Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ne yaptın kırmızılar gelmedi inşallah ya umudunu kaybetme lütfen daha 1 gün geçmiş hele dur allah büyük inşallah bebeğin seninledir

bebegiimi kaybettim. Rabbim kimseyi benim yasadıklarımı yasatmasın

yaa nasıl ama yaaa:5::5::5: Allah sanır versinnn canımm..
kendini çok üzme bizler desteğiz sana..inş en yakın zamanda yeni bir bebiş verir rabbim tekrardannn:5::5:

adıda güzel bahtıda güzel olsun kızımızın darısı bizlere insallah

amin canım Allah gönlündekini versin

yok kıız ne ocağı kasımda doğmazsa iyi :1: gelişimi 3 hafta kadarcık önden gidiyo bizim tosunun :9::9::9:

:1::1: beklesin azcık 2014 bebeği olaydı ya :ssz: 1 yıl kaybetmezdi.
maşallah kuzuya gönlü ne zaman isterse öyle gelsin valla napalım artık o karar onlara kalmış :32:

tarlusal kullanıyorum canım...
şuan ağlamaklıyım yazamıyorum yanımda olduğun için sağol canım biraz uyusam iyi olcak unutmak istiyorum(uyuyabilirsem)

canım allah aşkına üzme bukadar kendinii..bilki biz bilmiyoruz hakkımızdane hayırlı ne değill...rabbim bize en güzel vakitte gönderecektir bebeğimizii...şükürler olsunn olma ihtimalimiz varr..yumurtalıkları rahmi hiç olmayan insanlarr varrr..yaa onlar napsınn..bak bizim ümidimiz var heray çokk şükürr...

şimdi hiç ağlama topla kendini eşin gelinceye oda üzülmesin seni böle görüpp...yeter hem bukadar uyudugunn kalk hadii..

günaydın güzel bayanlarrr nasılsınız bakalımm:12::12::12::12::12::12:

canocano güzel haberlerini bekliyorum:54::54::54:
WAW canım sende hoş geldin aramıza:3::3::3:

sağoll canımm hoşbuldummmm...

bebegiimi kaybettim. Rabbim kimseyi benim yasadıklarımı yasatmasın

canımm çok üzüldümm..rabbim sabır versinn..rabbim yanan yüreğine serinlik versinnn...en kısa zamandayine sana versin bebeğinii..

kızlar selam size bişey sorucam. adetim ayın 10 u gibi falan olacak ama 1 haftadır göğüslerimde acayip bir şişlik var. karnımda da aynı şişlik ve gazım var. birkaç gündür hafif mide bulantım oluyo. sol kasığıma ara ara ama hep olan bir ağrı giriyo. sizde hamile olabilirmiyim yaaa 1 hafta daha beklemem gerekicek anlamak için sizin fikirlerinizi almak istedim :49:

Mera22 Canım benim Allah sabır versın ınsallah en kısa zamanda tekrardan bebısın olur

şuan hemen sabah olsun istiyorum, 7kasım regl günüm bugün eczaneden gebelik testi aldım, eczacı sabah yap dedi :( hem korkuyourm,geçtiğimiz 5ay aklıma geliyor. yine hüsran olucak diye .ovulasyon testi kullandım inş herkes bende dahil en yakın zamanda bebeklerimizin güzel haberlerini alırız.

bu sabah beklenen testi :( negatif çıktı. çok ümitliydim . ama hala niye bir umut var içimde ???? yarın regl günüm

Back