Adetim 16 ekimdi ama geç yumurtlama gördüm ben bu ayAdet gününüz ne zaman eğer erken öğrendiyseniz normal ben adetim 1 Hafta gecikince öğrenmiştim geç döllenmeydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetim 16 ekimdi ama geç yumurtlama gördüm ben bu ayAdet gününüz ne zaman eğer erken öğrendiyseniz normal ben adetim 1 Hafta gecikince öğrenmiştim geç döllenmeydi
Kusura bakmayın birşey soracağım "birmihman "hanım yumurta catlafı ve ilişkiden kac gün sonra test yaptnzevet kan verdim 59 çıktı betam :)
Kusura bakmayın birşey soracağım "birmihman "hanım yumurta catlafı ve ilişkiden kac gün sonra test yaptnzevet kan verdim 59 çıktı betam :)
tam 12. gün yaptımKusura bakmayın birşey soracağım "birmihman "hanım yumurta catlafı ve ilişkiden kac gün sonra test yaptnz
Saglik ile kucaginiza Alin inşallah amin ecmaintam 12. gün yaptım
amiinnn inşallah çok sağ olun :)Saglik ile kucaginiza Alin inşallah amin ecmain
Rabbim bu ay bana da sevinç versin inşallah yıl fönümünüz 12.ay inşallah çifte Sevinç yasatsin rabbimamiinnn inşallah çok sağ olun :)
Amiinn Amiinn şimdi namaz kılacağım size de dua edeceğimRabbim bu ay bana da sevinç versin inşallah yıl fönümünüz 12.ay inşallah çifte Sevinç yasatsin rabbim
Yaaa Allah razı olsun rabbim sizede gönlünüz ve kalbinizdekin versin bnd şimdi namaz kılıp dua edeceğim Allahım kabul eylesin inşallahAmiinn Amiinn şimdi namaz kılacağım size de dua edeceğim
Amin inşallahYaaa Allah razı olsun rabbim sizede gönlünüz ve kalbinizdekin versin bnd şimdi namaz kılıp dua edeceğim Allahım kabul eylesin inşallah
Öncelikle rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin size şunu sormak istiyorum kaç aylık evliydiniz ve yumurtlama dönemindemi ilişkiye girdinizAmin inşallah
Benim de şuan aynı belirtilerim var siz ne yaptınız acaba reglim gecikti 4 günBu sabah yaptım ama sonuç negatifti. Birkaç gün daha bekleyeceğim olmazsa kan veririm artık.
Yumurtlamadan iki gün önce ve çatlama günü ilişki olduÖncelikle rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin size şunu sormak istiyorum kaç aylık evliydiniz ve yumurtlama dönemindemi ilişkiye girdiniz
Birmihman kardeş hamilesin bana da dua et adım.harika Allah tez vakitte bana da bebek nasip.etsin Amin 3 gün gecikmeli yim bekliyorumAmiinn Amiinn şimdi namaz kılacağım size de dua edeceğim
rabbim inşallah hayırla kolaylıkla sağlıkla tez vakitte nasip eder dua edeceğim canımBirmihman kardeş hamilesin bana da dua et adım.harika Allah tez vakitte bana da bebek nasip.etsin Amin 3 gün gecikmeli yim bekliyorum
Amin Allah kabul etsin Allah senden razı olsun sağlıkla al bebeğini kucağınarabbim inşallah hayırla kolaylıkla sağlıkla tez vakitte nasip eder dua edeceğim canım
amiin allah razı olsun inşallahAmin Allah kabul etsin Allah senden razı olsun sağlıkla al bebeğini kucağına
Ama galiba adet oldum azıcık leke varamiin allah razı olsun inşallah
hayırlısı olsuun inşallah bir dahak, ay olurAma galiba adet oldum azıcık leke var
Amin.Allah imhayırlısı olsuun inşallah bir dahak, ay olur