- 17 Eylül 2013
- 791
- 59
- 123
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bikez yaptım kuzum 1 gün geçmişti negatifti
eşim çok pimpirikli yediğime bile dikkat eder oldu şunu ye şöyle yap şimdi böyleyse hamile olunca bunaltıcak kesin
yarın giderim büyük ihtimalle tabi kırmızılar gelmezse:18::18::18::18:
yawrum senin koca iyce ümitlenmeden git testi yaptır hemen ne kadar çabuk umudu keserse okdar iyi olur
selam hanımlar,
yazdan beri korunmuyoruz doktor pcos dedi ve 1 sene süre tanıdı
selenyum e vitamini kullanıyordum adetimi cok düzenlemişti bir kutuyu bitirdim bir süre bekleyeyim dedim
adetim gecikti acaba onun etkisi mi bilmiyorum?
aranızda selenyum kullanan var mı?bir de civan perçemi macunu varmış cok yardımcı oluyormuş yeni öğrendim alayım diyorum güvenilir olur mu?
selam kızlar nasılsınız..
kırmızılar hala gelmedi intten araştırdım tarlusal kullanıp günü geçenlerin çoğu hamiş kalmış benim tarlusalla hiç günüm geçmezdi ama araştırmalarımda şunuda gördüm bu ilacı kullananlarda adet 10 gün sonrada gelebiliyomuş bendede kesin öyle olmuştur bikaçgüne olurum diye düşünüyorum ilk günler kendimi biraz kaptırdım ama şimdi daha iyiyim hamile gibide hissetmiyorum
eşim kan ver diye çok ısrar ediyo işten arıyo sürekli oldunmu diye aşkım hevesleniyo kıyamıyorum ona
yarın kendi dr uma gidip kan vermeyi düşünüyorum ama kararsızım bi yanımda hiç üstüne düşme bekle diyo eğer gidersem sonucu yazarım
canm ya yardımcı olmak isterdm ama selenyum kullanmadm hiç civan perçemi macununuda duymadım yardımcı olamıcm sana ama bizm kızlardan biri illa bilyodur yardımcı olur sana![]()
kızz seni bekliyorum dünden berii..hayırlısı olsun hakkındaa...inşallah güzel haberlerle gell..amaa erteleme git dr a...ya gebesin...ya kist oluştuu..yada geciktii..her halukarda git dr una..
Kızlar bat'a 2 gün var benim sanki adet olcakmışım gibi sancım var (dün bu saatlerden beri) ama hala hastalanmadım![]()
![]()
yaklaşık 5-6 gün öncede minik bir lekem vardı,idrar testi yapsam mı ya
muhtemelen varsa bile çıkmayacak idrar için erken biliyorum ama zırt pırt kan aldırıp kevgir gibi dolanmak istemiyorum
![]()
![]()
![]()
selam kızlar nasılsınız..
kırmızılar hala gelmedi intten araştırdım tarlusal kullanıp günü geçenlerin çoğu hamiş kalmış benim tarlusalla hiç günüm geçmezdi ama araştırmalarımda şunuda gördüm bu ilacı kullananlarda adet 10 gün sonrada gelebiliyomuş bendede kesin öyle olmuştur bikaçgüne olurum diye düşünüyorum ilk günler kendimi biraz kaptırdım ama şimdi daha iyiyim hamile gibide hissetmiyorum
eşim kan ver diye çok ısrar ediyo işten arıyo sürekli oldunmu diye aşkım hevesleniyo kıyamıyorum ona
yarın kendi dr uma gidip kan vermeyi düşünüyorum ama kararsızım bi yanımda hiç üstüne düşme bekle diyo eğer gidersem sonucu yazarım
Kızlaaarrrr nolurrr duyun beniii yardım edinn adetime 3 gün var. :18: Bugün belimde ama sadece sağ tarafımda böbrek ağrısı gibi bir ağrı var ayağa kalkınca çok ağrıyor. Sağ kasığımdada batmalar ve ara ara sancılar oluyor. Ayağa kalkınca başım dönüyor halsiz oluyorum gözlerim kararıyor. Çok acaibim anlam veremiyorum bu belirtilere bunlar yerleşme belirtisi falan olabilir mi? Ama yerleşme ağrısı böbreğide etkiler mi bilginiz varmı nolur yardımcı olunnn![]()
![]()
![]()
böbrek ağrısı derken kasıkların ağrısı vurdu da sen böbrek falan mı zannettin acaba? leken var mı peki?
Kasıklarımdada sancı var ama belimdeki daha fazla canım ya böyle sanki içten ağrıyor böbrek ağrısı diyorum ama tamda emin olamıyorum![]()
Belimdeki ayağa kalkınca ağrıyor sadece kasığımda da ara sıra batma oluyor. Lekelenmem olmadı henüz
![]()
canım şimdiden üzme kendini daha ya, bat'a 3 gün var hala, ve bak ben 3 gün kala adet sancısı gibi sancım oldu, sırtım falan ağrıyor hala, bi de gaz sancısı gibi bi durumum var sanki bende kestiremiyorum, seninde ağrıların varsa hamile olma ihtimalin var demektir.. ne zamandır deniyosunuz?
kızlar profıl resmımı bır turlu degıstıremıyorum neden nasıl degıstırecegımmm
yok canım ben bişey yaptırmadım henüz tedaviye başlamadım yanlış anlamışsıncanım sen asılama yaptırdın sen kı oyle mı okudum
Bana cevap yazmadınızbende psikopata bağladım, sabah idrarıyla falan bekleyemem sabahı dedim ve test yaptım
ve nur topu gibi silik bi çizgim var şimdilik
ama kızlar Nova diye bi testle yaptım (internette pek güvenilir bi marka olmadığı konuşuluyor) yarın bat günüm sabah idrarıyla yapcam bi daha, umarım doğrudur :26:
canm cevaplayan oldmu görmedm ama bn sana anlatym kullanıcı kontrol paneline gir son hafiften aşağıya in sol tarafta görürsün avatarnı değiştir yazyo ya ordan değiştirebilrsn