BİR YANIM BOŞAN DİYOR DİĞER YANIM ACABA

Ya büyük harfle yazmak yasak. Göz yoruyor okumaktan çok zorlandım.

Bir de gerçekten, acaba kısmını bulan haber verebilir mi?

Eşiniz size el kaldırıyor aynı şekilde sorunlu ailesi de siz hala emin değilsiniz. Bir insan kendine bunu neden yapar ki neden bu zulme göz yumuyorsunuz? Asla düzelmez şu an affedin dönün 3 gün sonra yine aynı olacak bu adam. Sakın arkanıza bakmayın asla affetmeyin!

O kadar doğru tespit etmişsiniz ki içimdekiler tam olarak böyle, şu konuyu açmaktaki niyetim böyle destekler görmekti çok teşekkür ederim

nedeni travmalar bence, kesin boşanıcam Allahın izniyle bari boşanırken sorun çıkarmasa beyefendi

çok çok teşekkürler

şu yazdıklarınız o kadar fayda sağladı ki bana dönüp dönüp okumak için fotoğrafını çektim telefonuma ekledim, hiç tanımadığınız birine zaman ayırıp destek olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Gerçekten umarım yazdiklarim hayatınıza bir yerden degmistir. Siz iyi olmaya bu bataklıktan çıkmaya kararlı olun,dik durun hayat mutlaka bir yol acar.

Gelişme var mı ?
teşekkürler ilgilendiğiniz için, (buraya emoji nasıl konuyor)
cumartesi günü ve bugün toplamda ki farklı avukat ile görüştüm, tazminat kazanırım darp olduğu için ancak yurtdışı olduğu için o ülkenin bu kararı onaylaması problem olabilirmiş problem olmasa bile orada tazminatı tahsil etmek için avukat tutmam gerekiyor bugün yabancı bir avukat başlangıç için 750usd istedi ki bu çook büyük bir miktar benim için. Sanıyorum beyefendiyi anlaşmalı boşanmaya ikna etmeye çalışacağım

Rica ederim aklımdaydınız burada yakalamışken sorayım dedim. Anlaşmalı olunca elbet çabuk kurtulursunuz ama vermek istemezse haklarınız nolacak ? Emojiyi klavyenizden normalde nasıl ekliyorsanız o şekilde ekleyebilirsiniz. Ve dediğiniz gibi çok pahalı 750 usd.

şu an bir şey istemeden boşanmak istiyorum zaten yurtdışı olacağı için 2 yıl sürebilirmiş boşandıktan sonra tazminat davası açılabiliyrmuş 1 yıl içinde yani toplam 3 yıl oldu o zamana kadar ekonomik olarak kendimi toplamış olurum ve tazminat davası açabilirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…