Bir hatami yaptim yaptiysamda bedeli cok agir :(

sizinki farklı düşünce mi yoksa kendini övüp anneliğini yüceltip sorunlu bir hamilelik yaşayan ruh sağlığı alt üst olan bir hemcinsinizi vicdansızca eleştirmek mi?
Ruh sagligi felan altust degil. Ruh sagligi alt ust olan o kucuk cocuklar. Koskoca kadin akli basinda hareket etsin. Iyi valla dogur dogur sonra agla bakamiyorum kime gondersem diye. Yol gosteriyoruz iste. Gitsin cocuklarinin yanina..

İnsan kendi yaşamını tayin edemediğine göre doğum denen olguda kaderinde eli var. Misal ela sen kendi arzu ve isteğinle mi doğdun???
Başkalarının fikirlerine saygı duymaktan bahsetmişsin ama sen başkalarının hayatlarına karatlarına ve yaşantılarına saygı duymaktan acizsinki böyle yorumlar yapabiliyorsun.
Ama sanada kızmasın kimse ya sorunlu bi çocukluk dönemin oldu ya da ailevi sorunların önyargı oluşmuş sende de belliki.
Hayat bu dünyanın kuyruğu uzun kimin ne yaşayacağı hiç ama hiç belli olmaz. İnsanın ağzından çıkan dilinden dökülen her söz çıkar gider evreni dolaşır gelir sahibini bulur bu kadar cüretkar olmanın gereği yok.
Sevgili konu sahibesi;
allah sabır sağlık sıhhat irade versin sanada güzel günler zor anlardan sonra gelir sabret . Muhakkak her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Bak üçüncü kez cennet ayaklarının altına seriliyor. Teslim ve tevekkül yolun olsun canım benim herşey gönlünce olsun..

Ruh sagligi felan altust degil. Ruh sagligi alt ust olan o kucuk cocuklar. Koskoca kadin akli basinda hareket etsin. Iyi valla dogur dogur sonra agla bakamiyorum kime gondersem diye. Yol gosteriyoruz iste. Gitsin cocuklarinin yanina..

gidebilse gider zaten değil mi?

iyi günler.

Hmm cok iyi yapmissin cocuklari gondermekle desem psikolojim duzgun mu demek oluyo valla komiksiniz yaa hele su psikolog kesilenler beni benden aliyo. Psikologim 5 seansta cozemedigini cozuyosunuz massallahh akilli hanimlalr

Evet katiliyorum. Mesela baskalarinin farkli duauncelerine anlayis gostermek cok onemli
Bende cocuklari göndermesini dogru bulmuyorum ama sizin gibi agir düsünmüyorum... Hamile diye birakmamis cocuklarini, riskli bi hamilelik gecirdigi icin birakmis, yani hasta, rahatsizligi var ve bebeginin hayati söz konusu, bunu anlamak bukadar zormu size?
Konu sahibi acaba KV yi yaniniza getiremezmisiniz? Böylece evlatlarinizdan ayri kalmazsiniz ve sizede iyi moral olur... Hem korkutmak istemem ama cocuklari binbir bahaneyle sonra yaniniza vermeye bilirler, esinizde bu konuda cok ilimli zaten... Allah yardimciniz olsun, insallah herseyi güzelce atlatirsiniz...

Benimde soyledigim aynen bu. Gondermek medir yani. Kv cagirir yanina kendisi gider yardimci tutar cook secenek var cookk. Kolaya kacmak rahat tabi. Yazik cocuklara cokk yazik 2.5 3.5 yaslarinda ben sadece onlara aciyorumm sadece

Algıda
Hmm cok iyi yapmissin cocuklari gondermekle desem psikolojim duzgun mu demek oluyo valla komiksiniz yaa hele su psikolog kesilenler beni benden aliyo. Psikologim 5 seansta cozemedigini cozuyosunuz massallahh akilli hanimlalr
Algıda seçiciliğin bu kadarı pess :)))
O kadar cümle içinden bunları mı alındınız üzerinize.. İnşallah diğer seanslarda çözüme ulaşırsınız kardeşim o halde ..

Benimde soyledigim aynen bu. Gondermek medir yani. Kv cagirir yanina kendisi gider yardimci tutar cook secenek var cookk. Kolaya kacmak rahat tabi. Yazik cocuklara cokk yazik 2.5 3.5 yaslarinda ben sadece onlara aciyorumm sadece
Yurtdisinda kaliyormus, öyle ha diyince istedigini yanina alamiyorsun, bakicida parasiz olacak bi is degil belki durumlari yok, ama belkide o psikolojiyle bunlari düsünemedi, eside üstüne gelince kabul etti, yani sizin dediginiz icin keyfi bisey degil, belki esi icin gecerli bu tabir ama bebeginin ne olacagini bilmeyen konusahibi icin degil...

Ne biliyorsun psikolojilerinin alt üst olduğunu?
Millet psikolog kesiliyor sen de pedagog herhalde.
Belki sürekli sıkıntılı, sinirli, hamile ve hasta bir anne yoğun bir babadan daha çekici gelmiştir babaanne yanında kalmak, onlarla ilgilenen insanların olması. Tatil gibi görüyorlar belki?

Arkadasi n konusunu dikkatle okumadiniz sanırım son bebek spiral varken olmuş Allahın takdiri zaten kadın zor durumda bu yorumlara ne gerek vardı anlamadım size düşmez bu kadının analigini sorgulamak herkes yaşadığını kendi bilir uslubunuz hic hoş degil

Ama belkiii belkii iste belkii. Cok zor anlatmak sizene kardesim ben oyle dusunuyorum..

peki ya aramızdakilerden biri psikolag ya da psikolojik danışmansa CANIM böyle havadan değil de bilerek konuşuyorsak

Sizede benim yorumumu sorgulamak dusmez

Bende cocuk gelisimi okuyorum dinlicenmi soylediklerimi. Anlamazsin zaten. Neyse by

.çocuk gelişimi okumak çaresiz bir kadına ohh ben iyi anneyim sen kötü annesin heyo heyo gibi çocukça bir tavır takınmak demek değildir.

okumak bazen sadece teorik bilgi yüklenmektir gelişimci arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…