- Konu Sahibi kizilca kiyamet
-
Aynen oyle evet. Dogurup dogurup milletin ustune atmiyorum en azindanşu yorum bence kazen tarafından yılın yorumu seçilmeli..öyle yardımcı olmuş ki konu sahibine,helal olsun diyesi geliyo insanın.
hele benimde çocuğum var ama senin gibi kötü anne değilim kısmı takdire şayan
Hep oyle zaten. Hic sasirmadim. E ne yani spirale ragmen hamile kalinca cocuklarindan ayrilmak normalmi oluyo?Kadın spirale rağmen hamile kaldım diyo
Bazıları neresiyle okuyo konuları bilmiyorun
Düsüncem bu yönde izninizle??
Hep oyle zaten. Hic sasirmadim. E ne yani spirale ragmen hamile kalinca cocuklarindan ayrilmak normalmi oluyo?
Valla oyle kusura bakmayin gercek bu. Hamile kalmak maharet degil bakmak maharet. Bakamama sebebi tekrar hamile kalmak. Boyle sebep mi olur?? Kabul etmiyorum. Cocuklarini gonderecegine bi zahmet bi sure kocasindan ayri kalsin..Düşünce mi? Egonuzu tatmin ediyorsunuz.
Kendim mükemmelim tek çocuk yaptım konu sahibi eksik anne bakamayacağı çocuğu doğuruyor. Heh bir açık buldum yükleneyim...
Hep oyle zaten. Hic sasirmadim. E ne yani spirale ragmen hamile kalinca cocuklarindan ayrilmak normalmi oluyo?
Keyif sayilir bana gore hamilelik.Keyiften ayrılıyor çocuklarından tatil yapacakmış...
Bana yanlis geliyor. Yapabilecegim bi sey yok. Siz istiyosunuz diye baska sekilde dusunememÇocuklarını terk etmemiş.
Geçici olarak şu an daha iyi bakılacakları bir yere emanet etmiş
Valla oyle kusura bakmayin gercek bu. Hamile kalmak maharet degil bakmak maharet. Bakamama sebebi tekrar hamile kalmak. Boyle sebep mi olur?? Kabul etmiyorum. Cocuklarini gonderecegine bi zahmet bi sure kocasindan ayri kalsin..
Bana yanlis geliyor. Yapabilecegim bi sey yok. Siz istiyosunuz diye baska sekilde dusunemem
Evet hemen beddua modu. Hic sasirmiyorum artik. Kocakari yuvasi massallahhİnşallah üçüzlere hamile kalırsınız.
Ya da yok yok çocuklara yazık, onların günahı nedir değil mi
Evlatlik verecegine baksin bi zahmetEmredersiniz tez yapsın dediğinizi. Kabul etmiyorsunuz 3. yüde evlatlık versin...
Evet hemen beddua modu. Hic sasirmiyorum artik. Kocakari yuvasi massallahh
Bedduadan sonra yalan.. ne diyim Allah islat etsinDua niyetiyle etmiştim
Çok fesatsınız
Aynen oyle evet. Dogurup dogurup milletin ustune atmiyorum en azindan
Evet katiliyorum. Mesela baskalarinin farkli duauncelerine anlayis gostermek cok onemlianne olmak önemli değil de anlayışlı ve iyi niyetli bir insan olmak önemli gerçekten.
anne olmak önemli değil de anlayışlı ve iyi niyetli bir insan olmak önemli gerçekten.
Evet katiliyorum. Mesela baskalarinin farkli duauncelerine anlayis gostermek cok onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?