Kızlar Beta HCG testi yaptımHemşire yüzüme bakıp, senin suratına bakılırsa test yapmana gerek kalmamış hamilesin sen dedi Mide bulantısından pek suratsızdım da az önce aldım sonucu 1000 çıktı (adetten 3 gün sonra) Allah herkese yaşatsın bu güzel duyduyu.. Rabbim kimseye aratmasın
evet kızlar an itibari ile cinsiyetimizi öğrenmiş bulunup ye ekşiyi çıkar ayşeyi tezinide çürütmüş bulunduk :))
PRENSİM GELİYOO :)))))
Kızlar Beta HCG testi yaptımHemşire yüzüme bakıp, senin suratına bakılırsa test yapmana gerek kalmamış hamilesin sen dedi Mide bulantısından pek suratsızdım da az önce aldım sonucu 1000 çıktı (adetten 3 gün sonra) Allah herkese yaşatsın bu güzel duyduyu.. Rabbim kimseye aratmasın
gözün aydın canım prens gelir hoşgelir ley ley limi limi ley
canım belliydi zaten çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla doğsun inş
bitanem tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim kızlar Allah en kısa zamanda gönlünüze göre versin
kızlar beklenmeyen kırmızılar bugün geldi
eşime söyleyemedim bile yarın tekrar kan vermemi istiyodu yüzü gülüyodu napıcam yaa pöfff
akşamada kursta sınavım var dün çalışmıştım ama hepsi aklımdan gitti kırmızılar aklımı başımdan aldı şans dileyin bari o iyi geçsin canlarım
eşime söyleyemedim bile yarın tekrar kan vermemi istiyodu yüzü gülüyodu napıcam yaa pöfff
akşamada kursta sınavım var dün çalışmıştım ama hepsi aklımdan gitti kırmızılar aklımı başımdan aldı şans dileyin bari o iyi geçsin canlarım
hayırlısı olsun canım ya.. gerçekten hayal kırıklığı çok zorkaç gün gecikmen oldu bu ay:44:
inşallah başarılı olursun canım sınavında da
8 gün oldu canım ağrım falan kalmamıştı iyice umutlanmıştık
sagol kuzum sınavıda atlataydım bii
benimde günüm geçti ama ben bu yüzden hiç umutlanmıyorum.. hadi bakalım sen atlatırsın bu sınavıda:13:
sağol tatlım bol bol dua et bize yine teyzemi oluyos kısss ne güzel yaa çok şükür
bebeğim inş hamilesindir çok dua edicem senin
dışarda işlerim var biraz kuzum ben kaçtım byyyy kendine iyi bak eee ne olur ne olmaz belki yeğenim vardır
evet kızlar an itibari ile cinsiyetimizi öğrenmiş bulunup ye ekşiyi çıkar ayşeyi tezinide çürütmüş bulunduk :))
canım hiç bi bilgim yok ama dediğin gibi ilaçların yan etkisi olabilir.. okudun mu yan etkilerinde var mıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?