- 21 Temmuz 2022
- 387
- 225
-
- Konu Sahibi nananawhatsmyname
ben kararlıyım burada yazdıklarım yaşadıklarımın toplamı, şu anı anlatmıyorum şu an çalışıyorum ve tek düşündüğüm kariyerim.‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.’ lafını hatırlatayım size. Söyledikleri sizi yumuşatmasın çocuğunuz da yok sanırım. Boşanırsanız bir daha görüşmek zorunda da kalmazsınız, kurtulursunuz. Geldiğinde de çok istiyorsa kendisi sizin ayağınıza gelsin kesinlikle gidip de yumuşak davranmayın. Kararlı durun. Sizin anlattığınız evlilikte boşanmaktan başka çözüm yolu yok. Lütfen bu evliliğe devam edip yıllarınızı harcamayın.
ya ofisten yazıyorum işle ilgili bir şey hazırlarken öyle işi de bu yazıyı da büyük harflerle yazıverdim :)Niye koca koca harflerle yazdın?
istediğim destek budur işte zor olacak ama o adamın yanında yaşadıklarımdan zor olmayacak, ayrıca geleceğe dair hiç olmadığım kadar ümitliyim. Türkiyedeyken beğenmediğim ve istemediğim şeyler şu an bana cennet gibi geliyor. Bu da benim sınavımmış deyip şükrediyorumSizinki sadece boşandıktan sonra ne yapacağım tereddütü bence soru işareti değil. Haklı olarak hayatınızın değilecek olması, sonrasında insanların lafları muhtemelen, ailenizin yanına dönecek olmak, devamında nasıl bir hayatım olacak kaygıları var. İnsan ne kadar kötü de olsa alıştığı hayatı bırakırken zorlanır. Böyle hissetmeniz normal.
yok siz gerçekten okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da ben anlatamadım dicem ama onlarca kişi anladı demek ki.. neyse teşekkürlerSiz ne yazdiysaniz ben okuyup anladım asıl sizsiniz anlamayan hayat sizin hayatınız yön verecek olanda sizsiniz burda açtığınız konuya göre fikir istiyorsunuz bizlerde fikrimizi beyan ediyoruz sizin zaten ayrılma gibi düşünceniz yok aksine yorum alınca da ters etki yaratıyor
Yaaa ne güzel yazmışsınız :)Sen gidince 7 kilo verdiyse sana sevgisinden değil oyuncağı gitti diye olmuştur kesin. Sakın dönme bu adama eşe değil köleye bile böyle davranılmaz. Kurtul ve kurtulduğun için git kurban falan kes.
Hayla öyle adamın yanında mısınız nasıl bir insan eşinin annesine babasına küfür ediyor çok ayıp bir kayın peder nasıl gelinine yumruk kaldırır ALLAH yardım etsinEŞİMDEN 6 KEZ TOKAT DA YEDİM, ANNEME KÜFÜRÜ DE DUYDUM, ANNEME BABAMA SESİNİ DE YÜKSELTTİ BAĞIRDI, NAMUSUMDAN BENDEN DEFALARCA ŞÜPHE ETTİ, EVLENDİK İLK GÜNDEN BERİ AİLESİYLE GECE YARIISNA KADAR TELEFONLARDA KONUŞTU BENİ TEK BIRAKTI, ONUN İÇİN ÜLKEMİ DEĞİŞTİRDİM EVDE TIKILI YAŞADIM, BABASI BANA YUMRUĞUNU KALDIRDI BABAM SANA TERBİYE VERİYO DEDİ, ANNESİ BABASI BENİM AİLEMLE TANIŞMAK DAHİ İSTEMEDİLER, 6 AY AİLESİNİN EVİNDE YAŞADIM O ODADA TOKAT DA ATTI BANA BAĞIRDI ÇAĞIRDI DA, EVE GEÇTİK SÜPÜRGESİZ ÜTÜSÜZ KOLTUK TAKIMI TABAK SETİ OLMADAN 6 AY YAŞADIM SESİMİ ÇIKARMADIM. DAHA ÇOK ŞEY VAR DA HANGİ BİRİNİ DİYEYİM. ÜLKEMDEYİM 4 AYDIR YANIMA BİLE GELMEDİ OYSAKİ HAVAALANINDA AĞLAMIŞTI BENDEN GİTME DİYE YALVARIYORDU HER TOKADINTAN SONRA YAPTIĞI GİBİ. ŞİMDİ BEN AYRILMAYA KESİN KARARLIYIM AMA İÇİM SIZLIYOR BUNLAR NEDEN BAŞIMA GELDİ VE ACABA AİLESİ Mİ ONU KÖTÜ BİR İNSAN YAPIYOR ACABA TEDAVİ GÖRSE DÜZELİR Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORÜM İÇİM SIZLIYOR, BUNU YAZDIĞIMDA TARİH 21.07.2022 VE 25.07.2022'DE DAVA AÇMAK İÇİN AV. İLE GÖRÜŞMEYE GİDİCEM AYAKLARIM GERİ GERİ GİDİYOR, KAHROLUYORUM YAŞADIKLARIM HİÇ HİÇ HİÇ NORMAL DEĞİL AMA ACABALAR BENİ DELİRTİYOR, BEN GİTTİKTEN SONRA 2-3 AYDA 7 KİLO VERMİŞ AİLESİYLE TARTIŞMIŞ SÜZÜLMÜŞ AMA SEVİYORUM DİYOR YA SADECE DİLİNDE, DAVRANIŞLARINDA HİÇ SEVGİ GÖRMEDİM.
