- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
iyiyim çok şükür sen nasılsın? hamileymişsin tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah
iyi bendende aynı bildiğin gibi ,amin canım darısı isteyen tüm herkese insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim çok şükür sen nasılsın? hamileymişsin tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah
canımmm nasılsınnnn hayırlı olsun hamiş misinnnn ???iyi bendende aynı bildiğin gibi ,amin canım darısı isteyen tüm herkese insallah
canımmm nasılsınnnn hayırlı olsun hamiş misinnnn ???![]()
iyi bendende aynı bildiğin gibi ,amin canım darısı isteyen tüm herkese insallah
günaydın canım![]()
amiiiiiiiinnnnnnnnn bende işte geçen perşembe ovitrelle yaptırdım. çatlatma iğnesieveet :) cok cok teşekkür ederim darısı inşallah isteyen herkese
ahahah evet canımm hic görüşemiyoruz vallanasılsın kuzucum görüşemedik hiç:13: durumlar nedir![]()
ahahah evet canımm hic görüşemiyoruz valladurumlara gelicek olrsak ağrılı sızılı
sende ne war ne yokkk
amiiiiiiiinnnnnnnnn bende işte geçen perşembe ovitrelle yaptırdım. çatlatma iğnesiara ara kasık ağrım oluo
inşallah hepiciklerimz hamiş kalırızzz
Allahhh sağlıklı sihhatli doğmayı nasıp etsn kuzummmm
cnm meraba bnde bugün doktora gttm yumurta gelştrci iğneye başladık bde klomen kullancm iğneyle hap bitnce aşılama yapcaz dedi az kaldı bnde aşılama yaptrıcam nasl oldu cnm anlatsana acımyo dimi hiç
canım oncelıkle hayırlısı olsun dıyelım.ben 6 gun sdece ıgne kullandım gonol f 37.5 dan 2gunde bır yumurta kontrolune gıttım 2ci gıtmemde bır yumurtam 19mm olmustu ıgneyı bıraktım ogun catlatma ıgnesı yaptık 36 saat sonra hastanedeydık esımden sperm ornegı aldılar 1 saat işlemden gectıler sonra benı aldılAR 5 dk surdu hıc korkulacak bısey yok 10 dk da yattım bu kadar canım benım stres olma rahat ol yeter sımdı de beklıyoruz 15 gunden bellı olacak dualarınınzı beklıyorum
amın canım sagol sen hangı doktora gıdıyorsun ben ozelden cevap yazamıyorum daha yenı oldugumdan![]()
eveet :) cok cok teşekkür ederim darısı inşallah isteyen herkese
olsun canım önemli değil yazarsın yakında
ben hüma da çiğdem hanıma gidiyordum ama o da gitmiş şimdi bi dr ye gitmiyorum.. sen hangisine gidiyosun![]()
canı benım gozun aydın bıze de dua et olurmu bak hamılelerın duası kabul olurmus
oralara da gıttım ersata falan erturk enson memorıalda nurettın beye gıttım ve son olarak fakulteye gıdıyorum cok memnununm canımsen beklemedesın o zaman yaanlıs anlamadıysam problem nedır sızde
tabiki etmem mi allahım isteyen herkese tez zamanda istediği kadar evlat versin,bebek bekleyen anne adaylarına dabebeklerini sag salım kucaklarına almayı nasıp etsın
tabiki etmem mi allahım isteyen herkese tez zamanda istediği kadar evlat versin,bebek bekleyen anne adaylarına dabebeklerini sag salım kucaklarına almayı nasıp etsın