• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugünnn nasılsın canımmmmm ??? ağrın sızın varmı ? :16:

günaydın canımmmmmmm nasılsınnnn ? :21:
iyiyim bebeğim valla bi uyudum kalktığımdan beri başım ağrıyor:25::25:
sen nasılsın ağrı sancı devam ediyor mu:34:

Gunaydın kızlar tetenoz sancısı ben ve bebegim den slmlar olsun :52::52::52::52::52:

a.slm canım tetenoz, bebeğin ve sen nasılsınız bakim:27::27:

Son düzenleme:

Ara ara geliyor kasık ağrılarım ve dün de göğüs ağrım başladı. bsey oldu sandım :52: herifcim de ne oluo sana dio. hormonlarım tavan yaptı dedim gülüo :1: göğsüm öyle ağrıodu ki. walla bsey oldu sandım resmen ya.. :18:
Gunaydın kızlar tetenoz sancısı ben ve bebegim den slmlar olsun :52::52::52::52::52:
hoşgeldin kiiii :3:

Tetenoz kötü agrı yapıor bazıları hiç yapmıyor demişti ama bende agrısı çok oldu bide ateş yapıyor suan halsizlik ateş içinde yanıorum :44: onun dışında bebegimn ve ben iyiyiz :16: siz nasılsınız bakalım :26:

Ara ara geliyor kasık ağrılarım ve dün de göğüs ağrım başladı. bsey oldu sandım :52: herifcim de ne oluo sana dio. hormonlarım tavan yaptı dedim gülüo :1: göğsüm öyle ağrıodu ki. walla bsey oldu sandım resmen ya.. :18:

hoşgeldin kiiii :3:
kız bu çok güzellll göğüs ağrısı erken başlar derler zaten:32::32::32:
hadi bakalım inşallahhh güzel haberlerde yoldadır:49::49:

Tetenoz kötü agrı yapıor bazıları hiç yapmıyor demişti ama bende agrısı çok oldu bide ateş yapıyor suan halsizlik ateş içinde yanıorum :44: onun dışında bebegimn ve ben iyiyiz :16: siz nasılsınız bakalım :26:

hmm anladım canım buz uygula ya da kolonyalı pamukla baskılı masaj yap.. belki iyi gelir:34:
allah iyilik versin canım bende çok şükür iyiyim:29::29:

kız bu çok güzellll göğüs ağrısı erken başlar derler zaten:32::32::32:
hadi bakalım inşallahhh güzel haberlerde yoldadır:49::49:

hmm anladım canım buz uygula ya da kolonyalı pamukla baskılı masaj yap.. belki iyi gelir:34:
allah iyilik versin canım bende çok şükür iyiyim:29::29:

o sadece agrısı olanlar içn mş benim ateşimde var buradaki doktorlar çekeceksin yada arı kesici içeceksin diyor bendeki yan etkileri çok yogun halsizlik yaptı kıpırdayamıorum halksizlikden sanki sadece kolum değilde tüm vucuduma aşı yaptılar :43::43::43::43:

o sadece agrısı olanlar içn mş benim ateşimde var buradaki doktorlar çekeceksin yada arı kesici içeceksin diyor bendeki yan etkileri çok yogun halsizlik yaptı kıpırdayamıorum halksizlikden sanki sadece kolum değilde tüm vucuduma aşı yaptılar :43::43::43::43:

ahh canım yaa çok geçmiş olsun:38: umarım hemen geçer bu iğnenin etkisi:31:

hayırlı cumalar cümleten.adetim oldu akşam bu ay 37 günde oldu bunada şükür.artık doktor zamanı geldi.

Bi dahaki ay diger dozunu vuracaklar o zman napcam bakalım şimdiden yusuf yusufum :18::18::18::18:

eee anne olmanın zorlukları da var işte böyle.. sağlığın yerinde olsun da canım bu günleride atlatırsın inşallah.. sonuçta herşey bebeğin için annesi.. o doğunca unutturur sana bunları:55::55::55:

canım hiç korkma ne gerekiyorsa yaptır inşallah en kısa sürede hamile kalırsın:49:

off inşallah canım ya her ay bi hayal kırıklığı.ağla ağla bi hal oldum.hayırlısı artık.sen çektirdinmi film

Back