BİR YANIM BOŞAN DİYOR DİĞER YANIM ACABA

EŞİMDEN 6 KEZ TOKAT DA YEDİM, ANNEME KÜFÜRÜ DE DUYDUM, ANNEME BABAMA SESİNİ DE YÜKSELTTİ BAĞIRDI, NAMUSUMDAN BENDEN DEFALARCA ŞÜPHE ETTİ, EVLENDİK İLK GÜNDEN BERİ AİLESİYLE GECE YARIISNA KADAR TELEFONLARDA KONUŞTU BENİ TEK BIRAKTI, ONUN İÇİN ÜLKEMİ DEĞİŞTİRDİM EVDE TIKILI YAŞADIM, BABASI BANA YUMRUĞUNU KALDIRDI BABAM SANA TERBİYE VERİYO DEDİ, ANNESİ BABASI BENİM AİLEMLE TANIŞMAK DAHİ İSTEMEDİLER, 6 AY AİLESİNİN EVİNDE YAŞADIM O ODADA TOKAT DA ATTI BANA BAĞIRDI ÇAĞIRDI DA, EVE GEÇTİK SÜPÜRGESİZ ÜTÜSÜZ KOLTUK TAKIMI TABAK SETİ OLMADAN 6 AY YAŞADIM SESİMİ ÇIKARMADIM. DAHA ÇOK ŞEY VAR DA HANGİ BİRİNİ DİYEYİM. ÜLKEMDEYİM 4 AYDIR YANIMA BİLE GELMEDİ OYSAKİ HAVAALANINDA AĞLAMIŞTI BENDEN GİTME DİYE YALVARIYORDU HER TOKADINTAN SONRA YAPTIĞI GİBİ. ŞİMDİ BEN AYRILMAYA KESİN KARARLIYIM AMA İÇİM SIZLIYOR BUNLAR NEDEN BAŞIMA GELDİ VE ACABA AİLESİ Mİ ONU KÖTÜ BİR İNSAN YAPIYOR ACABA TEDAVİ GÖRSE DÜZELİR Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORÜM İÇİM SIZLIYOR, BUNU YAZDIĞIMDA TARİH 21.07.2022 VE 25.07.2022'DE DAVA AÇMAK İÇİN AV. İLE GÖRÜŞMEYE GİDİCEM AYAKLARIM GERİ GERİ GİDİYOR, KAHROLUYORUM YAŞADIKLARIM HİÇ HİÇ HİÇ NORMAL DEĞİL AMA ACABALAR BENİ DELİRTİYOR, BEN GİTTİKTEN SONRA 2-3 AYDA 7 KİLO VERMİŞ AİLESİYLE TARTIŞMIŞ SÜZÜLMÜŞ AMA SEVİYORUM DİYOR YA SADECE DİLİNDE, DAVRANIŞLARINDA HİÇ SEVGİ GÖRMEDİM.
***TÜM YORUMLARI OKUYACAĞIM LÜTFEN BANA MANEVİ DESTEK VERİN
Böyle bir adam için dünyayı karşınıza alsanız değer.
Aşk sevgi kolay bulunmuyor hanımefendi.
Süzülmüş,7 kilo vermiş bunlar çok ağır şeyler.
Birkaç tokat ne olacak yarın bir gün daha çok şeyler yapar döver birkaç yerinizi kırar belki öldürür...
Olur böyle şeyler.
Gidin sımsıkı sarılın hayatınızın aşkına.

Hanımefendi niye bağırıyorsunuz?

Tedavi görünce düzelmez bu, ailesi de kötü yapmıyor zorla, adamın derdi zoru sizle, sizi sevmiyor saygı duymuyor değer vermiyor. Bunu bilin de , boşanın ya da boşanmayın sizin karar vereceğiniz şey.
ya güldürdünüz beni teşekkür ederim cevabınız için de, bağırmıyorum ya ofiste hem iş yapıyordum hem burada konu yazıyordum öyle oldu ama bakın şimdi çok sakinim minik harflerle yazıyorum :)

gaddarlık hissi şuradan geliyor ailesi yüzünden bu böyle mal çünkü sevgisiz ve dışlanmış bir şekilde büyümüş ve hala da öyle dışlanıyor nyse ben de onu kurtarabilirim bu sevgisizlikten diye düşünüyordum acıyorum ona o yüzden onu bırakırsam yardıma muhtaç birini bırakmaktaki gibi gaddarlık
Adam halinden memnun, yardım istemiyor sizden, zaten yardıma da ihtiyacı yok. Yardıma ihtiyacı olan sizsiniz.

