BİR YANIM BOŞAN DİYOR DİĞER YANIM ACABA

Siz bir bireysiniz. Anne ve babanız madem arkanızda değil siz çabalayacaksınız. Konunuzda hala eşinizi düşünen ifadeleriniz var, beni seven adam , ailesimi değiştirdi , benden sonra zayıflamış , beni önemsemiyor , tedaviyle düzelir mi vs …cidden bunları düşünüyor olmanız sağlıklı değil. Canı cehenneme demeniz gerekiyor
Endişeleriniz boşandıktan sonra ne olacağınız ile ilgili olsa anlayabilirim .ama siz hala böyle bir evlilik yaşarken, o kişiyi de düşünüyor olmanızı anlayamıyorum .
Büyük ihtimalle barışacağınızı da düşünüyorum.
Unutmayın ki siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez.
Unutmadan insanlığıma teşekkür ederek imada bulunmuşsunuz ama , yaşadığınız duruma bakın önce ,size insanlık yapmayan adamda hala aklınız .
Neyseeee

Anneniz ile ilgili yorumlarınızı okudum. Amacım sizi incitmek ya da etiket yapıştırmak değil fikir vermek. :) Ben de bazı benzer şeyler yaşadım o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum.
teşekkür ederim, umarım siz de en güzellerini yaşar çok mutlu olursunuz <3

Allaha şükür sizin gibi bir kafa yapısına sahip değilim

Bana da aynı tepkiyi verdi

Sizi değersizleştiren,tokat atan,namusunuza dil uzatan adamı sevmeyin,acabalarınız olmasın.Bendrn sonra tufan, ölsün, yaşasın umrunuzda olmamalı.Bile bile devam ederseniz ne digelim hep söylerim "kendi düşen ağlamaz"

ikiniz de aynı kapasitedesiniz hadi buradan arkadaş olun asosyalliğinizi kapamış olursunuz, umarım yaşadıklarımın %1ini yaşamazsınız, ben sizin kadar algıları kapalı davranamayacağım
4, duvar arasında kocasının ve ailesinin zulümlerine ses çıkarmayan kişi bize asosyal diyor hala kocasına dönmek için bahaneler üreten kişi mi bize algıları kapalı diyor
Bize değil kocana ve ailesine diş geçireceksin canım

Benim davranışlarım da hislerim de ayrılmak, insan psikolojisi işte %1
siz psikoloji falan okusanıza, diğer arkadaş da öyle. harcanıyorsunuz burada. Vasıfsızlar sizi

Haha vasıfsız diyene de bakın
üye olalı 3 ay bile olmamış, bu sürede 241 yorum/mesaj atmışsınız ki bu ne kadar boş zamanınız olduğunu gösterir(buraya günde kaç tane mesaj attığınızı hesaplayabilmeniz için formül yazmak isterdim ama onu da anlayamayacağınız için güzel parmaklarımı yoramayacağım). İstismar edilen, şiddete uğrayan insanlar suçlu insan değildirler, çaresiz veya güçsüz olabilirler ama siz sıfırsınız, eğitimsiz olduğunuz o kadar belli ki <3 şimdi 5dk düşünün ne cevap vereceğinizi

Zihniyeti bozuk bir ailede zihniyeti bozuk biri olarak yetişmiş, kendi yolunu onlarla bir tutmuş. Asla değişmez. Ayrılıyorum diye bu şüpheler normal ama yapman gereken bu ayrilmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…