Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende ben gbi çatlatma iğnesi mi yaptırmıştın ? :44: bende de göğüslerim kaşınır derecesinde ağrımaya başladı dha dün başladı üstelik bu kadr ağrımazdı hic. yani elim hep göğsümde.. böle olmazdım. herneyse mide bulantım da başladı. dün istifra ettim hatta ama bilemiyorum işte belki iğnenin etkisi belkide bebişin etkisi. ama ben 11. gün sanıodm 12. günmüş bu gün
merhaba arkadaşlar,
benimde adetime tam 1 hafta var. umarım kırmızılar gelmezler. nedendir bilmem bu ay diğer aylara göre içimde daha fazla umut var...
tekrar negatifi görmek istemiyorum.
rabbim inşallah bizle beraber isteyen her kuluna evlat nasip etsin..
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Allah o güzel duygudan kimseleri mahrum bırakmasın. Siz ne kadar inanırsanız o kadar kolay olur. Allah'dan umut kesilmez. İnternette çok değişik pozisyonlar var hamile kalmak için. Komik oldu biraz yazmam ama ben de denedim hepsini. Allah'a şükür çok güzel bi kızım var büyüyor bile. Hepinizin gönlüne göre versin. Maildeki yazını görünce yazmak istedim. O bekleyiş çok heyecanlı çünkü :)
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
ben 6,5 senedir evleyim ve evliliğimin 4,5 senesini bebek sahibi olmaya çalışarak geçirdim.. yumurta takibi ile hamile kalma, aşılamalar vs. aslında 2. aşılamam tutmuştu ama gebeliğim devam etmedi. 11 haftada bebeğim beni bıraktı.. ama hiç umudumu kaybetmiyorum.. sürekli dua ediyorum.. rabbim inşallah bir gün bana ve benim gbilere de yaşatacak bu duyguyu inanıyorum..
sizinde kızınızı Allah bağışlasın, rabbim uzun ömürler versin
yumurta takibine bende gittim ama tatil filan girdi adetimin 13.günü gittim sen ne zaman gideceksin acaba bu ay ben yine gidicemde?
Kızlar Beta HCG testi yaptım Hemşire yüzüme bakıp, senin suratına bakılırsa test yapmana gerek kalmamış hamilesin sen dedi Mide bulantısından pek suratsızdım da az önce aldım sonucu 1000 çıktı (adetten 3 gün sonra) Allah herkese yaşatsın bu güzel duyduyu.. Rabbim kimseye aratmasın
en beklemediğin anda buluyor seni bebiş derlerdi inanmazdım.. hiç beklemedim aslında bu ay, ciddiyetsiz bi ilişkiydi bu sefer demek ki canom napıyoruz? kafaya takmıyoruz kursuna ver kendini akışına bırak, dua ediyorum hep aklımdasınız
sılacım bitanem coook tesekkur ederım ayrıca neeee adetin mi geçikti ay rabbim inşallah tez zamanda nasip eder inş hamilesindir
afro canım aynen 3 4 tane limon yediğimi biliorum aynen sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil rabbim aynı şekilde kolay doğum sağlıklı evlat nasip etsin hepimize
cano cok tesekkurler bitanem umarım sende en kısa zamanda hamiş olursun rabbim bekletmez seni
naz naz tatlım bende bu yıl erkek yılı gibi duymustum kımi duysam erkek valla kız kalmadı ortalıkta yahu
ayrıca darısı olmayanların başına inşallah içten dua ediyorum kızlar :)
merhaba arkadaşlar,
benimde adetime tam 1 hafta var. umarım kırmızılar gelmezler. nedendir bilmem bu ay diğer aylara göre içimde daha fazla umut var...
tekrar negatifi görmek istemiyorum.
rabbim inşallah bizle beraber isteyen her kuluna evlat nasip etsin..
canım rabbim güzel kalbine göre versin inşallah
hiçbir zaman umut kaybetmeyeceksin hem aynı heyecan olsun içinde herseyın zamanı var rabbim hayırlısı ile evladına kavustursun seni
Artik bebise biseler almaya baslarsin ufak ufak :) biraz zor erkek bebege biseler almak cunku ne zaman bi magzaya girsem her yer pembe en guzel seyi kiz cocuklarina yapmislar ufak bi bolumu erkege ayrilmis :)
ben dün öğrendikten sonra hemen bir tulum seti aldım desem
hatta daha abartıcaktım eşim benden fena dedim dur sen benı frenliceksin ben seni değil :)
bir yandan insan korkuyorda erken daha cok almayayım diyor allahıma emanet gerçi rabbim korusun ama insan dayanamıyor
en zoru isime geldi asıl sıra ooo cok iş var çok :)
aslında cok varya ben istanbulda olduğum için zara,h&m ,carters bunlara cok bakıyorum chicco nun kıyafetleride %100 pamuk
aslında cok para vermek istemiyorum 1.aylık kıyafeti birdaha asla giyemiyor giydiği süre belli ama almaya gelince insan dayanamıyor c&a çok uygun ve o da organik pamuk kullanıyor bnm için 6 aya kadar hatta 8 ürünün içeriği önemli zaten cok cabuk gelişiyorlar yinede erkek ya bi armani gömlek alırım artık ilerde çerveve yaparım gömleğini
Bende abartmamaya calisiyorum 7. Aydan sonra baslicaz ama simdiden bir suru tulumu pijama takimi var minik minik c&a ya bende bakim organik pamuk madem birazda ordan alim allahim giydirmeyide nasip etsin insallaahhh
kırmızılara bir hafta kala ağrılarım başlamış bulunuyor. gelecek namıssızlar
inşallah o ağrılar meleğinin içinde olmasının işaretleridir tatlım