• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
karnım çok ağrıyo çok sık idara çıkıyorum eşimde göğüs uçlarının rengi değişti diyo koyulaşmış ama ben farkedemiyorum

bende pco var kuzum normalde hep geçer ama ilaç kullanınca mümkünatı yok geçmezdi ilk defa böyle oldu gidiyimmi şimdi hastaneye tam karşımda zaten

git kuşum hiç olmazsa; yoksa stresinden kurtulursun, varsa mutlu olursun.. kafanın rahat olması lazım ya insan beklemekten belirsizlikten kafayı yiyor.. ben şahsen geçince 2-3 gün gidip kan vercem, önümüze bakalım en azından :10:

bu belirsizlikle daha fazla duramıcam gidip kan vericem varsa var yoksa yok inş yaparlar hemen
kan verince sonucunu alana kadar giremem kızlar yemek yapmam lazım 6 da kursum varya hazır olsun yanımda olduğunuz için çok sağolun ortalama 1 saat sonra burdayım:54::54::54::54::54:

bu belirsizlikle daha fazla duramıcam gidip kan vericem varsa var yoksa yok inş yaparlar hemen
kan verince sonucunu alana kadar giremem kızlar yemek yapmam lazım 6 da kursum varya hazır olsun yanımda olduğunuz için çok sağolun ortalama 1 saat sonra burdayım:54::54::54::54::54:

hayırlı haberlerle gel kuşum :54:

ayynen arkadaşlarrr sizz kusura bakmayınnnnnn.....

iyiki karşılıklı değilmişizz döver gibi yazmışsınızz..yanlış anlamaya meyil vermeyeyim diye uzun uzadı yazmıştımm..ama işe yaramamışş...şimdi ne yazsam nafilee..aynen ben girmem topiğe olur biterr...

benimde girdiğim topikler var 5 yıldır bebek için ugraşıyorum..ve bu 4 yıl olacak bu sitedeyimm..ama bizim topikdekiler biraz daha hassasdı..bende gebe olanların topikden gitmelerine karşıyım..birlikte bizim yanımızda olsunlar isterim hepp..bunu önceki yazımdada yazmıştımm...ben sadece ufak bi ricada bulundumm...ama nasıl bi algıdaysanızz..dövecekmiş gibi biz nisbet yapmıyoruzz cümlesinin bile kullanmışsınızzzz....

hepinize hayırlı günlerrr...

ben gayet sakin bir cevap verdiğimi düşünüyorum canım.
biraz abartmışsın karşı karşıya olsak dövcekmişiz:)

hayırlı haberlerle gel kuşum :54:

Kuzum gittim dr gözükmem gerekiyomusta bilmem ne 70-80 lira ücret cıkarıyolar kızdım bende yaptırmadım üstümde okadar yoktu 25 lira almıstım yanıma soyguncular resmen yaa yarınıda beklerim kendi dr uma giderim nette bi sorun var cok zor girdim yazılmıyo

Kuzum gittim dr gözükmem gerekiyomusta bilmem ne 70-80 lira ücret cıkarıyolar kızdım bende yaptırmadım üstümde okadar yoktu 25 lira almıstım yanıma soyguncular resmen yaa yarınıda beklerim kendi dr uma giderim nette bi sorun var cok zor girdim yazılmıyo

Ne alaka doktor yaa bi hamilelik testi alti ustu :( sayende bizde stres yaptik ama ha insallah sonu hayirli olur olmasada umutlar onumuzdeki aya kalir sikma canini yeterki :)

hayırlı haberını beklıyoruz canım ınsallahhh gelmezlerr

kızlar bugun asılamam oldu cok kolaymıs bakalım 15 gun nasıl gececek bılmıyorum dua edın lutfen RABBIM HEPIMIZE NASIP EDER INSALLAHHHH....:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Ne alaka doktor yaa bi hamilelik testi alti ustu :( sayende bizde stres yaptik ama ha insallah sonu hayirli olur olmasada umutlar onumuzdeki aya kalir sikma canini yeterki :)

aman canım ne bilim üç kuruş fazla almak için kaç takla atıyolar gıcıklar:47::47:
doğru söylüyosun çok stres yaptım hem kendimi hem sizi :1::1::1::1::1:

hayırlı haberını beklıyoruz canım ınsallahhh gelmezlerr

inş kuzum yaa bende öyle istiyorum ama kısmette ne varsa onunla karşılaşıcam:16::16::16::16:

kızlar bugun asılamam oldu cok kolaymıs bakalım 15 gun nasıl gececek bılmıyorum dua edın lutfen RABBIM HEPIMIZE NASIP EDER INSALLAHHHH....:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Allahım göbeğini doldursun bitanem inş bebeğin sana sımsıkı tutunur sağlıklada kucağına alırsın rabbim gönlüne göre versin güzel arkadaşım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben özele gidiyorum kuzum çok ucuz bi hastane sayılmaz bana Göztepe ssk yı tavsiye etti bi tek orda var dedi zeynepkamilde bile yok orasıki kadın doğum hastanesi orda dahi yok düşün yani endokrin hormonlarla ilgili bölüm prolaktinim (süt hormonu) düşük çıktı onun için gidicem

CANIMM BENDE ENDOKRİNN İÇİN BAYA UGRAŞMIŞTIM RANDEVU ALIP GİDENE KADARR...

sen sadeceprolaktinemi baktırcann ?? yoksa tedavimi isticenn..benim prolaktinimde yüksekdii..ben göztepe ssk kadın doğumdan aldım..muayene olmadımm...sadece tahlil istiyorum pkoluyum dedim..prolaktin lh ve fsh istedim daha önceki ayda yaptırmıştım bi fark varmı diye..çok güzel fikirlerde verdiler...

sonra prolaktin için ilaç içtim düştü yine gittim prolaktinn tahlili istedimm..yazdı ve düşmüşş...

istersen bu akşam al..randevu yarın git hem gebelik tahlili yaptı hemde prolaktine baktırr..bide söyle düşük ne yapabilirim diye...kadın doğumcularda ilaç yazıyor prolaktinee...en azından endokrine gidene kadarr..

aman canım ne bilim üç kuruş fazla almak için kaç takla atıyolar gıcıklar:47::47:
doğru söylüyosun çok stres yaptım hem kendimi hem sizi :1::1::1::1::1:

inş kuzum yaa bende öyle istiyorum ama kısmette ne varsa onunla karşılaşıcam:16::16::16::16:

Allahım göbeğini doldursun bitanem inş bebeğin sana sımsıkı tutunur sağlıklada kucağına alırsın rabbim gönlüne göre versin güzel arkadaşım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım benım yaaa sagol hepımıze nasıp eder ınsallahhh.haberını beklıyoruz.canım buarada sen asılama falan yaptırdın mı?bırde yaptıracagın test ne testı pek analamdım hıc bır yerde yapmıyorlar....

cnm meraba bnde bugün doktora gttm yumurta gelştrci iğneye başladık bde klomen kullancm iğneyle hap bitnce aşılama yapcaz dedi az kaldı bnde aşılama yaptrıcam nasl oldu cnm anlatsana acımyo dimi hiç

Back