Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzummm yarın gidiyoruz cinsiyet için heyecan dorukta anlayacağın.. seninde pek bisey kalmamisssss ayyy çok heyecanlı

oooo ayy cok heyecanlı haber bekliyorum ozaman of bnımde az kaldı içim içime sığmıyor yaaa :))
kuzum birde ne soracaktım sana senin detaylı ultrason yapıldımı
ben gidince doktora soracağım ama yinede 17 haftada yada 16 haftada mı ne yapılıyordu merak ettim bisey demedi benim doktorda

oooo ayy cok heyecanlı haber bekliyorum ozaman of bnımde az kaldı içim içime sığmıyor yaaa :))
ben gidince doktora soracağım ama yinede 17 haftada yada 16 haftada mı ne yapılıyordu merak ettim bisey demedi benim doktorda

Detayli 20 haftada yapilio bana gecen hafta yapildi bebisimin yuzunude aldim parmagini emiodu sipa :)

iyidr canım seni sormalı:34:
iyi gibiyim canım yaaa midemi yatıştırmaya çalışıyorum. içerde savaş var :))))

aaaa senin cinsiyete az kalmış benm 25 26 kasımda gel cinsiyet,n, söylerim dedi doktor. o zamana kadar 3 hafta var yaaa üffff:18::18::18::18:

aaaa senin cinsiyete az kalmış benm 25 26 kasımda gel cinsiyet,n, söylerim dedi doktor. o zamana kadar 3 hafta var yaaa üffff:18::18::18::18:

senin o savaş çıkaran miniğini yesinler :55: :55:

Detayli 20 haftada yapilio bana gecen hafta yapildi bebisimin yuzunude aldim parmagini emiodu sipa :)

oo daha var ozaman ya doktor atlayabilir diye kendimde takip ediyorum ikili taramadan sonra 4lü yada 3lü istemedi belki bu gittiğimde istermi bilmem ama ben yınede kendım takıp edıyorum dıyorum :))
ayy hadı ya bizim ki 12 hafatda gordum en son ellerini yumruk yapıyordu kafasının ustune dogru sok olmustuk :)))
rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin :)

canım senın hafta 14 muydu ya :)))) baya olmus :)
benım 15 de şimdi önden gidiyoruz herhalde :)
haftaya benımde 16 hafta oluyor herhalde belli olur doktor dedı ama bakalım
umarım olur cok merak edıyoruz eşimle cıldırmak uzereyız heyecandan :)

oo daha var ozaman ya doktor atlayabilir diye kendimde takip ediyorum ikili taramadan sonra 4lü yada 3lü istemedi belki bu gittiğimde istermi bilmem ama ben yınede kendım takıp edıyorum dıyorum :))
ayy hadı ya bizim ki 12 hafatda gordum en son ellerini yumruk yapıyordu kafasının ustune dogru sok olmustuk :)))

bende 11+5 te görmüştüm en son geçen cumartesi ikili sonucunu götürdük doktora o zaman göstermedi bize bebişi. kasım sonu gelin cinsiyet söylicem dedi. görseler bile demiyolar cinsiyeti gıcık oluyom .inşallah sağlıklı olurlar gerisi önemli değil gerçi doğuma kadarda beklerim görmeden:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım senın hafta 14 muydu ya :)))) baya olmus :)
benım 15 de şimdi önden gidiyoruz herhalde :)
haftaya benımde 16 hafta oluyor herhalde belli olur doktor dedı ama bakalım
umarım olur cok merak edıyoruz eşimle cıldırmak uzereyız heyecandan :)

:52::52::52::52: sağlıklı olsunda farketmez ama inşalah gönlünüzden geçen olur :34::34::34:

bebegiimi kaybettim. Rabbim kimseyi benim yasadıklarımı yasatmasın

Benimde 3luyu istemedi doktor 2 li temiz cikinca bide yastan falan risk yok diye gereksiz buluyorlar demekki

beynim bu ayda böyle oynadı benimle daha önce hiç yaşamadığım şeyleri yaşayıp umutlandırıyor 1 sene boyunca hiç gecikme olmuyo şimdi oluyo varmı böyle bi mantık yaa:14:14::14::14::14:

canımmm cok uzuldum ama yapacak bısey yok ınsallah onumuzdekı ay olur sımdı hastalagın bıttıgı gun meryem suresıne basla hergun 1 tane 41 gun olumlu sonuc alırsın ınsalllahhhhhh

bende 11+5 te görmüştüm en son geçen cumartesi ikili sonucunu götürdük doktora o zaman göstermedi bize bebişi. kasım sonu gelin cinsiyet söylicem dedi. görseler bile demiyolar cinsiyeti gıcık oluyom .inşallah sağlıklı olurlar gerisi önemli değil gerçi doğuma kadarda beklerim görmeden:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım valla bana cinsiyet hiiiç fark etmezzz :))) aynen sağlıklı olsun ama biranönce öğrenip bişiler almak istiyor insan o yüzden yoksa illa şu olsun demiyoruz asla da demem hayırlı evlat olsun :)) sağlıklı olsun yeterde artar :)
evet görüp söylemiyorlar aslında çünkü başkaları 2 li tarama testinde öğreniyor nası anlamadım ama söylüo valla doktorlar :)
bizim 16.hafta olmus oluyor herhalde de görür belli de olmaz saklamasında mercimek :)
canım seninde inşallah rabbim hayırlı evlat olsunda gönlünden geçeni versin :)

bebegiimi kaybettim. Rabbim kimseyi benim yasadıklarımı yasatmasın

Allah büyük sabır versin canım; sevincine nasıl ortak olduysak acını da paylaşıyoruz :14: :14 :14 Allah en kısa zamanda yavrunun yerini dolduracak bebişler versin sana :31:

Back