myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.990
- 7.293
-
- Konu Sahibi nananawhatsmyname
gittiniz mi terapiste peki??2 psikoloğa gittim birisi erkekti ve direkt kaç yıllık mesleğimde hiç düzelen adam görmedim dedi, diğer kadın psikolog ise daha 1 yıllık evlisiniz aile terapisi önerdi
Hayatını kurtarmak ne zamandan beri gaddarlık olmuş? Onun sana yaptığı gaddarlık asıl.beynim de öyle diyor kalbim de gaddar olma diyo ay kendi kendimi yedim benim ki takıntı olmuş heralde. Bir de akrabalar ne der diye kasıyorum kendimi ama sözde kimsenin düşündüğü umrumda değil. akrabalarımla da görüşmem olur biter
babası psikopat olduğu için eşimde böyle mal olmuş belli ki, oğlunu gözümün önünde dövdü hem de fecii sonra ben buna çok ağladım ve babasına kızdığımı söyledim eşime, babam o döver dedi. mk delileriTühhh süzülmüş mü!
Sizi İyice değersizleştirmiş kendinizi unutturmuş. Size ne süzülürse süzülsün. Tokat atmış, aç açıkta bırakmış, ayrıca siz hayvan mısınız! Da afedersiniz terbiye veriyor babası. O baba zamanında oğluna verseymiş terbiyeyi.
Kendinize değer verin bu aileden oğluyla birlikte kurtulun.
Ailesi öyle yapıyor olsaydı babasına sana terbiye veriyor diye destek verir miydi?EŞİMDEN 6 KEZ TOKAT DA YEDİM, ANNEME KÜFÜRÜ DE DUYDUM, ANNEME BABAMA SESİNİ DE YÜKSELTTİ BAĞIRDI, NAMUSUMDAN BENDEN DEFALARCA ŞÜPHE ETTİ, EVLENDİK İLK GÜNDEN BERİ AİLESİYLE GECE YARIISNA KADAR TELEFONLARDA KONUŞTU BENİ TEK BIRAKTI, ONUN İÇİN ÜLKEMİ DEĞİŞTİRDİM EVDE TIKILI YAŞADIM, BABASI BANA YUMRUĞUNU KALDIRDI BABAM SANA TERBİYE VERİYO DEDİ, ANNESİ BABASI BENİM AİLEMLE TANIŞMAK DAHİ İSTEMEDİLER, 6 AY AİLESİNİN EVİNDE YAŞADIM O ODADA TOKAT DA ATTI BANA BAĞIRDI ÇAĞIRDI DA, EVE GEÇTİK SÜPÜRGESİZ ÜTÜSÜZ KOLTUK TAKIMI TABAK SETİ OLMADAN 6 AY YAŞADIM SESİMİ ÇIKARMADIM. DAHA ÇOK ŞEY VAR DA HANGİ BİRİNİ DİYEYİM. ÜLKEMDEYİM 4 AYDIR YANIMA BİLE GELMEDİ OYSAKİ HAVAALANINDA AĞLAMIŞTI BENDEN GİTME DİYE YALVARIYORDU HER TOKADINTAN SONRA YAPTIĞI GİBİ. ŞİMDİ BEN AYRILMAYA KESİN KARARLIYIM AMA İÇİM SIZLIYOR BUNLAR NEDEN BAŞIMA GELDİ VE ACABA AİLESİ Mİ ONU KÖTÜ BİR İNSAN YAPIYOR ACABA TEDAVİ GÖRSE DÜZELİR Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORÜM İÇİM SIZLIYOR, BUNU YAZDIĞIMDA TARİH 21.07.2022 VE 25.07.2022'DE DAVA AÇMAK İÇİN AV. İLE GÖRÜŞMEYE GİDİCEM AYAKLARIM GERİ GERİ GİDİYOR, KAHROLUYORUM YAŞADIKLARIM HİÇ HİÇ HİÇ NORMAL DEĞİL AMA ACABALAR BENİ DELİRTİYOR, BEN GİTTİKTEN SONRA 2-3 AYDA 7 KİLO VERMİŞ AİLESİYLE TARTIŞMIŞ SÜZÜLMÜŞ AMA SEVİYORUM DİYOR YA SADECE DİLİNDE, DAVRANIŞLARINDA HİÇ SEVGİ GÖRMEDİM.
***TÜM YORUMLARI OKUYACAĞIM LÜTFEN BANA MANEVİ DESTEK VERİN
başlarda anlaşmalı boşanallım hayatımdan sktr oluğ gitsin derken pazartesi günü çekişmeli için av ile görüşücemAilesi öyle yapıyor olsaydı babasına sana terbiye veriyor diye destek verir miydi?