Böyle bir adam için dünyayı karşınıza alsanız değer.
Aşk sevgi kolay bulunmuyor hanımefendi.
Süzülmüş,7 kilo vermiş bunlar çok ağır şeyler.
Birkaç tokat ne olacak yarın bir gün daha çok şeyler yapar döver birkaç yerinizi kırar belki öldürür...
Olur böyle şeyler.
Gidin sımsıkı sarılın hayatınızın aşkına.
güzel ve iğneleyici yorumunuz kafamdan aşağı dökülen soğuk su ektisi yarattı teşekkürler

yardım istiyordu ama sonra drama yaptım dedi. ulan hem o kadar zulmediyosun hem boşanmak istemiyorsun tam deli bu başka hangi sıfatla tanımlayabilirim
Drama yaptım demedikçe yardıma ihtiyacı olmadığını anlayamadınız mı? Adam ayağının altına almış çiğnemiş de çiğnemiş, bunun nesinin yardıma ihtiyacı var? Ağızdan çıkan her lafa inanmayın.

bu mutluluk dolu hayatiniz kimseye nasip olmaz, oyle siki siki tutunun ki sevginiz askiniz buyusun cocuk olsun duzelir.

Insanlarin kitlesel delilik yasadigini dusunuyorum artik bu yuzden ben diger yaninizi destekliyorum, bunu hak ediyorsunuz.
ne kadar kötü kalpli birisiniz demek onu hak ediyorum.
ben çocukluk travmaalrımdan dolayı bu şekilde sağlıklı düşünemediğimin bilincindeyken siz BUNU HAK EDİYORSUNUZ yazarak kendinizi kitlesel delilerin içinden çekip çıkarıyorsunuz öyle mi
hey maşallah o kafanızın güle güle ekmeğini yiyin

gaddarlık hissi şuradan geliyor ailesi yüzünden bu böyle mal çünkü sevgisiz ve dışlanmış bir şekilde büyümüş ve hala da öyle dışlanıyor nyse ben de onu kurtarabilirim bu sevgisizlikten diye düşünüyordum acıyorum ona o yüzden onu bırakırsam yardıma muhtaç birini bırakmaktaki gibi gaddarlık
Ailesinin ezdiği erkek genel olarakta karısını ezer. Ailesine sesi çıkmayınca gücünün yetebileceği tek kişi karısı olur. Çok nadirdir ailem değer vermiyor diye karısının kıymetini bilen. Hatta kendisi ailesine yaranmak için karısını ezmekle bile kalmaz harcamaya çalışır ailesi için. Ailesinin ezdiği erkeğe acımayacaksın yoksa acınacak hale düşersin. Kadir kıymet bilen herif azdır çünkü.

Acaba diyen kisminizin neden acaba dediğini pek göremedim .hani ortada çocuk olsa insan yine bir nebze acaba der de yok anladığım kadarıyla.alişkanlik seninki.bir adım atacaksın ve onun neler getireceğini bilmediğin bir bilinmezlik korkusu ...bide çok emek vermiş alttan almış fedakarlık yapmışsın hakkettigim bunlar değildi düşüncesi ..bunlar büyük olasılıkla sendeki acaba hissinin karşılığı .sana tek tavsiye yükünden kurtul boşan .acaba diyecek birşey yokki ortada

offf kaç yıldır takip ediyorum bu siteyi her konun altında böyle sizin gibi parazitler çıkar sinir olurdum onlara ohh ben de çıkmadı o parazitlerden dedim ama o eksikliği siz kapadınız teşekkürler. Tamam ingilizce biiliyorsunuz ve aslında ben f*ck yazdım kimse anlamasın diye siz de süper dehşet ingilizce seviyenizle anladınız tüm planlarım suya düştü :KK43:
Sana bir şey diyecektim ama ona bile değmezsin!

