günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
gunaydınnn bebişşşşşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
bugünnn nasılsın canımmmmm ??? ağrın sızın varmı ?gunaydınnn bebişşşşşşşş
günaydın kızlar
yeni arkadaşlar sizde hoşgeldiniz
iyiyim bebeğim valla bi uyudum kalktığımdan beri başım ağrıyorbugünnn nasılsın canımmmmm ??? ağrın sızın varmı ?
günaydın canımmmmmmm nasılsınnnn ?
Gunaydın kızlar tetenoz sancısı ben ve bebegim den slmlar olsun
Ara ara geliyor kasık ağrılarım ve dün de göğüs ağrım başladı. bsey oldu sandım herifcim de ne oluo sana dio. hormonlarım tavan yaptı dedim gülüo göğsüm öyle ağrıodu ki. walla bsey oldu sandım resmen ya.. :18:iyiyim bebeğim valla bi uyudum kalktığımdan beri başım ağrıyor
sen nasılsın ağrı sancı devam ediyor mu
a.slm canım tetenoz, bebeğin ve sen nasılsınız bakim
hoşgeldin kiiiiGunaydın kızlar tetenoz sancısı ben ve bebegim den slmlar olsun
iyiyim bebeğim valla bi uyudum kalktığımdan beri başım ağrıyor
sen nasılsın ağrı sancı devam ediyor mu
a.slm canım tetenoz, bebeğin ve sen nasılsınız bakim
kız bu çok güzellll göğüs ağrısı erken başlar derler zatenAra ara geliyor kasık ağrılarım ve dün de göğüs ağrım başladı. bsey oldu sandım herifcim de ne oluo sana dio. hormonlarım tavan yaptı dedim gülüo göğsüm öyle ağrıodu ki. walla bsey oldu sandım resmen ya.. :18:
hoşgeldin kiiii
Tetenoz kötü agrı yapıor bazıları hiç yapmıyor demişti ama bende agrısı çok oldu bide ateş yapıyor suan halsizlik ateş içinde yanıorum :44: onun dışında bebegimn ve ben iyiyiz siz nasılsınız bakalım :26:
kız bu çok güzellll göğüs ağrısı erken başlar derler zaten
hadi bakalım inşallahhh güzel haberlerde yoldadır
hmm anladım canım buz uygula ya da kolonyalı pamukla baskılı masaj yap.. belki iyi gelir
allah iyilik versin canım bende çok şükür iyiyim
o sadece agrısı olanlar içn mş benim ateşimde var buradaki doktorlar çekeceksin yada arı kesici içeceksin diyor bendeki yan etkileri çok yogun halsizlik yaptı kıpırdayamıorum halksizlikden sanki sadece kolum değilde tüm vucuduma aşı yaptılar
hayırlı cumalar cümleten.adetim oldu akşam bu ay 37 günde oldu bunada şükür.artık doktor zamanı geldi.
hayırlı cumalar canım.. ee ne zaman gidiyosun dr ye
Bi dahaki ay diger dozunu vuracaklar o zman napcam bakalım şimdiden yusuf yusufum :18::18::18::18:
yarın gitmeyi düşünüyom canım ya kesin rahim filmi isticek çok tırsıyomm
canım hiç korkma ne gerekiyorsa yaptır inşallah en kısa sürede hamile kalırsın