Azıcık mantıklı olun lütfen
Yüksek bir tazminat alıp yolunuza bakın
Canım benim böyle sevgi olur mu ya? Yapma nolur.EŞİMDEN 6 KEZ TOKAT DA YEDİM, ANNEME KÜFÜRÜ DE DUYDUM, ANNEME BABAMA SESİNİ DE YÜKSELTTİ BAĞIRDI, NAMUSUMDAN BENDEN DEFALARCA ŞÜPHE ETTİ, EVLENDİK İLK GÜNDEN BERİ AİLESİYLE GECE YARIISNA KADAR TELEFONLARDA KONUŞTU BENİ TEK BIRAKTI, ONUN İÇİN ÜLKEMİ DEĞİŞTİRDİM EVDE TIKILI YAŞADIM, BABASI BANA YUMRUĞUNU KALDIRDI BABAM SANA TERBİYE VERİYO DEDİ, ANNESİ BABASI BENİM AİLEMLE TANIŞMAK DAHİ İSTEMEDİLER, 6 AY AİLESİNİN EVİNDE YAŞADIM O ODADA TOKAT DA ATTI BANA BAĞIRDI ÇAĞIRDI DA, EVE GEÇTİK SÜPÜRGESİZ ÜTÜSÜZ KOLTUK TAKIMI TABAK SETİ OLMADAN 6 AY YAŞADIM SESİMİ ÇIKARMADIM. DAHA ÇOK ŞEY VAR DA HANGİ BİRİNİ DİYEYİM. ÜLKEMDEYİM 4 AYDIR YANIMA BİLE GELMEDİ OYSAKİ HAVAALANINDA AĞLAMIŞTI BENDEN GİTME DİYE YALVARIYORDU HER TOKADINTAN SONRA YAPTIĞI GİBİ. ŞİMDİ BEN AYRILMAYA KESİN KARARLIYIM AMA İÇİM SIZLIYOR BUNLAR NEDEN BAŞIMA GELDİ VE ACABA AİLESİ Mİ ONU KÖTÜ BİR İNSAN YAPIYOR ACABA TEDAVİ GÖRSE DÜZELİR Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORÜM İÇİM SIZLIYOR, BUNU YAZDIĞIMDA TARİH 21.07.2022 VE 25.07.2022'DE DAVA AÇMAK İÇİN AV. İLE GÖRÜŞMEYE GİDİCEM AYAKLARIM GERİ GERİ GİDİYOR, KAHROLUYORUM YAŞADIKLARIM HİÇ HİÇ HİÇ NORMAL DEĞİL AMA ACABALAR BENİ DELİRTİYOR, BEN GİTTİKTEN SONRA 2-3 AYDA 7 KİLO VERMİŞ AİLESİYLE TARTIŞMIŞ SÜZÜLMÜŞ AMA SEVİYORUM DİYOR YA SADECE DİLİNDE, DAVRANIŞLARINDA HİÇ SEVGİ GÖRMEDİM.
Öncelikle kim hangi ülkede keşke onu da belirtseydiniz.EŞİMDEN 6 KEZ TOKAT DA YEDİM, ANNEME KÜFÜRÜ DE DUYDUM, ANNEME BABAMA SESİNİ DE YÜKSELTTİ BAĞIRDI, NAMUSUMDAN BENDEN DEFALARCA ŞÜPHE ETTİ, EVLENDİK İLK GÜNDEN BERİ AİLESİYLE GECE YARIISNA KADAR TELEFONLARDA KONUŞTU BENİ TEK BIRAKTI, ONUN İÇİN ÜLKEMİ DEĞİŞTİRDİM EVDE TIKILI YAŞADIM, BABASI BANA YUMRUĞUNU KALDIRDI BABAM SANA TERBİYE VERİYO DEDİ, ANNESİ BABASI BENİM AİLEMLE TANIŞMAK DAHİ İSTEMEDİLER, 6 AY AİLESİNİN EVİNDE YAŞADIM O ODADA TOKAT DA ATTI BANA BAĞIRDI ÇAĞIRDI DA, EVE GEÇTİK SÜPÜRGESİZ ÜTÜSÜZ KOLTUK TAKIMI TABAK SETİ OLMADAN 6 AY YAŞADIM SESİMİ ÇIKARMADIM. DAHA ÇOK ŞEY VAR DA HANGİ BİRİNİ DİYEYİM. ÜLKEMDEYİM 4 AYDIR YANIMA BİLE GELMEDİ OYSAKİ HAVAALANINDA AĞLAMIŞTI BENDEN GİTME DİYE YALVARIYORDU HER TOKADINTAN SONRA YAPTIĞI GİBİ. ŞİMDİ BEN AYRILMAYA KESİN KARARLIYIM AMA İÇİM SIZLIYOR BUNLAR NEDEN BAŞIMA GELDİ VE ACABA AİLESİ Mİ ONU KÖTÜ BİR İNSAN YAPIYOR ACABA TEDAVİ GÖRSE DÜZELİR Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORÜM İÇİM SIZLIYOR, BUNU YAZDIĞIMDA TARİH 21.07.2022 VE 25.07.2022'DE DAVA AÇMAK İÇİN AV. İLE GÖRÜŞMEYE GİDİCEM AYAKLARIM GERİ GERİ GİDİYOR, KAHROLUYORUM YAŞADIKLARIM HİÇ HİÇ HİÇ NORMAL DEĞİL AMA ACABALAR BENİ DELİRTİYOR, BEN GİTTİKTEN SONRA 2-3 AYDA 7 KİLO VERMİŞ AİLESİYLE TARTIŞMIŞ SÜZÜLMÜŞ AMA SEVİYORUM DİYOR YA SADECE DİLİNDE, DAVRANIŞLARINDA HİÇ SEVGİ GÖRMEDİM.
