- 26 Eylül 2010
- 17.515
- 32.753
- 798
- Konu Sahibi kizilca kiyamet
-
E sanane peki benim ya da elalemin düşüncesinden?Ama belkiii belkii iste belkii. Cok zor anlatmak sizene kardesim ben oyle dusunuyorum..
Tamam sensin
.çocuk gelişimi okumak çaresiz bir kadına ohh ben iyi anneyim sen kötü annesin heyo heyo gibi çocukça bir tavır takınmak demek değildir.
okumak bazen sadece teorik bilgi yüklenmektir gelişimci arkadaşım.
Teselli veremem akil veririm ben kusura bakmasin kimse.E sanane peki benim ya da elalemin düşüncesinden?
En azından buradaki diğer insanlar aileyi komple düşünüyor.
Siz peki çocukları düşünürken annenin sağlığını düşünüyor musunuz?
Ya sizin yargılamalarınız yüzünden üzülür, ağlar ve kanama yaşarsa? Karnındaki bebeği düşünüyor musunuz? Madem psikolojiden bu kadar anlıyorsunuz.
Olan olmuş bize de teselli vermek düşer.
E sanane peki benim ya da elalemin düşüncesinden?
En azından buradaki diğer insanlar aileyi komple düşünüyor.
Siz peki çocukları düşünürken annenin sağlığını düşünüyor musunuz?
Ya sizin yargılamalarınız yüzünden üzülür, ağlar ve kanama yaşarsa? Karnındaki bebeği düşünüyor musunuz? Madem psikolojiden bu kadar anlıyorsunuz.
Olan olmuş bize de teselli vermek düşer.
Önce kendi aklını başına toplaTeselli veremem akil veririm ben kusura bakmasin kimse.
Akıl çoksa kendine ver arkadaşım, başkalarına vermekten sana bir şey kalmamış.Teselli veremem akil veririm ben kusura bakmasin kimse.
kib canımmAkıl çoksa kendine ver arkadaşım, başkalarına vermekten sana bir şey kalmamış.
Tamam sensin
Kalirsin iste oyle hadi byee
byee tatlımKalirsin iste oyle hadi byee
Bu mesajı bolbol oku. Ne güzel demiş arkadaş. Kızların ablalık yapmayı öğreniyorSenin o bıdıklar var ya, ablalık yapmayı öğreniyorlar. Ablalık öyle kolay iş değil, kardeşleri için ileride anlatacağın, gurur duyabilecekleri bir şey yapıyorlar. Eminim ki onlar da birkaç yıl sonra kazara yaptıkları bu fedakarlığı duyunca böbürlenecekler.
Karnındaki bebeğin iyiliği için, bir süre daha katlanacaksın bu duruma ama, sonra geçecek, üç bıdık, bir de siz, herkes sapasağlam olarak yaşayıp gideceksiniz.
Bol bol hayal kur, hayal iyi gelir.
Sevgili bayan egoist;Bunun süper anne olmakla alakasi yok. Anne olmak yeterli evlatlarindan ayri kalamamak icin.. bakamiyosan dogurmayacaksin net! Benim tek oglum var annem kv yakinimda esim cok yardimci ama ben yinede ikinci cocuk dusunmuyorum cunku bakmak var bakmak var. Yemek yedirmekle altini degistirmekle anne olunmuyor maalesef. Mevzu cocuk oldumu hic sakin kalamiyorum kusura bakmayin. Yazik gunah yavrulara annesinden ayri nasil bi vicdan merhamet nasil bi annelik duygusu bu. Herkes anne olamiyor gercekten! Agir bi hastalik gecirseniz anlarim bi nebze olsun ki bence o durumda bile evladi gonderecegime kendimde giderim ikimizin rahat edecegi bi yere. Hamilesiniz kendi isteginizle olan bi sey yuzunden minicik yavrular anne kokusuna hasret kaliyolar. Madem yaninizda olmayacaklar dogurmanin manasi nedir? Amac ne yani bakmicagim evladi ne diye dogurayim??? Bence bir an once yanlarina gidin. Evlatlarinizdan ayri kalacaginiza kocanizdan ayri kalin. Kv ve gorumce varmis siz evlatlarinizin yaninda durun o sekilde baksinlar. Insan yeterki istesin bnce olmayacak sey yok
Bide eğitimcisin demek yazık senin öğrencilerine..Bende cocuk gelisimi okuyorum dinlicenmi soylediklerimi. Anlamazsin zaten. Neyse by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?