• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
isyanımmmmmm günaydın bu arada çok güzel bi karar almışsın ve çok yakışmış hayırlı uğurlu olsunnnn:16::16::16::16::16::16::38::38::38::38::38::38:

tatlım normalde hasta olurken sivilcen çıkmazken şimdi çıkıyorsa bu da bi belirtdir..:16: bak benim genelde adetten önce sivilcem çıkar ama bu ay sivilce tarlası gibi oldu yüzüm gözüm sivilce:27::27::27: şimdi biraz azaldı ama ufak ufak çıkıyor gene sanki tohum ektik verim alıyoruz:27::27::27::27::27:
ahahahah tohum ektik verim alıyoruz ha :D ahahahaha :1::1: kırmızılarrrr gelmeeeeeeeeeeeeeeee:1:
günaydın kızlar.

hayırlı haberler alıcaz inşallah bu ay sizlerden.
hayırlısı inşallahhh... ama bna hala adet olucakmışım gbi gelio :44:

38S im seni takipteyimm...inş bu ay güzel haber alıcaz sendenn:16::16:

inşallah gelmez.. ama bekledikce benim hevesim kalmadı diyebilrm. sanki kendi kendmi boşuna ümitlendiriyor gbiym :44::44:
bizimde bu ay 2-3 kaçamak oldu ama yine tutunmadı eşşek sıpası...
adet oluyorumm sanırım gelmeye başladı kahverengilerrr:19::19:

inşallah gelmez.. ama bekledikce benim hevesim kalmadı diyebilrm. sanki kendi kendmi boşuna ümitlendiriyor gbiym :44::44:

hayır bitanem yaaa böyle düşünme ve bu kadar da karamsar olma:20: hem daha senin batın bile gelmedi:31: şimdiden böyle konuşma bak bozuşuruz haaa:54:

sende sağol tatlım çok beğendim valla:46::46::46::46:
ayy kuzucum yaa bak düşünmüyorum diyosun ama insan işte acaba tutar die düşünmeden edemiyor:31:

evet canım ama zaten bu ay bırakmıştık korunmayı..eşim zaten 3-4 ay tutmadı..korunmayalım boşver olacağına varsın dedi..saldık çayıra mevlam kayıraa durumu olduuu :9::9::9:
çaldık mayayı ama tutmadıııı:9::9:

evet canım ama zaten bu ay bırakmıştık korunmayı..eşim zaten 3-4 ay tutmadı..korunmayalım boşver olacağına varsın dedi..saldık çayıra mevlam kayıraa durumu olduuu :9::9::9:
çaldık mayayı ama tutmadıııı:9::9:

hahahahha aynı benim gibi saldın desene:9::9::9::9::9::9::9:
bizim maya ne halde hiç haberim yok ne kadar rahat bi kızım ben yaaaa:24::24::24::24::24::24::24:

hahahahha aynı benim gibi saldın desene:9::9::9::9::9::9::9:
bizim maya ne halde hiç haberim yok ne kadar rahat bi kızım ben yaaaa:24::24::24::24::24::24::24:

aynııı kuzumm ya salıverdimmm...
psikolojimi mahvettim ben...
şimdi umrumda değil tutarsa tutarrr yani..
bat günümü bile unutmuşum...dün alarm çaldı o derece :9::9:
ama bu ayda deneyeceğiz tutmazsa eşimlede doktora gideceğiz..en azından problem varsa bilelim diye:34::34:

aynııı kuzumm ya salıverdimmm...
psikolojimi mahvettim ben...
şimdi umrumda değil tutarsa tutarrr yani..
bat günümü bile unutmuşum...dün alarm çaldı o derece :9::9:
ama bu ayda deneyeceğiz tutmazsa eşimlede doktora gideceğiz..en azından problem varsa bilelim diye:34::34:

valla isyanım süpersin rahatlık bazen çok işe yarıyor yaa insanın bi kendini resetlemesi şart oluyor böyle durumlarda :34: hadi bakalım inşallah bi sorun çıkmaz da en kısa zamanda hayırlı evlatların olur:emir_bebek:

valla isyanım süpersin rahatlık bazen çok işe yarıyor yaa insanın bi kendini resetlemesi şart oluyor böyle durumlarda :34: hadi bakalım inşallah bi sorun çıkmaz da en kısa zamanda hayırlı evlatların olur:emir_bebek:

kısmet yavrum...son 2-3 ayda büyük kararlar aldım..
önce kpss şimdi kapandım..
birde bebek geldimi tamamdır..
ama onda benim yapacağım birşey yok..tamemen rabbimin bileceği birşey...

kısmet yavrum...son 2-3 ayda büyük kararlar aldım..
önce kpss şimdi kapandım..
birde bebek geldimi tamamdır..
ama onda benim yapacağım birşey yok..tamemen rabbimin bileceği birşey...

rabbim gönlüne göre versin kuzucum.. hiç bişey sebepsiz değildir ve herşeyin de bi zamanı vardır.. bak belki bu değişiklik senin hayatını yönlendirecek.. bebeğin için belkide bi hazırlık aşamasıdır.. :16:

günaydın kızlarrrr:3::3::3:uzun zamandır yazamadım nasılsınız iyi misiniz var mı güzel haberler :34:

rabbim gönlüne göre versin kuzucum.. hiç bişey sebepsiz değildir ve herşeyin de bi zamanı vardır.. bak belki bu değişiklik senin hayatını yönlendirecek.. bebeğin için belkide bi hazırlık aşamasıdır.. :16:

canım ben Rabbime bıraktık..o ne eylerse güzel eyler..
yaradılış sebebimiz o herşeye sebeb o..
biz dua edelim sadece değilmi ama..
olmuo diyede hayatı zindan etmeyelim kendimize...:36::36:

Back