gaddarlık hissi şuradan geliyor ailesi yüzünden bu böyle mal çünkü sevgisiz ve dışlanmış bir şekilde büyümüş ve hala da öyle dışlanıyor nyse ben de onu kurtarabilirim bu sevgisizlikten diye düşünüyordum acıyorum ona o yüzden onu bırakırsam yardıma muhtaç birini bırakmaktaki gibi gaddarlıkHayatını kurtarmak ne zamandan beri gaddarlık olmuş? Onun sana yaptığı gaddarlık asıl.
Dünyanın travmasını aşağalanmasını bırakmış sizebaşlarda anlaşmalı boşanallım hayatımdan sktr oluğ gitsin derken pazartesi günü çekişmeli için av ile görüşücem
Kanıtın yoksa çekişmeli tavsiye etmem. Çekişmeli boşanma en az 2-3 yıl sürer. 1 yıllık evlilik için 3 yıl boşanma çok değil mi? Daha çok gençsin, 26sın sanırım.anlaşmalıyla tek celsede hallet önüne bak derim.başlarda anlaşmalı boşanallım hayatımdan sktr oluğ gitsin derken pazartesi günü çekişmeli için av ile görüşücem
Kimseyi umursama boşan kurtul, sana değer veren düzgün biri ile ol hayatını mahvetme...beynim de öyle diyor kalbim de gaddar olma diyo ay kendi kendimi yedim benim ki takıntı olmuş heralde. Bir de akrabalar ne der diye kasıyorum kendimi ama sözde kimsenin düşündüğü umrumda değil. akrabalarımla da görüşmem olur biter
ürdün,Öncelikle kim hangi ülkede keşke onu Ca belirtseydiniz.
Yazdıklarınızdan barışacakmışsınız gibi bi izlenim aldım ama dışardan geleceğiniz o kadar net ki. Barıştıktan kısa bir süre hamilelik, hamileyken dozu artan bir şiddet, lohusalıkta korkunç bir kaynana baskısı, bir çocukla hiç bir yere sığamayıp daha da mecbur bi şekilde katlanma….
Umarım kendinize bu kaderi layık görmezsiniz
Kanıtın yoksa çekişmeli tavsiye etmem. Çekişmeli boşanma en az 2-3 yıl sürer. 1 yıllık evlilik için 3 yıl boşanma çok değil mi? Daha çok gençsin, 26sın sanırım.anlaşmalıyla tek celsede hallet önüne bak
darp raporu şahitler ses kayıtları vs varKanıtın yoksa çekişmeli tavsiye etmem. Çekişmeli boşanma en az 2-3 yıl sürer. 1 yıllık evlilik için 3 yıl boşanma çok değil mi? Daha çok gençsin, 26sın sanırım.anlaşmalıyla tek celsede hallet önüne bak derim.