Ailesinin ezdiği erkek genel olarakta karısını ezer. Ailesine sesi çıkmayınca gücünün yetebileceği tek kişi karısı olur. Çok nadirdir ailem değer vermiyor diye karısının kıymetini bilen. Hatta kendisi ailesine yaranmak için karısını ezmekle bile kalmaz harcamaya çalışır ailesi için. Ailesinin ezdiği erkeğe acımayacaksın yoksa acınacak hale düşersin. Kadir kıymet bilen herif azdır çünkü.
ben bunu çok geç anladım ve o hayatı yaşarken bile idrak etmek çok zor. siz nasıl idrak ettiniz benzer bir şey mi yaşadınız?
bir de böyle bir şey okumuştum erkek ailesi tarafından sevilmez ve karısı erkeği çok sever ancak erkek kendini sevilmeye değer görmez ve karısı onu sevdiği için aa bak bu kadın benm gibi değersiz birini seviyor demek ki bu kadın da sevilmeye değmez. diye hareket edermiş

CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, ANNEM DE BABAMA YILLARCA KATLANDI BEN DE SANIRIM PSİKOLOJİK OLARAK BUNU DENEMEYE ÇALIŞTIM KENDİMCE, 16 AY BOYUNCA.. ŞU AN İŞE GİRDİM YENİ KARİYER HEDEFLERİ BELİRLEDİM HER ŞEY ÇOK ÇOK İYİ AMA AİLEM DESTEK OLMUYOR BANA EV KARMAŞA İÇİNDE SÜREKLİ BEN KULAKLARIMI TIKASAM DA NEGATİF DUYGULARIN ESİRİ OLDUĞUMDA ACABA DENESEK Mİ DÜZELİR Mİ VS DÜŞÜNÜYORUM AMA BİLİYORUM Kİ ASLA DÜZELMEZ. KALBİMLE BEYNİM ÇATIŞIYOR OLAN BANA OLUYOR
Ailenden kaçipta o adama sığınma.buyuk hata yaparsın .dik durmaya calis tüm bu karmaşada .işine odaklan .kendine kalan vakit i geçireceğin uğraş bul .kurs kitap okuma falan..mümkün oldukça ailenin negatif enerjisini almamaya uzak durmaya calis düzenini oturttuktan sonra ayrı eve bile çık .ama o adama dönme

ben bunu çok geç anladım ve o hayatı yaşarken bile idrak etmek çok zor. siz nasıl idrak ettiniz benzer bir şey mi yaşadınız?
bir de böyle bir şey okumuştum erkek ailesi tarafından sevilmez ve karısı erkeği çok sever ancak erkek kendini sevilmeye değer görmez ve karısı onu sevdiği için aa bak bu kadın benm gibi değersiz birini seviyor demek ki bu kadın da sevilmeye değmez. diye hareket edermiş
Yok bizzat ben yaşamadım ama yaşayanı çok gördüm maalesef. Haklısınız belki yaşarken idrak etmek zor ama dışardaki gözler daha net olup biteni görüyor. Dediğiniz gibi olabilir. Sizde artık idrak aşamasını tamamladığınız için sıra bu heriften kurtulma aşamasına gelmiş. Dik durmalı ve kangren yeri kesip atmalısınız.