***TÜM YORUMLARI OKUYACAĞIM LÜTFEN BANA MANEVİ DESTEK VERİN
Ruh hastasiymis biriymişEŞİMDEN 6 KEZ TOKAT DA YEDİM, ANNEME KÜFÜRÜ DE DUYDUM, ANNEME BABAMA SESİNİ DE YÜKSELTTİ BAĞIRDI, NAMUSUMDAN BENDEN DEFALARCA ŞÜPHE ETTİ, EVLENDİK İLK GÜNDEN BERİ AİLESİYLE GECE YARIISNA KADAR TELEFONLARDA KONUŞTU BENİ TEK BIRAKTI, ONUN İÇİN ÜLKEMİ DEĞİŞTİRDİM EVDE TIKILI YAŞADIM, BABASI BANA YUMRUĞUNU KALDIRDI BABAM SANA TERBİYE VERİYO DEDİ, ANNESİ BABASI BENİM AİLEMLE TANIŞMAK DAHİ İSTEMEDİLER, 6 AY AİLESİNİN EVİNDE YAŞADIM O ODADA TOKAT DA ATTI BANA BAĞIRDI ÇAĞIRDI DA, EVE GEÇTİK SÜPÜRGESİZ ÜTÜSÜZ KOLTUK TAKIMI TABAK SETİ OLMADAN 6 AY YAŞADIM SESİMİ ÇIKARMADIM. DAHA ÇOK ŞEY VAR DA HANGİ BİRİNİ DİYEYİM. ÜLKEMDEYİM 4 AYDIR YANIMA BİLE GELMEDİ OYSAKİ HAVAALANINDA AĞLAMIŞTI BENDEN GİTME DİYE YALVARIYORDU HER TOKADINTAN SONRA YAPTIĞI GİBİ. ŞİMDİ BEN AYRILMAYA KESİN KARARLIYIM AMA İÇİM SIZLIYOR BUNLAR NEDEN BAŞIMA GELDİ VE ACABA AİLESİ Mİ ONU KÖTÜ BİR İNSAN YAPIYOR ACABA TEDAVİ GÖRSE DÜZELİR Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORÜM İÇİM SIZLIYOR, BUNU YAZDIĞIMDA TARİH 21.07.2022 VE 25.07.2022'DE DAVA AÇMAK İÇİN AV. İLE GÖRÜŞMEYE GİDİCEM AYAKLARIM GERİ GERİ GİDİYOR, KAHROLUYORUM YAŞADIKLARIM HİÇ HİÇ HİÇ NORMAL DEĞİL AMA ACABALAR BENİ DELİRTİYOR, BEN GİTTİKTEN SONRA 2-3 AYDA 7 KİLO VERMİŞ AİLESİYLE TARTIŞMIŞ SÜZÜLMÜŞ AMA SEVİYORUM DİYOR YA SADECE DİLİNDE, DAVRANIŞLARINDA HİÇ SEVGİ GÖRMEDİM.
***TÜM YORUMLARI OKUYACAĞIM LÜTFEN BANA MANEVİ DESTEK VERİN
Hayla öyle adamın yanında mısınız nasıl bir insan eşinin annesine babasına küfür ediyor çok ayıp bir kayın peder nasıl gelinine yumruk kaldırır ALLAH yardım etsin5 aydır
4-5 aydır ayrıyımHayla öyle adamın yanında mısınız nasıl bir insan eşinin annesine babasına küfür ediyor çok ayıp bir kayın peder nasıl gelinine yumruk kaldırır ALLAH yardım etsin
Iyi yapmışsın sizin değerinizi bilmeyenin yanından gitmişsiniz herkes bağırıyor bas bas kadına şiddet e hayır diye eşiniz şiddet uygulamış size kadınlar çiçektir sevgiyle güzelleşir bunu anlamiyorlar4-5 aydır ayrıyım
Hani ayağım geri gidiyor demişsiniz av ile görüşeceğiniz için o yüzden eşim düzelir miydi soruları aklınızda olmasın diye rest çekmeyi deneyin dedim.yazdığınızı anlamadım nasıl kafamdaki soru işaretlerini gidereceğim? ben eminim kararımdan ama insanoğlu işte kafada dikkate almadığım soru işaretleri var
terk ettimAltıncı tokatta eşinizi durduran neydi...
aslaaaaa, Türkiye oradan bi kat iyi öyle düşününHangi ülkedeydiniz bilmiyorum ama orda kalıp çalışma şansınız dil ögrenme şansınız var mı ?
Anneniz ile ilgili yorumlarınızı okudum. Amacım sizi incitmek ya da etiket yapıştırmak değil fikir vermek. :) Ben de bazı benzer şeyler yaşadım o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum.sağlıklı olmadığımı her mesajınızda belirtmişsiniz özenle :) sağlıklı kalmak yaşadıklarımdan sonra mümkün değil
Benim anlama kıtlıgim yok ok onca yaşadığınız kötüye rağmen acabalarinizin olduğunu söyleyen sizsiniz düzelir mi diyen yine sizsiniz zayıflamış diyen sizsiniz Türkiye ye geleceğini size msj attığını kafanızın karıştığını söyleyen sizsiniz ben neyi anlamamissim pardon da neyse hayat sizin hayatınız ben size kötü bir yorum yapmadım tüm yaşadıklarınıza göre yorum yaptım keşke bana verdiğiniz tepkiyi size kötülük eden eşinize ve ailesine de verebilseydinzyok siz gerçekten okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da ben anlatamadım dicem ama onlarca kişi anladı demek ki.. neyse teşekkürler