Ayrılmamak için adamın her hareketinden anlam çıkarmaya çalışmayın bu adamdan size koca olmazEŞİMDEN 6 KEZ TOKAT DA YEDİM, ANNEME KÜFÜRÜ DE DUYDUM, ANNEME BABAMA SESİNİ DE YÜKSELTTİ BAĞIRDI, NAMUSUMDAN BENDEN DEFALARCA ŞÜPHE ETTİ, EVLENDİK İLK GÜNDEN BERİ AİLESİYLE GECE YARIISNA KADAR TELEFONLARDA KONUŞTU BENİ TEK BIRAKTI, ONUN İÇİN ÜLKEMİ DEĞİŞTİRDİM EVDE TIKILI YAŞADIM, BABASI BANA YUMRUĞUNU KALDIRDI BABAM SANA TERBİYE VERİYO DEDİ, ANNESİ BABASI BENİM AİLEMLE TANIŞMAK DAHİ İSTEMEDİLER, 6 AY AİLESİNİN EVİNDE YAŞADIM O ODADA TOKAT DA ATTI BANA BAĞIRDI ÇAĞIRDI DA, EVE GEÇTİK SÜPÜRGESİZ ÜTÜSÜZ KOLTUK TAKIMI TABAK SETİ OLMADAN 6 AY YAŞADIM SESİMİ ÇIKARMADIM. DAHA ÇOK ŞEY VAR DA HANGİ BİRİNİ DİYEYİM. ÜLKEMDEYİM 4 AYDIR YANIMA BİLE GELMEDİ OYSAKİ HAVAALANINDA AĞLAMIŞTI BENDEN GİTME DİYE YALVARIYORDU HER TOKADINTAN SONRA YAPTIĞI GİBİ. ŞİMDİ BEN AYRILMAYA KESİN KARARLIYIM AMA İÇİM SIZLIYOR BUNLAR NEDEN BAŞIMA GELDİ VE ACABA AİLESİ Mİ ONU KÖTÜ BİR İNSAN YAPIYOR ACABA TEDAVİ GÖRSE DÜZELİR Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORÜM İÇİM SIZLIYOR, BUNU YAZDIĞIMDA TARİH 21.07.2022 VE 25.07.2022'DE DAVA AÇMAK İÇİN AV. İLE GÖRÜŞMEYE GİDİCEM AYAKLARIM GERİ GERİ GİDİYOR, KAHROLUYORUM YAŞADIKLARIM HİÇ HİÇ HİÇ NORMAL DEĞİL AMA ACABALAR BENİ DELİRTİYOR, BEN GİTTİKTEN SONRA 2-3 AYDA 7 KİLO VERMİŞ AİLESİYLE TARTIŞMIŞ SÜZÜLMÜŞ AMA SEVİYORUM DİYOR YA SADECE DİLİNDE, DAVRANIŞLARINDA HİÇ SEVGİ GÖRMEDİM.
öyle yapıcam da kendimi çok yalnız hissediyorum, manevi destek yok ailemdenKimseyi umursama boşan kurtul, sana değer veren düzgün biri ile ol hayatını mahvetme...
aynen her hareketinden olumlu bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum, çok iyi tespit ettiniz ciddenAyrılmamak için adamın her hareketinden anlam çıkarmaya çalışmayın bu adamdan size koca olmaz
Şiddet gördüğünüz adamla evli kalmayın bi zahmet
Sen önce kendini kurtar.gaddarlık hissi şuradan geliyor ailesi yüzünden bu böyle mal çünkü sevgisiz ve dışlanmış bir şekilde büyümüş ve hala da öyle dışlanıyor nyse ben de onu kurtarabilirim bu sevgisizlikten diye düşünüyordum acıyorum ona o yüzden onu bırakırsam yardıma muhtaç birini bırakmaktaki gibi gaddarlık
Sende kavgalı gürültülü bir ortamda büyümüşsün, ama o bundan sonra karımı çok huzurlu bir ortamda yaşatacağım demiş mi mesela? Ayrıca kimseyi kurtarman gerekmiyor. Sen onun süperkahramanı değilsin.gaddarlık hissi şuradan geliyor ailesi yüzünden bu böyle mal çünkü sevgisiz ve dışlanmış bir şekilde büyümüş ve hala da öyle dışlanıyor nyse ben de onu kurtarabilirim bu sevgisizlikten diye düşünüyordum acıyorum ona o yüzden onu bırakırsam yardıma muhtaç birini bırakmaktaki gibi gaddarlık
Biz bir öğretmenimiz vardı ortaokulda. Derdi ki anasının babasının avutamadığını ben mi avutacağım. Çok doğru siz mi bunu düzelteceksiniz sanmam önünüze bakınbabası psikopat olduğu için eşimde böyle mal olmuş belli ki, oğlunu gözümün önünde dövdü hem de fecii sonra ben buna çok ağladım ve babasına kızdığımı söyledim eşime, babam o döver dedi. mk delileri
yaaa aklım aynen öyle diyor ama ona acıyorum işteeeeeeee ama o bana bir saniye acımadı o ayrıBiz bir öğretmenimiz vardı ortaokulda. Derdi ki anasının babasının avutamadığını ben mi avutacağım. Çok doğru siz mi bunu düzelteceksiniz sanmam önünüze bakın