- 10 Kasım 2024
- 1.087
- 2.921
- 48
- 25
- Konu Sahibi nejlasonmez
-
Ben olsam herkesin duyacağı şekilde yaptığının yanlış olduğunu söylerdim fevrisin diyen olabilir ama böylelerine bu dilden konuşmak lazım.Benim düğünüm de abimin eşi giyiyor yok beldiginiz abiye giymiş beyaz renkte
Bizde de öyle boşnağız misafirler düğüne kınaya valizle gelir ama ben öyle düğün ve kına yapmadım.4/5 kıyafet değişiyorlar
Çok yorucuBizde de öyle boşnağız misafirler düğüne kınaya valizle gelir ama ben öyle düğün ve kına yapmadım.
Ayy sizinkiler de fenaymış. Allah kolaylık versin vallaBen takmadım ama takan kişi ömür boyu unutmaz. Kaynanamla görümcem ve bir kişi de kınamda kırmızı giymiştibak aklıma geldi yine. Bunların hepsini o an fark bile etmemişim allahtan
Evvet ben temenna vs sevmiyorum kocam manav yani tek taraflı adet. o şalvarlar vs çok ağır ve pahalı. Bir de giyiniyorsun masa masa gezeceksin. Tek bir tane şalvar giydim iki rumeli şarkısı çaldık yeto şimdi aklım olsa kına bile yapmazdımÇok yorucu
Bana ters bu işler, uğraşamam. Çeşit çeşit abiyeye yöresel kıyafete para da harcayamam. Allah dağına göre kar versinBizde de öyle boşnağız misafirler düğüne kınaya valizle gelir ama ben öyle düğün ve kına yapmadım.
Benim kına elbisem mordu kaftanım yeşildi bir de yöresel şalvar giydim. O yüzden tınnnnn ama onlar bilmiyordu. Aksine ben annem ablam kız kardeşim mor giyinmiştik bilerekAyy sizinkiler de fenaymış. Allah kolaylık versin valla
Oohh isabet olmuşBenim kına elbisem mordu kaftanım yeşildi bir de yöresel şalvar giydim. O yüzden tınnnnn ama onlar bilmiyordu. Aksine ben annem ablam kız kardeşim mor giyinmiştik bilerek
Şuan çevremdekiler kına bile yapmıyor artık düğün bile azaldı. Yöresel kıyafet alan da kalmadı. Babaannem almıştı o yüzden giydim ben de. Genelde kokteyl tarzı evleniyorlar. Gelin alma nişan söz yok. Bana kalsa ben de yapmazdım da aileler işte.Bana ters bu işler, uğraşamam. Çeşit çeşit abiyeye yöresel kıyafete para da harcayamam. Allah dağına göre kar versin
Çocuklarım istemezse düğün falan yapmayacağım. Çok büyük eziyet herkes için. Bir nikah bir kokteyl tertemiz iş. Gelinle damat da keyfine baksın nikahtan sonraŞuan çevremdekiler kına bile yapmıyor artık düğün bile azaldı. Yöresel kıyafet alan da kalmadı. Babaannem almıştı o yüzden giydim ben de. Genelde kokteyl tarzı evleniyorlar. Gelin alma nişan söz yok. Bana kalsa ben de yapmazdım da aileler işte.
Düğünü kayınpederim kınamı babam yapmasaydı 1 kuruş harcamazdım onlar ödeyince e iyi dedim eğlenmeme baktım.Çocuklarım istemezse düğün falan yapmayacağım. Çok büyük eziyet herkes için. Bir nikah bir kokteyl tertemiz iş. Gelinle damat da keyfine baksın nikahtan sonra
Yani krem bej beyazdan daha koyu renkler böyle sütlü kahve rengi gibi açık ton ok ama beyaz gelinin hakkı benceBana göre karşıdaki kişiyi çatlatamak için yapıyor ama aslından kendisi kıskançlığından yapıyor değil mi?
Benim eltimde beyaz giymişti. Saçını topuz yaptırıp gelin çicegi taktırmıştı. Zavallı yinede mutsuzduBana göre karşıdaki kişiyi çatlatamak için yapıyor ama aslından kendisi kıskançlığından yapıyor değil mi?
bu sen miydin yoksaBenim eltimde beyaz giymişti. Saçını topuz yaptırıp gelin çicegi taktırmıştı. Zavallı yinede mutsuzdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?