EŞİMDEN 6 KEZ TOKAT DA YEDİM, ANNEME KÜFÜRÜ DE DUYDUM, ANNEME BABAMA SESİNİ DE YÜKSELTTİ BAĞIRDI, NAMUSUMDAN BENDEN DEFALARCA ŞÜPHE ETTİ, EVLENDİK İLK GÜNDEN BERİ AİLESİYLE GECE YARIISNA KADAR TELEFONLARDA KONUŞTU BENİ TEK BIRAKTI, ONUN İÇİN ÜLKEMİ DEĞİŞTİRDİM EVDE TIKILI YAŞADIM, BABASI BANA YUMRUĞUNU KALDIRDI BABAM SANA TERBİYE VERİYO DEDİ, ANNESİ BABASI BENİM AİLEMLE TANIŞMAK DAHİ İSTEMEDİLER, 6 AY AİLESİNİN EVİNDE YAŞADIM O ODADA TOKAT DA ATTI BANA BAĞIRDI ÇAĞIRDI DA, EVE GEÇTİK SÜPÜRGESİZ ÜTÜSÜZ KOLTUK TAKIMI TABAK SETİ OLMADAN 6 AY YAŞADIM SESİMİ ÇIKARMADIM. DAHA ÇOK ŞEY VAR DA HANGİ BİRİNİ DİYEYİM. ÜLKEMDEYİM 4 AYDIR YANIMA BİLE GELMEDİ OYSAKİ HAVAALANINDA AĞLAMIŞTI BENDEN GİTME DİYE YALVARIYORDU HER TOKADINTAN SONRA YAPTIĞI GİBİ. ŞİMDİ BEN AYRILMAYA KESİN KARARLIYIM AMA İÇİM SIZLIYOR BUNLAR NEDEN BAŞIMA GELDİ VE ACABA AİLESİ Mİ ONU KÖTÜ BİR İNSAN YAPIYOR ACABA TEDAVİ GÖRSE DÜZELİR Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORÜM İÇİM SIZLIYOR, BUNU YAZDIĞIMDA TARİH 21.07.2022 VE 25.07.2022'DE DAVA AÇMAK İÇİN AV. İLE GÖRÜŞMEYE GİDİCEM AYAKLARIM GERİ GERİ GİDİYOR, KAHROLUYORUM YAŞADIKLARIM HİÇ HİÇ HİÇ NORMAL DEĞİL AMA ACABALAR BENİ DELİRTİYOR, BEN GİTTİKTEN SONRA 2-3 AYDA 7 KİLO VERMİŞ AİLESİYLE TARTIŞMIŞ SÜZÜLMÜŞ AMA SEVİYORUM DİYOR YA SADECE DİLİNDE, DAVRANIŞLARINDA HİÇ SEVGİ GÖRMEDİM.
***TÜM YORUMLARI OKUYACAĞIM LÜTFEN BANA MANEVİ DESTEK VERİN
Kadinlar çok duygusaldir. Bu yuzden bu kadar hakarete şiddete ragmen onun zayiflamasina, goz yaşina aciyorsun. Burda çok konu okudum. Cok kadinin da evden gidememe sebebi nedir biliyor musun? Beni soverdi, doverdi ama sonra ağlardi derler. O kadar kalbimiz hassas ki şiddeti es geçip arkasindaki sahte timsah gozyaşlarini goruyoruz. Aciyoruz. Peki soruyorum. O sana acidi mi? Sevgi gormedigin evliligi devam ettirmekde amacin nedir? Evlilik Mutlu olmak, beraber sevgiyle uyumak degil mi? Yoksa sadece omrunjn kalan yarisini nasil olursa olsun biriyle geçirmekmidir? Burda onu yap bunu yap demekle olmuyor. Kendin düşün. Hayatinla oynama. Şiddet, kufur, hakaret bunlara ugrayan ve affeden insanin kendine degeri sifir bile degildir.

CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, ANNEM DE BABAMA YILLARCA KATLANDI BEN DE SANIRIM PSİKOLOJİK OLARAK BUNU DENEMEYE ÇALIŞTIM KENDİMCE, 16 AY BOYUNCA.. ŞU AN İŞE GİRDİM YENİ KARİYER HEDEFLERİ BELİRLEDİM HER ŞEY ÇOK ÇOK İYİ AMA AİLEM DESTEK OLMUYOR BANA EV KARMAŞA İÇİNDE SÜREKLİ BEN KULAKLARIMI TIKASAM DA NEGATİF DUYGULARIN ESİRİ OLDUĞUMDA ACABA DENESEK Mİ DÜZELİR Mİ VS DÜŞÜNÜYORUM AMA BİLİYORUM Kİ ASLA DÜZELMEZ. KALBİMLE BEYNİM ÇATIŞIYOR OLAN BANA OLUYOR
Ailenden kaçipta o adama sığınma.buyuk hata yaparsın .dik durmaya calis tüm bu karmaşada .işine odaklan .kendine kalan vakit i geçireceğin uğraş bul .kurs kitap okuma falan..mümkün oldukça ailenin negatif enerjisini almamaya uzak durmaya calis düzenini oturttuktan sonra ayrı eve bile çık .ama o adama

X