BİR YANIM BOŞAN DİYOR DİĞER YANIM ACABA

ben kararlıyım burada yazdıklarım yaşadıklarımın toplamı, şu anı anlatmıyorum şu an çalışıyorum ve tek düşündüğüm kariyerim.
"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" ilk kez duydum, çok iyi
teşekkürler

istediğim destek budur işte zor olacak ama o adamın yanında yaşadıklarımdan zor olmayacak, ayrıca geleceğe dair hiç olmadığım kadar ümitliyim. Türkiyedeyken beğenmediğim ve istemediğim şeyler şu an bana cennet gibi geliyor. Bu da benim sınavımmış deyip şükrediyorum

yok siz gerçekten okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da ben anlatamadım dicem ama onlarca kişi anladı demek ki.. neyse teşekkürler

Sen gidince 7 kilo verdiyse sana sevgisinden değil oyuncağı gitti diye olmuştur kesin. Sakın dönme bu adama eşe değil köleye bile böyle davranılmaz. Kurtul ve kurtulduğun için git kurban falan kes.
Yaaa ne güzel yazmışsınız :)
Bu kurbanda ekonomik olarak biraz kendimizi sıkıp kurban kestik başımızdan belalar defoldu diye şükrettik Rabbim kabul etsin.
Zaten mesajalrında da ben ben ben diyor, "beni önemli gören eşimi kaybettim" diyor eee ailesi 5 kuruşluk değer vemediği için şaşırıyordu benim değer vermeme.
2 farklı avukat ile görüştüm ama tazminatı kazansam bile yurtdışından tahsil edilecek tazminat o yüzden ben epeyce masraf yapacağım bu yüzden malum şahsı ikna ettim adli tatil bitince anlaşmalı boşanacağız. Bir sorun çıkarırsa ben düz boşanma davası açıcam tazminat vs istemeden bir an önce kurtulucam ondan.
Bu arada 10 gün önce yazdım ama 2,5 ay önce net karar vermiştim ancak sağlıklı olmayan ailem beynimi yiyordu böylece destek almak için buraya yazdım
teşekkür ederimmmm

öncelikle yaşadıklarınıza çok üzüldüm umarım her şey sizin hayrınıza olacak şekilde yoluna girer şimdi gelelim söylemek istediklerime.
Onun ne kadar süzüldüğü kilo verdiği ne kadar üzüldüğü bu yaşadıklarınız arasında en önemsiz olan şey kendi kendinize vicdan yapmayın onu affedecek yol aramayın yada şöyle diyeyim size ben bu yaşadıklarımı hak ediyorum ben böyle bir hayata layığım diyebiliyorsanız kendinize devam edin ama yok ben değerliyim kimsenin bana böyle davranmasına müsade etmiyorum diyorsanız da yapacağınız şey apaçık ortada böyle bir kişiliğin asla düzeleceğine inanmayın o yalvarmalar yakarışlar sevgiden değil kendi ezik ve bozuk ruh halini birilerinin üzerinde kaba kuvvet kullanarak kendini güçlü kuvvetli hissetme çabası yani yalvarışları sevgiden değil birilerini kum torbası gibi kullanarak kendini tatmin etmesi ve bunu kimsenin kabul etmeyeceği ve hazır kabul edip gelen duran varken bunundan vazgeçmek istememesi. herkes yanılabilir hata yapabilir önemli olan hatada ısrarcı olup devam ettirmemektir. o üzüldü süzüldü diye sizin ölmeniz gerekmiyor. onu düzeltmek yada düzelmesini beklemek sizin göreviniz değil. tabi ki kimse size yapmanız gerekeni söyleyemez hayatınıza yön veremez bu sizin kendi vereceğiniz karar bu sizin hayatınız nasıl isterseniz öyle yaşarsınız durumun içindeyken olayları sağlıklı süzmek zordur biz sadece sizin anlattıklarınıza dayanarak dışardan görüneni istediğiniz üzerine söylüyoruz. hayat sizin karar sizin kendiniz için en iyi olanı sizden ve ebeveynlerinizden başka hiç kimse isteyemez bunları yaşarken sadece kendinizi değil anne ve babanızı da düşünün lütfen siz ve onları da böyle bir hayatı hak ediyor musunuz ? düşüneceğiniz şey elin oğlu kilo vermiş süzülmüş değil benim annem babam beni bu günler için mi yetiştirdi bunu duyarlarsa nasıl kahrolurlar olmalı. tabi bu tamamen benim kendi fikrim tekrar ediyorum kendi hayatınızla ilgili en iyi kararı yine siz bilirsiniz.
iyi ve mutlu günler dilerim size.

Hayla öyle adamın yanında mısınız nasıl bir insan eşinin annesine babasına küfür ediyor çok ayıp bir kayın peder nasıl gelinine yumruk kaldırır ALLAH yardım etsin

Ruh hastasiymis biriymiş

Hayla öyle adamın yanında mısınız nasıl bir insan eşinin annesine babasına küfür ediyor çok ayıp bir kayın peder nasıl gelinine yumruk kaldırır ALLAH yardım etsin5 aydır

Hayla öyle adamın yanında mısınız nasıl bir insan eşinin annesine babasına küfür ediyor çok ayıp bir kayın peder nasıl gelinine yumruk kaldırır ALLAH yardım etsin
4-5 aydır ayrıyım

şu yazdıklarınızı tamamen yabancı biri yazmış gibi bi okusanız; acaba neresinde acaba diyor bu kadın dersiniz, o kadar diyim, ne acabası arkadaşım, yoluna bak, sen çok daha güzel bir hayatı hakediyorsun! hep mutlu ol.

Yaşadıklarına çok üzüldüm ve zararın neresinden dönersen kardır demiş atalarımız . Umarım bundan sonra hakettiğiniz güzellikler sizi bulsun. Görünce affettim , aşkım depreşti vs demeyin sakın .
Boşanın ve yokunuza bakın

sağlıklı olmadığımı her mesajınızda belirtmişsiniz özenle :) sağlıklı kalmak yaşadıklarımdan sonra mümkün değil
Anneniz ile ilgili yorumlarınızı okudum. Amacım sizi incitmek ya da etiket yapıştırmak değil fikir vermek. :) Ben de bazı benzer şeyler yaşadım o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum.

yok siz gerçekten okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da ben anlatamadım dicem ama onlarca kişi anladı demek ki.. neyse teşekkürler
Benim anlama kıtlıgim yok ok onca yaşadığınız kötüye rağmen acabalarinizin olduğunu söyleyen sizsiniz düzelir mi diyen yine sizsiniz zayıflamış diyen sizsiniz Türkiye ye geleceğini size msj attığını kafanızın karıştığını söyleyen sizsiniz ben neyi anlamamissim pardon da neyse hayat sizin hayatınız ben size kötü bir yorum yapmadım tüm yaşadıklarınıza göre yorum yaptım keşke bana verdiğiniz tepkiyi size kötülük eden eşinize ve ailesine de verebilseydinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…