• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hatami yaptim yaptiysamda bedeli cok agir :(

şu yorum bence kazen tarafından yılın yorumu seçilmeli..öyle yardımcı olmuş ki konu sahibine,helal olsun diyesi geliyo insanın.

hele benimde çocuğum var ama senin gibi kötü anne değilim kısmı takdire şayan:KK9:
Aynen oyle evet. Dogurup dogurup milletin ustune atmiyorum en azindan

Ne söylenirse söylensin siz vicdan yapmaya devam edeceksiniz, ama bu şartlarda en doğrusunu yapmışsınız.
Hem sizin için hem 3 çocuğunuz için en iyisi.

Allah onları size bağışlasın.

Düşünce mi? Egonuzu tatmin ediyorsunuz.

Kendim mükemmelim tek çocuk yaptım konu sahibi eksik anne bakamayacağı çocuğu doğuruyor. Heh bir açık buldum yükleneyim...
Valla oyle kusura bakmayin gercek bu. Hamile kalmak maharet degil bakmak maharet. Bakamama sebebi tekrar hamile kalmak. Boyle sebep mi olur?? Kabul etmiyorum. Cocuklarini gonderecegine bi zahmet bi sure kocasindan ayri kalsin..

Çok üzücü yaşadıklarınız. Çocuk denen şey hayatın en güzel ama en güzel olduğu kadar da zor bir sorumluluğu. Bu yüzden ben anne olmak için acele etmemek ve peşpeşe anne olmamak gerektiğini düşünüyorum sizin konunuzdan da bu sonucu tekrar tekrar çıkardım. Yaşadıklarınız çok zor. 2 evladınız ile arayı fazla uzatmayın tam anneye en ihtiyaç duydukları yaştalar. Güçlü olun eminim 3 çocuğa da yetebilecek güçtesinizdir. Allah bebeğinize, size ve diğer iki yavrunuza uzun ve sağlıklı bir ömür bahşetsin inşallah.

Valla oyle kusura bakmayin gercek bu. Hamile kalmak maharet degil bakmak maharet. Bakamama sebebi tekrar hamile kalmak. Boyle sebep mi olur?? Kabul etmiyorum. Cocuklarini gonderecegine bi zahmet bi sure kocasindan ayri kalsin..

Emredersiniz tez yapsın dediğinizi. Kabul etmiyorsunuz 3. yüde evlatlık versin...

Evet katiliyorum. Mesela baskalarinin farkli duauncelerine anlayis gostermek cok onemli:KK52:

sizinki farklı düşünce mi yoksa kendini övüp anneliğini yüceltip sorunlu bir hamilelik yaşayan ruh sağlığı alt üst olan bir hemcinsinizi vicdansızca eleştirmek mi?

Back