BİR YANIM BOŞAN DİYOR DİĞER YANIM ACABA

Hayatını kurtarmak ne zamandan beri gaddarlık olmuş? Onun sana yaptığı gaddarlık asıl.

babası psikopat olduğu için eşimde böyle mal olmuş belli ki, oğlunu gözümün önünde dövdü hem de fecii sonra ben buna çok ağladım ve babasına kızdığımı söyledim eşime, babam o döver dedi. mk delileri

Ailesi öyle yapıyor olsaydı babasına sana terbiye veriyor diye destek verir miydi?
Azıcık mantıklı olun lütfen
Yüksek bir tazminat alıp yolunuza bakın

Ailesi öyle yapıyor olsaydı babasına sana terbiye veriyor diye destek verir miydi?
Azıcık mantıklı olun lütfen
Yüksek bir tazminat alıp yolunuza bakın
başlarda anlaşmalı boşanallım hayatımdan sktr oluğ gitsin derken pazartesi günü çekişmeli için av ile görüşücem

Canım benim böyle sevgi olur mu ya? Yapma nolur.

Öncelikle kim hangi ülkede keşke onu da belirtseydiniz.
Yazdıklarınızdan barışacakmışsınız gibi bi izlenim aldım ama dışardan geleceğiniz o kadar net ki. Barıştıktan kısa bir süre hamilelik, hamileyken dozu artan bir şiddet, lohusalıkta korkunç bir kaynana baskısı, bir çocukla hiç bir yere sığamayıp daha da mecbur bi şekilde katlanma….
Umarım kendinize bu kaderi layık görmezsiniz

Hayatını kurtarmak ne zamandan beri gaddarlık olmuş? Onun sana yaptığı gaddarlık asıl.
gaddarlık hissi şuradan geliyor ailesi yüzünden bu böyle mal çünkü sevgisiz ve dışlanmış bir şekilde büyümüş ve hala da öyle dışlanıyor nyse ben de onu kurtarabilirim bu sevgisizlikten diye düşünüyordum acıyorum ona o yüzden onu bırakırsam yardıma muhtaç birini bırakmaktaki gibi gaddarlık

başlarda anlaşmalı boşanallım hayatımdan sktr oluğ gitsin derken pazartesi günü çekişmeli için av ile görüşücem
Dünyanın travmasını aşağalanmasını bırakmış size
Yanına kar kalmasın.
Bu tiplerin canı sadece parayla yanar.
Siz ağlıyor sızlıyor dersiniz bir bakmışsınız iki aya kalmadan nişanlanmış

Kanıtın yoksa çekişmeli tavsiye etmem. Çekişmeli boşanma en az 2-3 yıl sürer. 1 yıllık evlilik için 3 yıl boşanma çok değil mi? Daha çok gençsin, 26sın sanırım.anlaşmalıyla tek celsede hallet önüne bak derim.

Kimseyi umursama boşan kurtul, sana değer veren düzgün biri ile ol hayatını mahvetme...

ürdün,
pazartesi görüşmeye gidiyorum av. ile dışardan kararım kesin ben burada bu yazıyı paylaştım çünkü ailemden tam bir destek göremiyorum arkadaşalrımı kaybettim o mal yüzünden o yüzden buradaki her yorum benim için çok kıymetli.ÇOK

darp raporu şahitler ses kayıtları vs var

Ayrılmamak için adamın her hareketinden anlam çıkarmaya çalışmayın bu adamdan size koca olmaz
Şiddet gördüğünüz adamla evli kalmayın bi zahmet

Sen önce kendini kurtar.
Ailesinin adam edemediklerini sanki superwomenmiş gibi düzelteceklerine kanaat etmeleri de beni benden alıyor.
40 yıllık psikolog gibi nedense sevgiyle sürekli birilerini iyileştirebileceklerine inanıyorlar.
aileleri, gururları, yedikleri küfürler (belki kendine küfür ettirmesi ona bir şey gelmeyebilir) ama ailelere ?
Anamıza şerefsizin biri orospu dese, hehehehe kocamın psikolojisi bozuk onu iyileştirecegim hem olsun onun orospu demesiyle anam orospu olmuyor deyip geçecek miyiz ne yani ?
Evlendikten sonra böyle oldu demeyin.
İllaki belliydi, ama sizi cezbetmiş ille de evlenecegim düttürüsü.

Sende kavgalı gürültülü bir ortamda büyümüşsün, ama o bundan sonra karımı çok huzurlu bir ortamda yaşatacağım demiş mi mesela? Ayrıca kimseyi kurtarman gerekmiyor. Sen onun süperkahramanı değilsin.

Biz bir öğretmenimiz vardı ortaokulda. Derdi ki anasının babasının avutamadığını ben mi avutacağım. Çok doğru siz mi bunu düzelteceksiniz sanmam önünüze bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…