- 13 Nisan 2012
- 1.870
- 146
- 363
ıyım cnm sagol
senin 4 yıl sonramı oldu çocuğun yoksa 2. mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyım cnm sagol
off inşallah canım ya her ay bi hayal kırıklığı.ağla ağla bi hal oldum.hayırlısı artık.sen çektirdinmi film
valla canım hiç stres yapma ya hayırlısını iste ve sen elinden geleni yap.. gerisinide rabbime bırak.. boş yere kendini hiç üzme o vakti gelince verir zaten..
valla canım ben bi kere yaptırmıştım sonuç temizdi..
işte tekrardan gideceğim biraz kafamı boşaltıyorum derslerime yoğunlaştım şu ara.. rabbim herkese hayırlısını nasip etsin
senin 4 yıl sonramı oldu çocuğun yoksa 2. mi
en iyisini yapmışın canım ya bende oyalanıyom bişeylerle.kafadan atsak zaten şıp gelecekte bebişler :)
bugünnn nasılsın canımmmmm ??? ağrın sızın varmı ?
günaydın canımmmmmmm nasılsınnnn ?
Herkese hayırlı cumalar.RABBIM cular hörmetıne bu muberek saatte yasın ve kuran_ı kerım hormetıne burada ne kadar anne olmak ısteyen kardesım varsa hepsıne nasıp et ya rabbım ıcın de bana AMİİİNNNN....
2. cocugum cnm bnm
cAnım cok sagol oldu,
kızlar bugün ikinci iğnemi vurulcam bde klomen başladım inallah hayrlsı olur ya geriye kalcak 3 iğne onlarda btnce hapta bitmş oluyo inşallah hayrlsı olur yarın doktora gdcem kontrolüm var inş yumoşlarda bi gelşme vardır dua edin olurmu
Canım Allah kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın inşallah Sabırsızlıkla bat'ı bekliyorum zaten hadi bakalım inşallah bu defada hayal kırıklığı ve kırmızılarla sonuçlanmaz Hamilelikte gaz çok olurmuş canım ya adet sancısı gibi sancılarda olurmuş hadi bakalım Allah büyüktür inşallah mutlu haberi alırsın :) Biz ilk evlendiğimizde 3 ay denedik sonra ben apandisit ameliyatı geçirdim 6 ay sakıncalı olurmuş diye deneyemedik hatta 8 ay denemedik şimdide 4 aydır deniyoruz idrar yolu iltihaplarıyla uğraştım olmadı bu ay öyle bi problemim yoktu bakalım kısmet bu ay nolucak 3 gün kaldı bekliyorum işte heyecanla Siz ne zamandır deniyosunuz canım?
idrar yolu iltihabıyla bende uğraştım tatlım, olmadı bu ay soğan suyu içtim (sadece 10 gün) yumurtlama günümden sonra içmedim korktum bebek varsa zarar verir diye, iyi de yapmışım iltihabımı kuruttu, inşallah bugün sabah da yaptım test daha koyu bi çizgi var, eğer test yanıltmazsa var gibi, Allah sana da nasip eder canım daha çok olmamış başlayalı zaten, sana tavsiyem soğan suyu mutlaka dene, ben 5-6 yıldır kesintisiz iltihapla uğraştım soğan suyu bi anda kesti.. benim 2. ayım daha ama 1,5 yıllık evliyiz
inşallah hayırlısıyla olur canım dualarımdasın
kızlar bugün ikinci iğnemi vurulcam bde klomen başladım inallah hayrlsı olur ya geriye kalcak 3 iğne onlarda btnce hapta bitmş oluyo inşallah hayrlsı olur yarın doktora gdcem kontrolüm var inş yumoşlarda bi gelşme vardır dua edin olurmu
canocano cnm nerdesn ya kan testi yaptırdınmı çok merak ettm bugün hiç girmedn ya