- 16 Mayıs 2022
- 1.581
- 5.033
- 29
-
- Konu Sahibi nananawhatsmyname
Siz bir bireysiniz. Anne ve babanız madem arkanızda değil siz çabalayacaksınız. Konunuzda hala eşinizi düşünen ifadeleriniz var, beni seven adam , ailesimi değiştirdi , benden sonra zayıflamış , beni önemsemiyor , tedaviyle düzelir mi vs …cidden bunları düşünüyor olmanız sağlıklı değil. Canı cehenneme demeniz gerekiyorbaşka ülkede beş parasız ve arkamda yeni karısının peşinde gezen beni umursamayan bir baba ve psikolojisi bozuk kendine hayrı olmayan bir annem var, bu yüzden susup oturdum teşekkürler insanlığınız için
teşekkür ederim, umarım siz de en güzellerini yaşar çok mutlu olursunuz <3Anneniz ile ilgili yorumlarınızı okudum. Amacım sizi incitmek ya da etiket yapıştırmak değil fikir vermek. :) Ben de bazı benzer şeyler yaşadım o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum.
Allaha şükür sizin gibi bir kafa yapısına sahip değilimSiz bir bireysiniz. Anne ve babanız madem arkanızda değil siz çabalayacaksınız. Konunuzda hala eşinizi düşünen ifadeleriniz var, beni seven adam , ailesimi değiştirdi , benden sonra zayıflamış , beni önemsemiyor , tedaviyle düzelir mi vs …cidden bunları düşünüyor olmanız sağlıklı değil. Canı cehenneme demeniz gerekiyor
Endişeleriniz boşandıktan sonra ne olacağınız ile ilgili olsa anlayabilirim .ama siz hala böyle bir evlilik yaşarken, o kişiyi de düşünüyor olmanızı anlayamıyorum .
Büyük ihtimalle barışacağınızı da düşünüyorum.
Unutmayın ki siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez.
Unutmadan insanlığıma teşekkür ederek imada bulunmuşsunuz ama , yaşadığınız duruma bakın önce ,size insanlık yapmayan adamda hala aklınız .
Neyseeee
5 aydır ayrıyımKac tokattan sonra vitesi ileri atar ayaklariniz tam olarak?
Keşke olsanAllaha şükür sizin gibi bir kafa yapısına sahip değilim
Bana da aynı tepkiyi verdiSiz bir bireysiniz. Anne ve babanız madem arkanızda değil siz çabalayacaksınız. Konunuzda hala eşinizi düşünen ifadeleriniz var, beni seven adam , ailesimi değiştirdi , benden sonra zayıflamış , beni önemsemiyor , tedaviyle düzelir mi vs …cidden bunları düşünüyor olmanız sağlıklı değil. Canı cehenneme demeniz gerekiyor
Endişeleriniz boşandıktan sonra ne olacağınız ile ilgili olsa anlayabilirim .ama siz hala böyle bir evlilik yaşarken, o kişiyi de düşünüyor olmanızı anlayamıyorum .
Büyük ihtimalle barışacağınızı da düşünüyorum.
Unutmayın ki siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez.
Unutmadan insanlığıma teşekkür ederek imada bulunmuşsunuz ama , yaşadığınız duruma bakın önce ,size insanlık yapmayan adamda hala aklınız .
Neyseeee
Asıl ben teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Daha güzellerini ben sizin için diliyorum. Haberdar edin bizi lütfen.teşekkür ederim, umarım siz de en güzellerini yaşar çok mutlu olursunuz <3
Gerçekleri duymak işine gelmiyorBana da aynı tepkiyi verdi
Aynen öyleGerçekleri duymak işine gelmiyorsanki kötü bir şey dedik . Affet kocanı desek bizden iyisi yok
ikiniz de aynı kapasitedesiniz hadi buradan arkadaş olun asosyalliğinizi kapamış olursunuz, umarım yaşadıklarımın %1ini yaşamazsınız, ben sizin kadar algıları kapalı davranamayacağımBana da aynı tepkiyi verdi
4, duvar arasında kocasının ve ailesinin zulümlerine ses çıkarmayan kişi bize asosyal diyorikiniz de aynı kapasitedesiniz hadi buradan arkadaş olun asosyalliğinizi kapamış olursunuz, umarım yaşadıklarımın %1ini yaşamazsınız, ben sizin kadar algıları kapalı davranamayacağım
Benim davranışlarım da hislerim de ayrılmak, insan psikolojisi işte %1Sizi değersizleştiren,tokat atan,namusunuza dil uzatan adamı sevmeyin,acabalarınız olmasın.Bendrn sonra tufan, ölsün, yaşasın umrunuzda olmamalı.Bile bile devam ederseniz ne digelim hep söylerim "kendi düşen ağlamaz"
siz psikoloji falan okusanıza, diğer arkadaş da öyle. harcanıyorsunuz burada. Vasıfsızlar sizi4, duvar arasında kocasının ve ailesinin zulümlerine ses çıkarmayan kişi bize asosyal diyorhala kocasına dönmek için bahaneler üreten kişi mi bize algıları kapalı diyor
Bize değil kocana ve ailesine diş geçireceksin canım
Haha vasıfsız diyene de bakınBenim davranışlarım da hislerim de ayrılmak, insan psikolojisi işte %1
siz psikoloji falan okusanıza, diğer arkadaş da öyle. harcanıyorsunuz burada. Vasıfsızlar sizi
üye olalı 3 ay bile olmamış, bu sürede 241 yorum/mesaj atmışsınız ki bu ne kadar boş zamanınız olduğunu gösterir(buraya günde kaç tane mesaj attığınızı hesaplayabilmeniz için formül yazmak isterdim ama onu da anlayamayacağınız için güzel parmaklarımı yoramayacağım). İstismar edilen, şiddete uğrayan insanlar suçlu insan değildirler, çaresiz veya güçsüz olabilirler ama siz sıfırsınız, eğitimsiz olduğunuz o kadar belli ki <3 şimdi 5dk düşünün ne cevap vereceğiniziHaha vasıfsız diyene de bakın
BABASI BANA YUMRUĞUNU KALDIRDI BABAM SANA TERBİYE VERİYO DEDİ,
Babasının terbiye yöntemiyle ortaya çıkan insan böyle biri. Hangi terbiye anlayışına sahipler bunlar?AY AİLESİNİN EVİNDE YAŞADIM O ODADA TOKAT DA ATTI BANA BAĞIRDI ÇAĞIRDI