Oncelikle sakin olun. 5 yasinda tek cocuk annesi olarak sizin telasinizi tabiki anlayamam, benim icin 2 yas sonrasi hersey cok kolaylasti ( kendine zaman ayirma eski rutine donme bakimindan). Fakat yakin arkadasim ayni sizin gb kizi 5 yaslarindayken dunya tatlisi bir kiz daha dogurdu. İlk bir yil yurumeye baslayana kadar ciddi zorlandi. Dogru duzgun disari cikmadi, dedgnz gb cocugu okula birak bebekle al vs.. fakat akilli davrandi kucuk kizinin wc egitimi kendi kendine hemesi uyumasi bunlari hep erken ogretti. Ve suanda cok ama cok rahat. Hem kendine zaman ayirabiliyor, beraber disari cikabiliyoruz, ev islerini rahat rahat hallediyor. Suan buyuk olan 7 kucuk 2 yaslarinda ve hersey yolunda. Sizin de rahatlamaniz yakindir. Yapabiliyorsaniz buyuk okulda ve kucuk uyuyorken is guc yapmayin birakin yetismesin. Kendinize zaman ayirin. Baska turlu rahatlayamazsiniz. Ben oglum bebekken tek bir ise elimi surmuyordum. O uyanikken oyun oynar gb tum isleti beraber yapiyorduk. Uyuyunca benim zamanimdi. Hala da oyle

Allah kolaylik versin