Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel ya valla sevindim senin adına inşallah hemen tutar
aynen bende senin gibiyim hiç bi şikayetim yok.. adetlerim filan düzenli bu yönden şanslıyız..
ben biraz daha beklemek istiyrm canım.. inşallah zamanı gelince hepimiz anne oluruz allahın izniyle..
sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum![]()
canım oncelıkle hayırlısı olsun dıyelım.ben 6 gun sdece ıgne kullandım gonol f 37.5 dan 2gunde bır yumurta kontrolune gıttım 2ci gıtmemde bır yumurtam 19mm olmustu ıgneyı bıraktım ogun catlatma ıgnesı yaptık 36 saat sonra hastanedeydık esımden sperm ornegı aldılar 1 saat işlemden gectıler sonra benı aldılAR 5 dk surdu hıc korkulacak bısey yok 10 dk da yattım bu kadar canım benım stres olma rahat ol yeter sımdı de beklıyoruz 15 gunden bellı olacak dualarınınzı beklıyorum
slm kızlar bugun bizim şeker testimiz il tetenoz aşımız yapıldı size bi sorum var tetenoz aşısı agrı yaparmı kolum agrıo resmen ne zman gecer bilen varmı![]()
slm kızlar bugun bizim şeker testimiz il tetenoz aşımız yapıldı size bi sorum var tetenoz aşısı agrı yaparmı kolum agrıo resmen ne zman gecer bilen varmı![]()
cnm çok dua edcem sana sende bana dua et oldmu inş ikmznkide tutar bebeğim ya hep heycanlı hemde tutarmı tutmazmı dye insan bi stres oluyo inanki inş hayrlsı olur bizm için cnm iğne hemen biter bitmez hemen çatlama iğnesi vuruldun dmi çatlama iğnesnden hemen sonrada aşılama yapldı dmi anladm şmdi saol bebeğim
canım benım yaaa sagol hepımıze nasıp eder ınsallahhh.haberını beklıyoruz.canım buarada sen asılama falan yaptırdın mı?bırde yaptıracagın test ne testı pek analamdım hıc bır yerde yapmıyorlar....
canım nerdesın cok merak etım sonucu![]()
canımcok sagol duaların ıcın dr.kontrol edttıkten sonra bırakmanı soyluyor ıgun catlatma ıgnesını yapıyorsun.bu ogne den 36 saat sonra yumurtan catlıyor ve hastanede oluyorsun ozaman.esınden ornek alılorlar 1 saat labaratorda ıslemden sonra sana transver edıyor ama 5 dk 10 dk yatırıyor bu kadar canım ınsalllah ıkımızde hamış oluruz bu ayyy![]()
selam kızlar nasılsınız..
kırmızılar hala gelmedi intten araştırdım tarlusal kullanıp günü geçenlerin çoğu hamiş kalmış benim tarlusalla hiç günüm geçmezdi ama araştırmalarımda şunuda gördüm bu ilacı kullananlarda adet 10 gün sonrada gelebiliyomuş bendede kesin öyle olmuştur bikaçgüne olurum diye düşünüyorum ilk günler kendimi biraz kaptırdım ama şimdi daha iyiyim hamile gibide hissetmiyorum
eşim kan ver diye çok ısrar ediyo işten arıyo sürekli oldunmu diye aşkım hevesleniyo kıyamıyorum ona
yarın kendi dr uma gidip kan vermeyi düşünüyorum ama kararsızım bi yanımda hiç üstüne düşme bekle diyo eğer gidersem sonucu yazarım
canm bncede bi 10 gün kadar geçmesni bekle bakalım 10 gün sonrada olmazsan doktora git bnce![]()
canım artık bende öyle düşünüyorum ama eşim ısrar ediyo işten arıyo sürekli oldumu diye soruyo iş yaptırmıyo belirtilerimi soruyo beni hamile gibi hissediyomuş gidersemde içi rahat etsin diye gidicem ben düşünmüyorum artık