Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınlar herkese..

nasılsınız bakalım hamişler ve hamiş adayları
günaydın tatlım ben iyiyim valla sen nasılsın bakim
bu sabah beklenen testi negatif çıktı. çok ümitliydim . ama hala niye bir umut var içimde ???? yarın regl günüm

hayırlısı olsun canım erken yapmasaydın keşke.. bazen çıkmayabiliyor çünkü

günler aydın olsun kızlar hepinize
bebek haberi bekleyenler tez zamanda alsınlar inşallah haberleri amin :)

merhaba arkadaşlar ...
uzun bi süre hayata küsmüş modunda yaşıyordum.yeni hamişler var ooooo çok sevindim .neredeyse liste full hamiş :)

bende hala bişi yok.artık bıraktım uğraşmıyorum herşey nasip kismet

vakti saati gelince olursa olur.tevekkül ettim Rabbime artık.

canımm belirtilerr benziyor ama istersen bi tahlil yap silikte olsa çıkabiliyor diyorlarr...bidee ne zamandır düşünüyorsun bebekk ??tedavi görüyormusunn ??

bu sabah beklenen testi negatif çıktı. çok ümitliydim . ama hala niye bir umut var içimde ???? yarın regl günüm

canımm...üzüldümm..negatif sonucu yıllardır gören biri olarakk....sabırr versin allahh..sen ümidini kaybtmeinşallah adetolmazsınn...

Benimde 3luyu istemedi doktor 2 li temiz cikinca bide yastan falan risk yok diye gereksiz buluyorlar demekki

kızlarr çok afedersinizz...ama bu konuşmaları başka topikler var bu konuları içeren orada yapsanızz...topiğin adı hamileliği birlikte bekleyelimmii..ve çogu insan endişe içinde bekliyor ve sorulacak sorular var...dikkat ettim de onlar sorup sorup çıkıyorr...

ve bide hüsran yaşayanlarrrr....var bu sayfadaa...

bende uzun zamandır üyeyim bu siteye eminimm sizlerinde bi bagınız var birbirinize meraklarınız varr...hani belkide hamile oldu bak sayfayagirmiyor faslıda varr...ve doğruda hamile olup bırakmayın burayı...olmayan arkadaşlara destek olmak içinn hep burda olunn...amaaa bu konulara burda girmeyinnn...

uzun zaman bebek belyenelere bu hamilelik cetveli bile yeterince acı verirkenn bide her ay potitifi beklerken..burada o sıkıntısını paylaşmak için yazıyorr...amaaa....

yani başkaimkan olmasa bunu demem..tabiki uzun zamandır tanışıklığınız varr..sizde birliktebeklediğiniz gebeliğii..paylaşılmışlıklarınız var belkidee..ama bu meraklarınızı başka linkte gebelikle ilgili linklerde..özel mesajlarda giderebilirsinizz..

hiçbi art niyet yok yazdıklarımda tanımıyorumda sadece bi rica..

rabbim tevekküllünün mükafatını göndersin inşallah en kısazamandaaaa....ne zamandır istiyorsunuz bebek ben yeniyim buralardaa..

hayata küsmee..bende küstümm saldım kendimi yıllar geçtii..şimdi toparlama faslındayımm...rabbim vakti geldiğinde gönderecek meleğinii...

bu topiğin amacı paylaşımdır birlikte hamilelik bekledik hamile kaldık ve onuda burada paylaşıyoruz kusura bakma o zaman sende başka topiğe geçmelisin evet baştan beri bizde burada bekledik ilk bebeğimizi de cogumuz kaybetti ornegın bende dahil
hangi topikte ne yazılacagını sanırım biz karar veriyoruz ve ilk bastan beride bu topikteyiz
soruları olanlar cevapları alıyorlar kımse soruyu cevapsız bırakmıyoruz
KONU BASLIGI BİRLİKTE HAMİLELİK BEKLEYELİM Mİ
bilmem anlatabildim mi
şimdi lütfen birazdaha sakince topikte yazmanı rica ediyorum
kimse senin emrin ile (rica altında görmedim ben bunu onuda bildireyim)ne yazacagını soramaz

canımm belirtilerr benziyor ama istersen bi tahlil yap silikte olsa çıkabiliyor diyorlarr...bidee ne zamandır düşünüyorsun bebekk ??tedavi görüyormusunn ??

canım eylül sonu gibi başladık biz ama öyle aktif olarak illa olsun diye uğraşmıyoruz açıkçası. tedavilik bir durum yok şu anda. sadece merak ediyorum acaba bişeyler varmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…