Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebegiimi kaybettim. Rabbim kimseyi benim yasadıklarımı yasatmasın
canımmm cok uzuldum ama yapacak bısey yok ınsallah onumuzdekı ay olur sımdı hastalagın bıttıgı gun meryem suresıne basla hergun 1 tane 41 gun olumlu sonuc alırsın ınsalllahhhhhh
Canım ne yaptın kırmızılar gelmedi inşallah ya umudunu kaybetme lütfen daha 1 gün geçmiş hele dur allah büyük inşallah bebeğin seninledir
bu topiğin amacı paylaşımdır birlikte hamilelik bekledik hamile kaldık ve onuda burada paylaşıyoruz kusura bakma o zaman sende başka topiğe geçmelisin evet baştan beri bizde burada bekledik ilk bebeğimizi de cogumuz kaybetti ornegın bende dahil
hangi topikte ne yazılacagını sanırım biz karar veriyoruz ve ilk bastan beride bu topikteyiz
soruları olanlar cevapları alıyorlar kımse soruyu cevapsız bırakmıyoruz
KONU BASLIGI BİRLİKTE HAMİLELİK BEKLEYELİM Mİ
bilmem anlatabildim mi
şimdi lütfen birazdaha sakince topikte yazmanı rica ediyorum
kimse senin emrin ile (rica altında görmedim ben bunu onuda bildireyim)ne yazacagını soramaz
canoo canoo nerelerdesinnn....
bu topiğin amacı paylaşımdır birlikte hamilelik bekledik hamile kaldık ve onuda burada paylaşıyoruz kusura bakma o zaman sende başka topiğe geçmelisin evet baştan beri bizde burada bekledik ilk bebeğimizi de cogumuz kaybetti ornegın bende dahil
hangi topikte ne yazılacagını sanırım biz karar veriyoruz ve ilk bastan beride bu topikteyiz
soruları olanlar cevapları alıyorlar kımse soruyu cevapsız bırakmıyoruz
KONU BASLIGI BİRLİKTE HAMİLELİK BEKLEYELİM Mİ
bilmem anlatabildim mi
şimdi lütfen birazdaha sakince topikte yazmanı rica ediyorum
kimse senin emrin ile (rica altında görmedim ben bunu onuda bildireyim)ne yazacagını soramaz
aryaarel'e katılıyorum.
burdaki hiçbir arkadaşımız nispet yapma amacında değil, dolayısıyla bunları başkalarının acısı deşilsin diye yazmıyor.
ayrıca bende daha önce Ekim anneleri topiğindeydim maalesef düşük yaptım ve nu topiği takip etmeye başladım.
fazlasıyla da faydalı olduğunu düşünüyorum.Ve Ekim anneleri topiğindeki birçok arkadaşıma burdada rastladım.
biz burada hepimizin ne hissettiğini biliyoruz.aynı yollardan geçmiş oluyoruz çünkü, kimimiz erken kimimiz geç.
ve erken geçenlerden tecrübelerini yazmalarını istiyoruzki bize fayda sağlasın.
Eğer bu konuşmalar bi arkadaşımızı üzüosa zaten kendiliğinden topikten çıkıyordur.(olması gereken bu zaten , otokontrol )
sana iyi hissettirmiyosa arkadaşım başka topiklerden de faydalanabilirsin
Kızlar benimde bişeyler söylemem şart oldu artık..
yeni gelen arkadaşlarımız bizim burda neler yaşadıklarımızı, neler paylaştıklarımızı bilmedikleri için yersiz eleştiri yapabiliyor..
tamam eleştiri yapılabilir ama bu bizim ortamımıza zarar veremez.. herkes burda istediği soruyu sorabilir.. rahat konuşabilir.. kimse kimseden şimdiye kadar rahatsız olmadı ve bu saatten sonrada kimsenin rahatsız olacağını sanmıyorum..
ha bu ortamı beğenmeyenler varsa da zaten onların da topiğe girme zorunluluğu yok..
Not: zaten eleştiri yapan arkadaşta biraz yıpranmış olmalı ki üzüntüsünü bu şekilde dile getirdi..
arkadaşlarım siz kusuruna bakmayın olur mu..
herkesten ricam biraz anlayış....
kızlar yaaa endokrin koca Anadolu yakasında tek bi hastanede var zar zor randevu buldum aile hekimi yardımıyla yarın gidicektim
MHRS randevu geçmişime bi bakim dedim ne göriyim benim dr bi sebepten dolayı izne ayrılmış randevunuzu iptal edin diyo bende mecburen ettim bütün aksilikler benimi buluyo arkadaş yaa
canım baska hastanede olmazmı devlette falan bir araştır istersen ne kadarlık izine cıkmıskı en fazla 1 haftadır sanırım ama sanırım tahlillerde belirli günlerde yapılıyor sıkma canını bence hemen doktor arastır olmadı ozele git derim ben
özellerde dahil hiç bi hastanede yok kuzum sadece Göztepe ssk izin ne kadar bilmiyorum ama en yakın randevu 21 kasımda
allh allah ne tahliliydi yada ne uzmanı bu imkansız bunca insan ozaman ssk ya giderdi canım benım vardır özelde
ne bilim medikal park var gztepede cok iyi oldugunu biliyorum
hani eger maddi srun degılse amerikan hastanesi var ki tr nin en iyilerinden
ama maddi sorunsa bende pek bilgim yok hastaneler konusunda keşke yardımcı olabilsem istersen bir topik falan aç
kızlar yaa yarın endokrine gidemicem dolayısıyla hamilemiyim diye kanda veremicem evimin tam karşısında özel bi hastane var gidip kan veriyimmi şimdi ne dersiniz bebiş olabilirmi varsa çıkarmı 3 gün geçti ne yapmalıyım sizce bekliyimmi gidiyimmi hastaneye
Bebişim okudum önceki yazdıklarını, üzülme vardır herşeyde bir hayır, sen geçen ay gecikmeden hastalanmıştın diye hatırlıyorum, nasılsa 3 gün geçmiş gidip yaptır hem kafan rahat olur, hemde eğer gebelik yoksa ona göre doktora randevuyu düşünürsün
ben özele gidiyorum kuzum çok ucuz bi hastane sayılmaz bana Göztepe ssk yı tavsiye etti bi tek orda var dedi zeynepkamilde bile yok orasıki kadın doğum hastanesi orda dahi yok düşün yani endokrin hormonlarla ilgili bölüm prolaktinim (süt hormonu) düşük çıktı onun için gidicem