Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bikez yaptım kuzum 1 gün geçmişti negatifti
eşim çok pimpirikli yediğime bile dikkat eder oldu şunu ye şöyle yap şimdi böyleyse hamile olunca bunaltıcak kesin
yarın giderim büyük ihtimalle tabi kırmızılar gelmezse:18::18::18::18:

yawrum senin koca iyce ümitlenmeden git testi yaptır hemen ne kadar çabuk umudu keserse okdar iyi olur

selam hanımlar,
yazdan beri korunmuyoruz doktor pcos dedi ve 1 sene süre tanıdı
selenyum e vitamini kullanıyordum adetimi cok düzenlemişti bir kutuyu bitirdim bir süre bekleyeyim dedim
adetim gecikti acaba onun etkisi mi bilmiyorum?
aranızda selenyum kullanan var mı?bir de civan perçemi macunu varmış cok yardımcı oluyormuş yeni öğrendim alayım diyorum güvenilir olur mu?

canm ya yardımcı olmak isterdm ama selenyum kullanmadm hiç civan perçemi macununuda duymadım yardımcı olamıcm sana ama bizm kızlardan biri illa bilyodur yardımcı olur sana

kızz seni bekliyorum dünden berii..hayırlısı olsun hakkındaa...inşallah güzel haberlerle gell..amaa erteleme git dr a...ya gebesin...ya kist oluştuu..yada geciktii..her halukarda git dr una..

canm ya yardımcı olmak isterdm ama selenyum kullanmadm hiç civan perçemi macununuda duymadım yardımcı olamıcm sana ama bizm kızlardan biri illa bilyodur yardımcı olur sana

ilgin için teşekkür ederim canım
bakalım bir bilen cıkar herhalde

kızz seni bekliyorum dünden berii..hayırlısı olsun hakkındaa...inşallah güzel haberlerle gell..amaa erteleme git dr a...ya gebesin...ya kist oluştuu..yada geciktii..her halukarda git dr una..

gidicem tatlım ne çıkıcanı bende merak ediyorum kist olmasında gecikmiş olsun bebek yok gibi geliyor zaten

Bana cevap yazmadınız bende psikopata bağladım, sabah idrarıyla falan bekleyemem sabahı dedim ve test yaptım ve nur topu gibi silik bi çizgim var şimdilik ama kızlar Nova diye bi testle yaptım (internette pek güvenilir bi marka olmadığı konuşuluyor) yarın bat günüm sabah idrarıyla yapcam bi daha, umarım doğrudur :26:

ayyyy ben catladım meraktan sen hala gıtmedın mı ınsalllahhhh hamılesındır canımmmm

Kızlaaarrrr nolurrr duyun beniii yardım edinn adetime 3 gün var. :18: Bugün belimde ama sadece sağ tarafımda böbrek ağrısı gibi bir ağrı var ayağa kalkınca çok ağrıyor. Sağ kasığımdada batmalar ve ara ara sancılar oluyor. Ayağa kalkınca başım dönüyor halsiz oluyorum gözlerim kararıyor. Çok acaibim anlam veremiyorum bu belirtilere bunlar yerleşme belirtisi falan olabilir mi? Ama yerleşme ağrısı böbreğide etkiler mi bilginiz varmı nolur yardımcı olunnn

böbrek ağrısı derken kasıkların ağrısı vurdu da sen böbrek falan mı zannettin acaba? leken var mı peki?

kuşum sen en kısa zamanda kan testi yap, stresten kurtul.. olabilir gecikme de olmuş olabilir ama kanda çoktan belli olur, kendini yıpratmamak için bi an önce yap kuşum

böbrek ağrısı derken kasıkların ağrısı vurdu da sen böbrek falan mı zannettin acaba? leken var mı peki?

Kasıklarımdada sancı var ama belimdeki daha fazla canım ya böyle sanki içten ağrıyor böbrek ağrısı diyorum ama tamda emin olamıyorum Belimdeki ayağa kalkınca ağrıyor sadece kasığımda da ara sıra batma oluyor. Lekelenmem olmadı henüz

canım şimdiden üzme kendini daha ya, bat'a 3 gün var hala, ve bak ben 3 gün kala adet sancısı gibi sancım oldu, sırtım falan ağrıyor hala, bi de gaz sancısı gibi bi durumum var sanki bende kestiremiyorum, seninde ağrıların varsa hamile olma ihtimalin var demektir.. ne zamandır deniyosunuz?

Canım Allah kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın inşallah Sabırsızlıkla bat'ı bekliyorum zaten hadi bakalım inşallah bu defada hayal kırıklığı ve kırmızılarla sonuçlanmaz Hamilelikte gaz çok olurmuş canım ya adet sancısı gibi sancılarda olurmuş hadi bakalım Allah büyüktür inşallah mutlu haberi alırsın :) Biz ilk evlendiğimizde 3 ay denedik sonra ben apandisit ameliyatı geçirdim 6 ay sakıncalı olurmuş diye deneyemedik hatta 8 ay denemedik şimdide 4 aydır deniyoruz idrar yolu iltihaplarıyla uğraştım olmadı bu ay öyle bi problemim yoktu bakalım kısmet bu ay nolucak 3 gün kaldı bekliyorum işte heyecanla Siz ne zamandır deniyosunuz canım?

kızlar profıl resmımı bır turlu degıstıremıyorum neden nasıl degıstırecegımmm

canm cevaplayan oldmu görmedm ama bn sana anlatym kullanıcı kontrol paneline gir son hafiften aşağıya in sol tarafta görürsün avatarnı değiştir yazyo ya ordan değiştirebilrsn

canım sen asılama yaptırdın sen kı oyle mı okudum
yok canım ben bişey yaptırmadım henüz tedaviye başlamadım yanlış anlamışsın

kuzucummmm hadi bakalım inşallahhh güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…