• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzel düşün güzel olsun kuzucum:54:
hemen ekliyorum bebeğim:68:

ne güzel ya tarihide atalım bi yere 11.11.13 te karamel_sosu hanım 11. gününde mide bulantısı yaşadı:32::32::32:

valla bende gelen giden yok tertemiz:27::27::27::27:
eee peki test yapmadın mı ? kız ben olsam çatlarım şimdiye meraktan :1:

sağol canım öyle yapıcam, iyi düşünmeye çalışıcam etkisini üzerimden atabilirsem.

benim BAT'a bi hafta kaldı. ümidim yok, çalışmalar çok kısıtlıydı bu ay :34:
valla kuzucum tam ümidini kestiğinde bi çok arkadaşımız hamile olduğunu öğrendi.. ilişkinin kısıtlı olması hiç sorun değil tatlım inşallah tutunmuştur meleğin:49:
eee peki test yapmadın mı ? kız ben olsam çatlarım şimdiye meraktan :1:

valla yapmadım tatlım eşimede söyledim yine geciktiğimi. o da alıştı artık gecikmelerimizi normal sayıyoruz:1::1::1::1::1:

valla kuzucum tam ümidini kestiğinde bi çok arkadaşımız hamile olduğunu öğrendi.. ilişkinin kısıtlı olması hiç sorun değil tatlım inşallah tutunmuştur meleğin:49:

valla yapmadım tatlım eşimede söyledim yine geciktiğimi. o da alıştı artık gecikmelerimizi normal sayıyoruz:1::1::1::1::1:
diyorm ki artk bi doktora görunmenın vakti geldi. belkide bebiş wardır :1::49::49:

ne bileyim pek ümitli değilim işte. :)

senin BAT ne zamandı ki?

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar size bişi sorucam 6 aylıkken aş eriliomu dun gece antakyaya gittik künefe derdine :1::1::1::1: kimse inanmadı aşeriorum die herkes naz yapıo dedi cok güldük ama :52::52::52::52:

oyyyy kıyamam yaaa boşverrr sen onları afiyet bal şeker olsun:54::54::54::54::54:

bu ay ve bidahaki ay olmadı, sonra zaten aşılama mı olur başka bişey mi bilmiyorum. yılbaşına kadar olmazsa dürteceğiz senin yumurtaları dedi :50:

hmmm hadi bakalım ya belkide hiç gerek kalmaz o yumurtacıkları dürtmeye de senin nazlı bebek gelir kendiliğinden:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

valla az daha bekleyeceğim hasta olmazsam doğru dr ye gideceğim :31: bebek yoksa bile tedavi sürecim başlayacak:13:
hakkında hayrlısı olsun canımmmmmm inşallah bebiş wardırrrrr:49:
hayırlısıyla ınsallah yaa.pekı adete 6 gun var daha gogus agrım bıle yok normal mı
tabiki normal.. bazen hamiş kalıp batı geçenler bile belirti yaşamayabiliyor ;)

Back