttm işte 3 tane yumurtam olmştu boyutu belli değildi yarında kontrolüm var bakalım boyutlar belli olcakmı yarın inş hayrlsı olur bebeğim ya[/hayırlısı olsun benım 2 tane olmustu bır 9mm bırı 12,5 du kucuk olan kayboldu buyuk olan kaldı ıste 10mm den oncesı sayılmıyor mus:2::2::2::2::2:

cnm bn dün doktordaydm yne yumurtam 9 m olmş doru düzgün büyümemş yavaş büyo dedi inanki moralim bozuldu inş büyür bi anda ya iki tane var işte biri 7 biride 9 muş inş haylrsyla büyür cnm ya senin aşılama yaptıkları gün kaç mlmdi

Kızlar Beta HCG testi yaptım :9: Hemşire yüzüme bakıp, senin suratına bakılırsa test yapmana gerek kalmamış hamilesin sen dedi :17: Mide bulantısından pek suratsızdım da :9: az önce aldım sonucu 1000 çıktı (adetten 3 gün sonra) Allah herkese yaşatsın bu güzel duyduyu.. Rabbim kimseye aratmasın :nazar:

ay cnm senin adına çok sevndm ya hayrlı uğurlu olsun bebeğin bizede dua et olurmu :14::14::14::14:

kızlar nasılsınız çok güzel bi hava var dışarda gezmeye gidicem gitmeden bi halinizi hatrınızı sorayım dedim:8::8::8::8:

yeniden yaptırcaz varikosel falan varmı emin olalım sonra sana yoğunlaşırız dedi
doğal yollada hamiş kalabilirmişim ama beklemek istemediğimiz için klomene başlıcaz
eşimin testi adetin 5inden önce olursa hemen sonucuna bakıp ilaca başlıcaz 5ini geçerse öbür aya kalıcak
sonuçlar iyi olsunda bi ay geç olsun napalım :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

Olsun canımm, Allah o doktoru vesile kılsın inş. yakından ilgilenmesine çok sevindim, bu dönemde ilgilenen doktoru bırak; tahammülü-kaprisi olmayan doktor bulmak zor :31:

cnm bn dün doktordaydm yne yumurtam 9 m olmş doru düzgün büyümemş yavaş büyo dedi inanki moralim bozuldu inş büyür bi anda ya iki tane var işte biri 7 biride 9 muş inş haylrsyla büyür cnm ya senin aşılama yaptıkları gün kaç mlmdi

canım kacıncı gunun ıgnede ben 6 gun yaptım.asılam olgudum gun mmnı soylmesı 12,5 dan sonra ıgneyı bıraktım ogun aksam catlatma ıgnesını vurdum sanırımasılam oldugun gun yumurta catlaladıgı ıcın gozukmuyor...canını sıkma tatlım varmıs baska muyurta benım sadece 2taneneydı bırı sı 9dan sonra buyumedı kayboldu senın varmıs daha onlar buyur ınsallahhh sıkma canını stres yapma moralını yuksek tut...

hadı hayırlısı canım gırdıgımız yolda rabbım hepımızı mutlu cıkarır ınsallahhh.benım esımde 2 kez varıkosel amelıyatı gecırdı.

canım kacıncı gunun ıgnede ben 6 gun yaptım.asılam olgudum gun mmnı soylmesı 12,5 dan sonra ıgneyı bıraktım ogun aksam catlatma ıgnesını vurdum sanırımasılam oldugun gun yumurta catlaladıgı ıcın gozukmuyor...canını sıkma tatlım varmıs baska muyurta benım sadece 2taneneydı bırı sı 9dan sonra buyumedı kayboldu senın varmıs daha onlar buyur ınsallahhh sıkma canını stres yapma moralını yuksek tut...

cnm bnmde iki yumurtam varkibaşka yok biri 7 biri 9 mlim yarn beli olcak bnm 5 tane iğnem vardı işte son 1 tane kaldı bakalım haylrsı olsun beklyorum öle

cnm bnmde iki yumurtam varkibaşka yok biri 7 biri 9 mlim yarn beli olcak bnm 5 tane iğnem vardı işte son 1 tane kaldı bakalım haylrsı olsun beklyorum öle

buyumustum canım yaabenım 3 ıgnede kontrole gıttıgımde 12,5 canım yanlıs yazmısım 6 ıgnede 19 mm olmus pardon sımdı rabprlara baktımda.yanı ben ıgne kullanmadan adetın 2 gunu gıttıgım 9mm 3.ıgneden sonra 12,5mm 6.gun ıgnede 19 mm olmus ıgneler etkılı tatlım buyumustur senınkıde haberını beklıyorum yarın unutma olurmu.

buyumustum canım yaabenım 3 ıgnede kontrole gıttıgımde 12,5 canım yanlıs yazmısım 6 ıgnede 19 mm olmus pardon sımdı rabprlara baktımda.yanı ben ıgne kullanmadan adetın 2 gunu gıttıgım 9mm 3.ıgneden sonra 12,5mm 6.gun ıgnede 19 mm olmus ıgneler etkılı tatlım buyumustur senınkıde haberını beklıyorum yarın unutma olurmu.

cnm adetn 2.gnmü 3 gnmü gtmek gerekyr.vajnal ultrsonlamı bakılıo

bende neden sıla bna hic msj atmadı dıyorum :31: aynı beklemeye devam.. sende ne war ne yokkk :38:

netimde sorun vardı kuzucum ya o yüzden giremedim ama aklım hep sizdeydi.. bendede aynı valla tertemiz:27:
eee sende bulantı filan devam ediyor mu:34:

netimde sorun vardı kuzucum ya o yüzden giremedim ama aklım hep sizdeydi.. bendede aynı valla tertemiz:27:
eee sende bulantı filan devam ediyor mu:34:
yok öyle çok ağır bi bulantım yok da ara ara oluyor. birde yüzüm de hic sivilce yoktur benim. ama şimdi 5-6 tane çıktı :43: çok moralm bozulduuuuuuuuuuu

yok öyle çok ağır bi bulantım yok da ara ara oluyor. birde yüzüm de hic sivilce yoktur benim. ama şimdi 5-6 tane çıktı :43: çok moralm bozulduuuuuuuuuuu

tatlım normalde hasta olurken sivilcen çıkmazken şimdi çıkıyorsa bu da bi belirtdir..:16: bak benim genelde adetten önce sivilcem çıkar ama bu ay sivilce tarlası gibi oldu yüzüm gözüm sivilce:27::27::27: şimdi biraz azaldı ama ufak ufak çıkıyor gene sanki tohum ektik verim alıyoruz:27::27::27::27::27:

Back