- 16 Temmuz 2023
- 2.093
- 5.117
- 78
- Konu Sahibi nejlasonmez
Kim bu giyen kişi pekiBana göre karşıdaki kişiyi çatlatamak için yapıyor ama aslından kendisi kıskançlığından yapıyor değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim bu giyen kişi pekiBana göre karşıdaki kişiyi çatlatamak için yapıyor ama aslından kendisi kıskançlığından yapıyor değil mi?
Ben millet böyle düşünüyor diye giymiyorum ama bu mantıkta bana saçma geliyor isteyen istediğini giysinBana göre karşıdaki kişiyi çatlatamak için yapıyor ama aslından kendisi kıskançlığından yapıyor değil mi?
Ben millet böyle düşünüyor diye giymiyorum ama bu mantıkta bana saçma geliyor isteyen istediğini giysin
Benim eşimin tarafta gelin sahneye çıkana kadar kadınlar kendi gelinliklerini bile giyiyor tabi gelin çıkınca herkes çıkarıyor ama yani beyazdan daha fena ahaha.Izledigim farkli ülkelerin kraliyet düğünlerinde bile beyaz giyenler gayet oluyor. Öyle abartildigi gibi dünyada geçerli bir kural degil aslinda bir şey olduğu yokta milletin çenesini çekmemek için hic giymedim giymem ben de. Bir renk icin kinini 10000 yıl güderler.
Hatta kina gecesinde de kirmizi giymem
Benim eşimin tarafta gelin sahneye çıkana kadar kadınlar kendi gelinliklerini bile giyiyor tabi gelin çıkınca herkes çıkarıyor ama yani beyazdan daha fena ahaha.
Ne bileyim ben pek takmıyorum ama bizim ülkemizde tabu biraz
Bende ilk defa onlarda duydum MakedonyalıAa eşiniz nereli ya onu da ilk defa duydum
Kraliyet düğünü de olsa giyilenin bir adabı vardır, gelinlik benzeri giymezler her halde. bizde beyaz abiye giyip geliyorlar. Tak takıştır da yapınca gelinlik de biraz sade ise gelin kim bilemiyorsun.Izledigim farkli ülkelerin kraliyet düğünlerinde bile beyaz giyenler gayet oluyor. Öyle abartildigi gibi dünyada geçerli bir kural degil aslinda bir şey olduğu yokta milletin çenesini çekmemek için hic giymedim giymem ben de. Bir renk icin kinini 10000 yıl güderler.
Hatta kina gecesinde de kirmizi giymem
O da çok ilginçmiş, giy çıkar üşenirim benBenim eşimin tarafta gelin sahneye çıkana kadar kadınlar kendi gelinliklerini bile giyiyor tabi gelin çıkınca herkes çıkarıyor ama yani beyazdan daha fena ahaha.
Ne bileyim ben pek takmıyorum ama bizim ülkemizde tabu biraz
4/5 kıyafet değişiyorlarO da çok ilginçmiş, giy çıkar üşenirim ben
Kraliyet düğünü de olsa giyilenin bir adabı vardır, gelinlik benzeri giymezler her halde. bizde beyaz abiye giyip geliyorlar. Tak takıştır da yapınca gelinlik de biraz sade ise gelin kim bilemiyorsun.
Arnavutlar gibi yani4/5 kıyafet değişiyorlar
Risk almaya değmez gerçektenYok ben gelinlikten hallice şeyleri beyaz olmasa dahi giymem zaten o ayri kendini tüllere sarip gelmek hoş durmuyor renginden bagimsiz ama sade beyaz elbise de olsa olay yaratilacagina eminim ben. Hiç denemedim bile.
Evet zaten benzer kültürArnavutlar gibi yani
Ben takmadım ama takan kişi ömür boyu unutmaz. Kaynanamla görümcem ve bir kişi de kınamda kırmızı giymişti bak aklıma geldi yine. Bunların hepsini o an fark bile etmemişim allahtanBizim düğündeki böyle söz kıyafeti gibi bi şeydi dantelli falan. Ama öyle dikkat çeken biri değildi. Kasıtlı yapmadığına da emindim. Ama hakkaten bazıları özellikle abartılı bi kıyafet ve saçla geliyorlar. Bence rezil oluyolar haberleri yok