Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bitanem tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

evet kızlar an itibari ile cinsiyetimizi öğrenmiş bulunup ye ekşiyi çıkar ayşeyi tezinide çürütmüş bulunduk :))
PRENSİM GELİYOO :)))))

gözün aydın canım prens gelir hoşgelir ley ley limi limi ley

canım belliydi zaten çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla doğsun inş

kızlar beklenmeyen kırmızılar bugün geldi
eşime söyleyemedim bile yarın tekrar kan vermemi istiyodu yüzü gülüyodu napıcam yaa pöfff

akşamada kursta sınavım var dün çalışmıştım ama hepsi aklımdan gitti kırmızılar aklımı başımdan aldı şans dileyin bari o iyi geçsin canlarım

hayırlısı olsun canım ya.. gerçekten hayal kırıklığı çok zor kaç gün gecikmen oldu bu ay:44:
inşallah başarılı olursun canım sınavında da

hayırlısı olsun canım ya.. gerçekten hayal kırıklığı çok zor kaç gün gecikmen oldu bu ay:44:
inşallah başarılı olursun canım sınavında da

8 gün oldu canım ağrım falan kalmamıştı iyice umutlanmıştık
sagol kuzum sınavıda atlataydım bii

8 gün oldu canım ağrım falan kalmamıştı iyice umutlanmıştık
sagol kuzum sınavıda atlataydım bii

benimde günüm geçti ama ben bu yüzden hiç umutlanmıyorum.. hadi bakalım sen atlatırsın bu sınavıda:13:

benimde günüm geçti ama ben bu yüzden hiç umutlanmıyorum.. hadi bakalım sen atlatırsın bu sınavıda:13:

bebeğim inş hamilesindir çok dua edicem senin

dışarda işlerim var biraz kuzum ben kaçtım byyyy kendine iyi bak eee ne olur ne olmaz belki yeğenim vardır

sağol tatlım bol bol dua et bize yine teyzemi oluyos kısss ne güzel yaa çok şükür

en beklemediğin anda buluyor seni bebiş derlerdi inanmazdım.. hiç beklemedim aslında bu ay, ciddiyetsiz bi ilişkiydi bu sefer demek ki canom napıyoruz? kafaya takmıyoruz kursuna ver kendini akışına bırak, dua ediyorum hep aklımdasınız

bebeğim inş hamilesindir çok dua edicem senin

dışarda işlerim var biraz kuzum ben kaçtım byyyy kendine iyi bak eee ne olur ne olmaz belki yeğenim vardır

sağol canım benim bilmem hayırlısı diyelim.. bende çok öpüyorum görüşürüz

evet kızlar an itibari ile cinsiyetimizi öğrenmiş bulunup ye ekşiyi çıkar ayşeyi tezinide çürütmüş bulunduk :))

canım öncelikli hayırlı uğurlu olsun inşallah.
sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah.
bende cumartesi günü gittim dr.a . büyük ihtimalle erkek dedi,bacak arasında sivri bişey gördüm dedi:)
tezin doğru olmadığına kesinlikle katılıyorum:) benimde bu zamana kadar keyifle yiyebildiğim tek şey ekşi.
hatta limon bile yedim sana o kadar söleyim :)) benimde PRENSİM gelicek inş. rabbim sağlıkla versin , kız olsun erkek olsun önemli değil.

çok zor oluyo demi.bende öyle oldum bu ay.sonra adet oldum.hayırlısı canım üzülme derslerini düşün şimdilik.inşallah sınavın iyi geçer

kızlar bu ay dr serophen verdi.klomenin düşük dozuymuş.klomen kist yapmıştı bende.günde 1 defa içicem bakalım pazartesi yumurta takibi.hayırlısı artık

Aaa hayirli olsunnn :)) bak bende hep eksi yedim bnmde erkek cikti :) bide kiz yili diolar ya hep erkek duyuyorum bu senekileri

canım ya uzulme kafana takma akısına bırak kafan rahat olursa her sey daha guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…