BİR YANIM BOŞAN DİYOR DİĞER YANIM ACABA

Haha canım ben özel hastanede sağlıkçıyım. Ameliyathane de çalışıyorum . Ameliyatlar dışında bolca vaktim oluyor .o süreler de KPSS çalışıyorum . her yere yetebiliyorum. Profilime girip bunları kurcaladığına göre vasıflı bir iş yapmak istemişsin ama olmadı
Keşke seninde bir vasfın olsaydı da dayak yerken , ailesi seni terbiye etmeye kalkarken gidecek yerim yok , ailen bana bakmıyor diye bahaneler üretip , ağlamak yerine o evden çıkabilseydin

ikiniz de aynı kapasitedesiniz hadi buradan arkadaş olun asosyalliğinizi kapamış olursunuz, umarım yaşadıklarımın %1ini yaşamazsınız, ben sizin kadar algıları kapalı davranamayacağım
Evett senin kafayla aynı çalışmıyor çünkü frenkanslarimiz uyuşmuyor terbiyesizlesme istersen senin yaşadığına sevinmiyorum önce bunu anla anlama yetenegin varsa tabii ben sana hakaret etmedim küfür etmedim sen kendi kendine anlamadan hadsizlik yapma saygısız önce kendine saygın olsun alıntı yapma bir daha

Benim davranışlarım da hislerim de ayrılmak, insan psikolojisi işte %1

siz psikoloji falan okusanıza, diğer arkadaş da öyle. harcanıyorsunuz burada. Vasıfsızlar sizi
ayyy güleyim şu yazdıklarının 3 de 1 ni kendin için yapmayi denesen zaten sana kötü bir yorum yapmadigimizi anlarsın psikoloji kitaplarını biz sana önerdik kötü olduk

kimsenin size bir daha bunları yaşatmasına izin vermeyin. parası pulu batsın. def edin gitsin

Kizim sen ne yaşadın böylece kusura bakma senin kocam da ailesi de tam srfsiz. Kendi şiddet uyguladığı yetmemiş babasi olacak deyyus el kaldırmış. Kendine hiç mi saygın yok a güzelim benim. Bırak Allah aşkına esin iyi biri olsa sana sahip cikardi ailesini falan dinlemezdi. Keske darp rapor vs alsaydın da donuna kadar alsaydın. Senin kocan sorunlu dövüp pişman oluyor normal davranış değil. Ve sen her affedisinde gene yapiyor ve yapacaktir

Yoruma emojiyi nasil birakiyorsunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…