günaydın tatlım ben iyiyim valla sen nasılsın bakimGünaydınlar herkese..
nasılsınız bakalım hamişler ve hamiş adayları
bu sabah beklenen testinegatif çıktı. çok ümitliydim . ama hala niye bir umut var içimde ???? yarın regl günüm
günler aydın olsun kızlar hepinize
bebek haberi bekleyenler tez zamanda alsınlar inşallah haberleri amin :)
Gunaydın Kzlar
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
günaydın kuzu iyidir sen nasılsın bakem:18::18:
bende iyiyim kuzucum :)
bebeğin ve küçük abla olan güzel kızın nasıl annesi
teşekküre ediyoruz teyzesi küçük ablamız biraz hastaydı üşütmüş şimdi daha iyi :)
geçmiş olsun tatlım
kızlar selam size bişey sorucam. adetim ayın 10 u gibi falan olacak ama 1 haftadır göğüslerimde acayip bir şişlik var. karnımda da aynı şişlik ve gazım var. birkaç gündür hafif mide bulantım oluyo. sol kasığıma ara ara ama hep olan bir ağrı giriyo. sizde hamile olabilirmiyim yaaa 1 hafta daha beklemem gerekicek anlamak için sizin fikirlerinizi almak istedim
bu sabah beklenen testinegatif çıktı. çok ümitliydim . ama hala niye bir umut var içimde ???? yarın regl günüm
Benimde 3luyu istemedi doktor 2 li temiz cikinca bide yastan falan risk yok diye gereksiz buluyorlar demekki
canım valla bana cinsiyet hiiiç fark etmezzz :))) aynen sağlıklı olsun ama biranönce öğrenip bişiler almak istiyor insan o yüzden yoksa illa şu olsun demiyoruz asla da demem hayırlı evlat olsun :)) sağlıklı olsun yeterde artar :)
evet görüp söylemiyorlar aslında çünkü başkaları 2 li tarama testinde öğreniyor nası anlamadım ama söylüo valla doktorlar :)
bizim 16.hafta olmus oluyor herhalde de görür belli de olmaz saklamasında mercimek :)
canım seninde inşallah rabbim hayırlı evlat olsunda gönlünden geçeni versin :)
oooo ayy cok heyecanlı haber bekliyorum ozaman of bnımde az kaldı içim içime sığmıyor yaaa :))
kuzum birde ne soracaktım sana senin detaylı ultrason yapıldımı
ben gidince doktora soracağım ama yinede 17 haftada yada 16 haftada mı ne yapılıyordu merak ettim bisey demedi benim doktorda
oo daha var ozaman ya doktor atlayabilir diye kendimde takip ediyorum ikili taramadan sonra 4lü yada 3lü istemedi belki bu gittiğimde istermi bilmem ama ben yınede kendım takıp edıyorum dıyorum :))
ayy hadı ya bizim ki 12 hafatda gordum en son ellerini yumruk yapıyordu kafasının ustune dogru sok olmustuk :)))
rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin :)
canım senın hafta 14 muydu ya :)))) baya olmus :)
benım 15 de şimdi önden gidiyoruz herhalde :)
haftaya benımde 16 hafta oluyor herhalde belli olur doktor dedı ama bakalım
umarım olur cok merak edıyoruz eşimle cıldırmak uzereyız heyecandan :)
bende 11+5 te görmüştüm en son geçen cumartesi ikili sonucunu götürdük doktora o zaman göstermedi bize bebişi. kasım sonu gelin cinsiyet söylicem dedi. görseler bile demiyolar cinsiyeti gıcık oluyom .inşallah sağlıklı olurlar gerisi önemli değil gerçi doğuma kadarda beklerim görmeden
merhaba arkadaşlar ...
uzun bi süre hayata küsmüş modunda yaşıyordum.yeni hamişler var ooooo çok sevindim .neredeyse liste full hamiş :)
bende hala bişi yok.artık bıraktım uğraşmıyorum herşey nasip kismet
vakti saati gelince olursa olur.tevekkül ettim Rabbime artık.
canımm belirtilerr benziyor ama istersen bi tahlil yap silikte olsa çıkabiliyor diyorlarr...bidee ne zamandır düşünüyorsun bebekk ??tedavi görüyormusunn ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?